Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Тонкощі ідентифікації: громадянство Третього Гетьманату

Точне розпізнавання людей свого антропологічного типу є фундаментальною особливістю здорової людини.

141210-ukrayinci.jpg

А ти вже записався у сотню Третього Гетьманату?
А ти вже записався у сотню Третього Гетьманату?

Народ – люди одного роду

Подібно до інших національних держав (Польща, Литва, Ізраїль, Японія), Українська держава Третій Гетьманат – це держава Українського народу («людей одного роду»), тобто тих, хто мають спільного предка. Люди, які належать до українського народу, називаються українцями.

Українцями є ті, що: 1) усвідомлюють себе українцями, 2) говорять українською мовою, 3) належать до європейського антропологічного типу, що вказує на наявність спільного предка (прабатьківщиною європейців є Україна). Якщо ж людина має не європейський антропологічний тип, то при виконанні п.1 і п.2 вона є «духовним українцем».

Громадяни Української держави, або демос

Як відомо, громадянами називаються носії політичних прав, тобто ті, що можуть обирати в органи державної влади і бути обраними.  

Оскільки ТГ є Українською державою, то громадянами ТГ є українці і духовні українці. Відтак кожен громадянин ТГ однозначно є українцем або духовним українцем. 

З політологічної точки зору, громадяни ТГ становлять «демос» – так називали вільне кровно споріднене населення давньогрецьких міст-держав, яке володіло політичними правами. Влада демосу називається демократією.

Сотня – базова громада

Первинно слово «демос» («дамос») позначало сільську громаду, тобто спільноту, де люди персонально знають один одного. Українським еквівалентом для означення такої базової спільноти є «сотня», тобто громада зі 100–150 персонально знайомих осіб (більше людина неспроможна запам’ятати).

З цієї точки зору, демократія – це влада народу, організованого в сотні («дамоси»). Громадянином ТГ може бути тільки той українець або духовний українець, який належить до сотні ТГ – територіальної або ділової (тобто не прив’язаної до території).

Подібно до практики інших держав, крім громадян на території України можуть проживати піддані ТГ (з правом постійного проживання і всіма економічними правами) і гості (з правами тимчасового проживання). Усі разом – громадяни, піддані та гості – складають населення ТГ. 

Громадянин – це член сотенної громади

Процедура надання громадянства Третього Гетьманату розглянута у статті Громадянство Третього Гетьманату: застосовуємо досвід Ізраїлю і Швейцарії. Звернемо увагу на два важливі моменти, описані в цій статті.

1. До моменту проведення Національного Собору всі учасники Установчих зборів (засновники) автоматично стають громадянами Третього Гетьманату: для цього досить володіти письмовою українською мовою (це робоча мова Установчих зборів), зареєструватися на сайті і взяти участь у висуванні делегатів. Зверніть увагу, що всі громадяни є членами громад, адже саме вони висувають делегатів на Національний Собор.

2. Після заснування Третього Гетьманату надання громадянства відбувається за стандартною процедурою прийняття у громаду: письмова заява, співбесіда з відеозаписом, додаткова перевірка (якщо в цьому є потреба), внесення в реєстр громади, який є частиною реєстру громадян усього ТГ, видання паспорту громадянина ТГ з власноручним записом власником паспорту самовизначення «українець» або «духовний українець».    

У процесі обговорення згаданої вище статті виникло два запитання:

1. Наскільки компетентним і оперативним буде рішення прийняття до громади і, відповідно, надання громадянства ТГ?

2. Чи спроможна громада відрізнити українця від духовного українця, тобто людини зі змішаним антропологічним типом?

На обидва запитання відповідь одна: ТАК!

Хто надає громадянство

Сотня є організованою структурою, тобто має виборних сотника, суддю і скарбника, а також інших відповідальних осіб. Прийняття до сотенної громади (тобто надання громадянства ТГ) здійснює персонально відповідальний сотник. Він зобов'язаний знати особисто всіх членів своєї громади. У виняткових обставинах функцію прийняття до громади сотник може тимчасово делегувати судді або скарбнику.

Вся процедура прийняття записується на відео, доступне для кожного члена сотні, тож у випадку грубої помилки є можливість її виявити і виправити. Сотник і вся громада зацікавлені у поповненні цінними, культурними, гарними людьми. Відтак надання громадянства буде компетентним.

Природна схильність до розпізнавання своїх

Точне розпізнавання людей свого антропологічного типу є фундаментальною особливістю людини. Наукові дослідження доводять, що люди автоматично (на рівні нейронів) розпізнають представників не тільки своєї раси, а й свого етносу. Навіть аутисти віддають перевагу представникові власної раси. Неспроможність до расової ідентифікації є ознакою генетичної хвороби. Відчуття людської краси є вродженим.

Тож якщо людина бажає увійти до громади, усвідомлює себе українцем, підтримує українську справу і говорить українською, то питання про її європейський антропологічний тип буде правильно вирішене з високою вірогідністю.

Але навіть якщо кандидат у громаду, маючи невиразне змішане походження, буде сприйнятий громадою як «чистий українець», то від цього не буде значної шкоди. Розділення на «українець» і «духовний українець» потрібне лише для збереження традиційного ідеалу української краси. Воно не впливає на політичні, економічні чи інші права члена сотні – громадянина ТГ.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Пане Миколо, коли я читав вашу книгу "Оріянство", був дуже високої думки про Вас. Але зараз Ви робите щось взагалі не зрозуміле. Звинувачувати пана Ігора Каганця в тоталітаризмі... це взагалі маячня. В чому цей тоталітаризм проявляється, в тому що він публікує статті, де висловлює свою думку? Ви теж маєте таку можливість, але щось не памятаю останнім часом ваших матеріалів, Ви тільки переважно займались критикою в коментарях. А це завжди робити легше.

І чому Ви думаєте, що коли щось напишете, то вашу думку зразу мають прийняти всі?

Quote:
лідер є абсолютним авторитетом, якому ніхто не може і не сміє заперечувати!

Щодо енергійності нав’язування своїх думок, останній місяць Вам тут не було рівних. Тому говорити, що насправді це робив хтось інший, трохи смішно звучить.

І з рештою, хоча не хотів цього казати, але якщо Вам не подобається цей проект, Ви можете спілкуватися на своєму, якщо тут майже всі такі погані, то що Ви тут робите? Нас не треба так агресивно просвіщати. Ми вашу думку вже давно зрозуміли, і не треба ображати кожного, хто її не прийняв. Деякі мої думки тут теж не всім подобаються, але називати когось за це "...", я би ніколи не став. Якби мені не подобалось тут спілкуватися, то вже давно би тут не було.

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Дякую, гарна стаття і дуже гарні світлини.

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Петро Підкова.
0
Ще не підтримано

Дякую.
В Україні, як і у всьому світі, все важче категорично ідентифікувати національність суто за зовнішніми ознаками. Інформаційний простір знаходиться під впливом людей антропологічно відмінних від атохтонів. Тому з точним вибором часто-густо трапляються й помилки ... бо майже всі у інф.просторі є "генетично хворими".
Сподіваюсь, що принципи формування ТГ дозволять видужати нам, українцям як етносу.
Хай Буде!

Підкуємось браття, знаннями вишніми!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

В цій статті пан Ігор Каганець трохи по-іншому використовує термінологію , ніж я в своїх останніх коментарях. Тим, кого я просто вважав за національністю українцями (в тому числі "духовних українців"), тут пропонується надавати юридичний статус "громадян України", а інших називати підданими, коли я саме їх називав "громадянами". Хоча зважаючи на те, що термін "громадянин" в першу чергу включає в себе політичні права, а ми збираємося надавати повні політичні права тільки "українцям", то варіант пана Ігора дійсно правильніший.

Зображення користувача Микола Пономаренко.
0
Ще не підтримано

Тут буде корисним ознайомитися з процедурою прийняття людини в євреї. Кожен з нас, якщо захоче, може стати євреєм. Ви не знали? :) Дивіться відео.

Я не знаю чи є ще де-небуть у світі процедура прийняття до ЕТНОСУ, окрім як у євреїв. Є процедури переходу в іншу релігію, але це не те, за що пише пан Каганець. Каганець пише саме за прийняття до УКРАЇНСЬКОГО ЕТНОСУ. Тому приведені відео саме по цій темі і буде корисно подивитися - скористатися досвідом. У євреїв цей процес називається ГІЮР. Пану Ігорю залишилося видумати нам слово для процесу прийняття в українці. Наприклад -- УКРУТ. :)

На мою думку, обряд ГІЮРа досить цікавий тим, що прийняття до єврейського народу, до етносу, не має ніяких обмежень по генетичному коду, а є духовним процесом. Мені цей обряд виглядає набагато досконалішим, ніж те, що пропонує пан Каганець, тому, що обряд ведуть не політичні бюрократи (сотники ТГ), а незалежні від політики і соціальної ідеології духовні представники. В нашому випадку це можуть бути Брахмани.

Рекомендую. Чотири частини, десь по 10 хв. кожна, російською.

https://www.youtube.com/watch?v=k9kXNiMOjGU&index=80&list=PL0C171D53A7BD4126

https://www.youtube.com/watch?v=qVmD-s6Fy2I

https://www.youtube.com/watch?v=zevC54LoMU8

https://www.youtube.com/watch?v=MJg-FX08P5E

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Взагалі, цікаво знайомитися зі звичаями різних народів. Думаю, що кожна громада (сотня) може доповнювати стандартну процедуру прийняття нових членів певним ритуалом, наприклад, спільною піснею, молитвою за Україну. Головне - простота, доступність, краса, підняття настрою, практичний сенс.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Цікавим є факт, що у євреїв існує народна забава з умовною назвою впізнай своїх: змалку їх навчають впізнавати один одного за формою носа, вух, формою очей, вимовою і т. п. Тому виглядає досить кумедно, коли хтось вважає визначення приналежності до певного етносу за расовими ознаками злочином проти людяності.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Визначення приналежності до нашого етносу за шкалою раса-мова-дух, відповідає законам людяності і духу часу.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Хто знає хоча б одного українця що став жидом? хоча б одного німця? хоча б одного англосакса? Ви почитайте їх Талмуд. Так от пане Миколо, згідно Талмуду ви є гоєм, тобто твариною. Продовжувати нема сенсу.
Один професор, що вивчав антропологію вказав мені на семітську особливість будови черепа - пірамідальна форма.
Вважаю, що підходи до ідентифікації українців викладені правильно, проте їх можна доповнювати даними антропології, бо це річ об'єктивна, яка виявляється на генетичному рівні.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Знову повертаємося до вимірювання черепів? ... Я думав, що ми цю дурну ідею вже забули, а виявляється ні... гарячі голови не заспокояться

Quote:
Один професор, що вивчав антропологію вказав мені на семітську особливість будови черепа - пірамідальна форма.
Вважаю, що підходи до ідентифікації українців викладені правильно, проте їх можна доповнювати даними антропології, бо це річ об'єктивна, яка виявляється на генетичному рівні.
Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

boanro wrote:
Знову повертаємося до вимірювання черепів? ... Я думав, що ми цю дурну ідею вже забули, а виявляється ні... гарячі голови не заспокояться

Чому дурну? Ми ж не вважаємо вимірювання росту людини дурною ідеєю. Тим більше якщо ми хочемо пізнати людину (в першу чергу самого себе), то потрібно враховувати всі аспекти: і духовні, і матеріальні. А якщо комусь не подобаються його зовнішні дані, то хай нарікає на природу чи пак своїх батьків.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Якщо Вам подобається расологія, як наука, то можете хоч цілими днями ходити і всім міряти черепи. Але вважати когось більшим українцем, тільки тому що в нього череп кругліший чи колір волосся світліший - це повна маячня.

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Quote:
Якщо Вам подобається расологія, як наука, то можете хоч цілими днями ходити і всім міряти черепи.

Всім не вийде, ;) бо й навіть серед науковців є багато таких, хто не визнає расологію за науку, не говорячи уже про пересічних громадян.

Quote:
Але вважати когось більшим українцем, тільки тому що в нього череп кругліший чи колір волосся світліший - це повна маячня.

Значить, стандарту української краси. :(

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Так, пане Доброславе, це дійсно "дурна ідея". Уже ж все пояснено і зрозуміло! Ні! Треба знову й знову повертатися до цієї теми!
Он, Василь Петришин (Явсе Світ), показав своє обличчя. І я не приховую. Що, є проблеми з ідентифікацією нас українцями?!
Не хотів я підтримувати цю тему, але, видно, таки правда тієї приказки-анекдота: "Важко вести розмову з дурнями, проте мовчки слухати їх — більше, ніж людина може винести".
Антиукраїнство активно діє. Це — диверсія, бо "ця дурна ідея" вже поширюється, здобуває все більше прихильників-зомбі, які торочать як мантру "черепи, черепи, черепи...".
Он і Дзвінку Сопілкарку вже налякала надумана проблема! Слава Богу, пан Доброслав уже розгледів, що проблеми не існує (є "українці" і "духовні українці"; громадяни, ПМЖ і гості).
Я тільки для себе відмічаю — хто "цю дурну ідею" постійно обсмоктує і нав'язливо намагається просунути — це Микола з українським прізвищем Пономаренко ("пономаренко" — тобто “син пономаря”), доводи якого годяться хіба що для ураженого ломехузою мурашника, де жили (колись) здорові мурахи.
Ми ж, в нашій грі, випробовуємо-творимо новий мурашник (не термітник, не осине гніздо, не лігво ведмеже, чи ще якесь) — для здорових мурах! (Думаю образність не викличе наступних тотемних асоціацій, тут їх не передбачалося!).
Для чого мені бути українцем?
Питання зовсім не коректне, оскільки я — українець! (А далі, кому цікаво, читайте тут — “Я — українець, і мені конче треба ним залишатися”).

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Друзі, тут же йдеться про надання громадянства. Сотня - це політична громада, тому процедура прийняття до сотні має бути максимально ефективною, без зайвих дурниць.

На практиці сотні будуть приймати тільки тих, хто подобається, кому довіряють і хто буде корисний. Уявлення про традиційну українську красу реалізуються власноручним записом "українець" або "духовний українець" - більше нічого й не треба.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Микола Пономаренко.
0
Ще не підтримано

Я повторюю, знову і знову, з різних боків це освітлюю, подаю приклади, повторюю і показую..., але чомусь до сих пір я був нездатним донести мою думку до громади?

Попробую ще раз. Бо як казав Пророк - стукайте в двері і вам відкриють!

Потрібно повністю відмовитися від ТРЕТЬОГО пункту ідентифікації українців, який запропонував нам шановний пан Миро! ПОВНІСТЮ. Бо ми, люди, ніколи не зможемо погодитися або розробити моральний, абосолютно справедливий спосіб означення людини (повторюю - ЛЮДИНИ) по її антропологічних ознаках.

Людина НЕ ТВАРИНА, а ДУХОВНА ІСТОТА в першу чергу. “Третій пункт“ пропонує означення людини по “тваринних“ ознаках. Шановні, виводьте породистих коней таким способом, але навіть не думайте примінити такий спосіб до ЛЮДИНИ.

Наші диспути тут ясно показують проблематичність “тваринного“ підходу до означення етнічних ознак людини. Скільки б ми не старалися запевнити інших, що все буде гарненько-чесненько, з танцями і співами, і сотник буде дуже розумною і гуманною людиною, і ми лише заміримо ваш череп і ДНК, щоб тобі самому було ясно ХТО ТИ Є?... Ніколи не буде так! В людині, в людській природі, існує тваринний початок, егоїзм, зависть, гординя, і всі гріхи світу... Все закінчиться фашизмом, шовінізмом, спалюванням відьом! Така природа людини і нічого з цим не поробиш. Окрім одного -- відразу відмовитися від ТАКИХ методів національного, етнічного означення!

Проте, означувати СВОЇХ треба. І я погоджуюсь з усіма, хто висловлює таке бажання. Я сам за це. АЛЕ НЕ ТАК, як шановний Брахман Миро Продум нам пропонує. Хай він мене вибачає за вільнодумство, але, як казали греки, “Платом мій друг, та істина дорожче!“.

Лише ДУХОВНИЙ підхід є правомірним. Лише означення ДУШІ людини, як української, має сенс і значення, а яке у цієї людини тіло - не має значення. Хай буде навіть чорношкірим! (що буде траплятися, але надзвичайно рідко).

Тому, я пропоную обговорити інший підхід для означення ХУ Є ХУ? А саме - духовний підхід. Ми чомусь за нього не хочемо балакати, постійно зриваючись-пориваючись міряти черепні коробки. А шкода.

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

А чому Вас не влаштовує варіант з "духовними українцями"? Адже за правами вони не будуть по-суті нічим поступатись "генетичним українцям". І цей поділ за генами в такому разі буде потрібен зовсім не для дискримінації (привіт "гарячим головам" :), а тільки для того, щоб держава могла вибудовувати свою політику для збереження українського етносу. Але хто визнає себе українцем, і хто говорить українською, незалежно від генів, завжди будуть у виграші.

Зображення користувача Микола Пономаренко.
0
Ще не підтримано

boanro wrote:
А чому Вас не влаштовує варіант з "духовними українцями"? Адже за правами вони не будуть по-суті нічим поступатись "генетичним українцям". І цей поділ за генами в такому разі буде потрібен зовсім не для дискримінації (привіт "гарячим головам" :), а тільки для того, щоб держава могла вибудовувати свою політику для збереження українського етносу. Але хто визнає себе українцем, і хто говорить українською, незалежно від генів, завжди будуть у виграші.

В здоровому суспільстві не може бути першосортних і другосортних громадян. Це є найгіршою формою дискримінації. В країні можуть бути громадяни і люди тимчасового проживання, які, з часом, можуть стати повноцінними громадянами. Це єдина форма “розмежування“ громадян в суспільстві, яка можлива. Всі інші є аморальними.

Розмежування ж по етносах може і існує в любій країні, але це ніколи не повинно відноситися до громадянства, але може бути духовним або релігійним розмежуванням. Таке розмежування є допустимим і моральним. В пропозиції пана Миро мова йде про розмежування громадян, фактично, на перший і другий сорт. Така держава не може існувати в сучасний час і вважатися демократичною або моральною.

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Громадянин - це той, хто має політичні права. І звичайні і духовні українці будуть їх мати однаково. Тобто ніякого розмежування тут немає. А про мету умовного поділу на "українців" і "духовних українців" йшлося вище.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Всі громадяни ТГ мають рівні права, незалежно від свого походження. Статус "духовний українець" допомагає українцям змішаного походження почуватися впевненіше.

Я особисто знаю чоловіка, в якого мама українка, а тато кореєць. Він виглядає як шляхетний кореєць, прекрасно говорить українською мовою, усвідомлює себе українцем, допомагає українській справі.

Якщо він зараз скаже незнайомцю, що є українець, то йому можуть не повірити, бо "таких українців не буває". Статус духовного українця все ставить на свої місця: решта українців чітко розумітимуть, що це свій, але має домішки іншої раси.

З одного боку, це створює проблеми для спілкування.

З другого боку, такі люди будуть надзвичайно цінними для Української держави як дипломати, миротворці, культурні діячі міжнародного рівня, розвідники.

Вільнодум wrote:
В здоровому суспільстві не може бути першосортних і другосортних громадян. Це є найгіршою формою дискримінації. В країні можуть бути громадяни і люди тимчасового проживання, які, з часом, можуть стати повноцінними громадянами. Це єдина форма “розмежування“ громадян в суспільстві, яка можлива. Всі інші є аморальними.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Микола Пономаренко спочатку вигадує про "череп і ДНК" для визначення українства, приписує нам свої вигадки, а потім нас за це критикує. Це некоректне ведення дискусії.

Може наведете цитату, це у статтях на сайті НО пропонується для визначення українства міряти черепи і робити ДНК-дослідження?

Вільнодум wrote:
Потрібно повністю відмовитися від ТРЕТЬОГО пункту ідентифікації українців, який запропонував нам шановний пан Миро! ПОВНІСТЮ. Бо ми, люди, ніколи не зможемо погодитися або розробити моральний, абосолютно справедливий спосіб означення людини (повторюю - ЛЮДИНИ) по її антропологічних ознаках.
Людина НЕ ТВАРИНА, а ДУХОВНА ІСТОТА в першу чергу. “Третій пункт“ пропонує означення людини по “тваринних“ ознаках. Шановні, виводьте породистих коней таким способом, але навіть не думайте примінити такий спосіб до ЛЮДИНИ.

Людина є триєдиною істотою, тобто вона має дух, душу і плоть. Ослаблення одного з цих складників веде до ослаблення або й знищення всього організму. У здоровому тілі - здоровий дух.

Те, що робить Микола Пономаренко, є одним з основних способів тотальної війни на знищення конкурентів: перемикається увага на щось одне (типу "духовність"), а це автоматично веде до порушення рівноваги, розбалансування і смерті.

Формально, нічого поганого не робилося - просто були заклики до духовності. "Ну може трішки перестаралися, то вже звиняйте, самі винуваті, що лохи, через це й передохли".

Quote:
Скільки б ми не старалися запевнити інших, що все буде гарненько-чесненько, з танцями і співами, і сотник буде дуже розумною і гуманною людиною, і ми лише заміримо ваш череп і ДНК, щоб тобі самому було ясно ХТО ТИ Є?... Ніколи не буде так! В людині, в людській природі, існує тваринний початок, егоїзм, зависть, гординя, і всі гріхи світу... Все закінчиться фашизмом, шовінізмом, спалюванням відьом!

Знову пішли хворобливі фантазії про "фашизм" і "спалювання відьом". Обрізання у євреїв Микола Пономаренко вважає проявом духовності, а плекання української краси - фашизмом.

Єдине непорозуміння при наданні громадянства може бути тільки тоді, коли кандидат у сотню змішаного походження наполегливо вважає себе носієм зразка української краси, а старшина сотні пропонує йому отримати почесний статус духовного українця.

Така ситуація теоретично може бути. В цьому випадку кандидат або погоджується на почесний статус духовного українця, або знаходить іншу сотню з ліберальнішими поглядами на українську красу, або засновує свою сотню ТГ.

Quote:
Така природа людини і нічого з цим не поробиш. Окрім одного -- відразу відмовитися від ТАКИХ методів національного, етнічного означення! Проте, означувати СВОЇХ треба. І я погоджуюсь з усіма, хто висловлює таке бажання. Я сам за це. АЛЕ НЕ ТАК, як шановний Брахман Миро Продум нам пропонує. Хай він мене вибачає за вільнодумство, але, як казали греки, “Платом мій друг, та істина дорожче!“.

Це не вільнодумство, а порушення правил ведення дискусії, відволікання від справді важливих справ і провокування конфліктів.

Quote:
Лише ДУХОВНИЙ підхід є правомірним. Лише означення ДУШІ людини, як української, має сенс і значення, а яке у цієї людини тіло - не має значення. Хай буде навіть чорношкірим! (що буде траплятися, але надзвичайно рідко).

Згідно з нашим підходом, з чорношкірими найпростіше - тут ясно, що це духовний українець. Сумніви можуть виникнути тільки тоді, коли кандидат має невиразне змішане походження.

Quote:
Тому, я пропоную обговорити інший підхід для означення ХУ Є ХУ? А саме - духовний підхід. Ми чомусь за нього не хочемо балакати, постійно зриваючись-пориваючись міряти черепні коробки. А шкода.

"Міряти коробки" - це ваша ідея, пане Миколо. Ми тут ні до чого.

Ми з повагою ставимося до звичаїв інших народів (їхні звичаї - це їхня справа), а людину розглядаємо як триєдину істоту, яка має тіло, плоть, дух, а також божественне ядро (Іскру Божу). Плоть людини - це храм Святого духа. До неї треба ставитися з великою повагою і відповідальністю.

Наприклад, євреї вважають повноцінними євреями тільки тих, що народжені від матері-єврейки. Теоретично гіюр робить неєврея євреєм, проте на практиці такі люди визнаються несправжніми євреями, негалахічними, євреями другого сорту.

У будь-якому разі, тут маємо дуже прискіпливе ставлення саме до антропологічного складника приналежності до єврейства, і це правильно.

У євреїв - обрізання і народження від матері-єврейки, у нас - європейський антропологічний тип, адже він точно вказує на наявність спільного предка - батька або матері. Негроїд або монголоїд - значить духовний українець, з усіма політичними правами. Головне, щоб ми не брехали собі і не казали, що це зразок української краси.

Наголошую, що перші два критерія саме духовні: визнання себе українцем і володіння українською мовою (мова - це і дух, і душа).

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Вільнодум wrote:
Наші диспути тут ясно показують проблематичність “тваринного“ підходу до означення етнічних ознак людини. Скільки б ми не старалися запевнити інших, що все буде гарненько-чесненько, з танцями і співами, і сотник буде дуже розумною і гуманною людиною, і ми лише заміримо ваш череп і ДНК, щоб тобі самому було ясно ХТО ТИ Є?... Ніколи не буде так! В людині, в людській природі, існує тваринний початок, егоїзм, зависть, гординя, і всі гріхи світу... Все закінчиться фашизмом, шовінізмом, спалюванням відьом! Така природа людини і нічого з цим не поробиш. Окрім одного -- відразу відмовитися від ТАКИХ методів національного, етнічного означення!

Якось колись давно у Фейсбуці якась невідома мені людина запиталася у мене для чого я спілкуюся із шизофреніком Миколою Понамаренком.. На що я відповів вже і не пам"ятаю. Але ото зараз сиджу і дивуюся собі, а чи пане Микола шизофренік жидівський, а чи все ж таки наш рідний український???
Взагалом маєте рацію у вище мною наведеним уривком вашої цитати, яка мені чомусь не вкладається у голову по ідентифікації вас у національний склад шизофреніків, так як і у шизофреніки також мають свої національності.
Тим не менш у статті Громадянство ТГ... після того як ви полили брудом мою національність, я вам ще для радості долив і ще більшого бруду з книги Павла Штепи "Московство" опісля чого цитую вас

Вільнодум wrote:
Альберт Саїн сказав:<blockquote class="bb-quote-body">Хочеться ще до ваших слів додати наступне:
Москвини мають підстави глузувати з хохлів. І вони глузують: ................&amp;gt;

Опісля чого ще більше полили брудом в бік моєї нації))
Ну а тепер прошу вас поясніть мені вашу мені не зрозумілу за національною ознакою шизфоренію..
Де у вас логіка коли ви стільки покриваючи українців ревете та стогнете безмжним духом у пориві закликів своїх до нас аби ми українці стали на коліна перед жидами і висунувши наші статеві органи дозволили себе обрізати задля злиття з жидами в один етнос аби урятуватися від такого ницого життя про яке ви у тій публікації так вміло познаходили описи з різних джерел.. І тут вуаля.. ви самі ж пишеье, що шовінізм і т.д. є щось чимось не припустимим для нації.. О_о
Ні ну звісно у цьому плані з вами багато хто погодиться, лиш окрім мене позаяк у даному питанні з історії України останніх 300 років, лишень тільки таким чином і можна буде залишитися в живих як нація, по тій простій причині, що для москаля це просто святий обов"язок убити українця, по тій простій причині, що якщо вони цього не зроблять, то тоді їм самим загрожує смерть. А на війні пане Микола як на війні якщо не ви, то вас, через що власне я б наприклад із превеликим задоволенням би погодився на те аби українці стали як ви кажете шовіністами, нацистами та фашистами у яких була б тільки одна мета,а саме добробут українською нації. Я не закликаю до цього аби хтось щось не подумав НЕ вірно про мене, но я водночас і був би тільки за таке з нашої позиції, бо історія за 300 років ані на йоту не змінилася, і тому ота критика, чи то пак насмішка москаля наведена з уривку тієї книги є й по нині актуальною.. І тут ви мені пишете бла-бла-бла-бла-ла-ла-а-а.. Що мовляв українцям НІ В ЯКОМУ РАЗІ І НІ ЗА ЩО НЕ МОЖНА бути такими ось звірями по відношенню до чужих, хоча знову ж таки як я вже писав, ви особисто призерали тюхтійство української націй а навіть радісно похвалили мій уривок з тієї книги..
То хіба не ваші улюбленці жиди за останні скільки там 80 років ну +\- так вправно відстрілюють ваших семітів палестинців в Землі Обітованній?
То перепрошую на слові, йкого х**а ми маємо усякій там духовній жидівський науці поучатися, а ось на їхнє армійське щорічне відстрілення палестинців очі закривати???

І на останок ви там у тій статті підісрали нашу військову спроможність..
Ну так ось вам теперішній зразок який точно так же само відображає нашу військову спроможність на протязі взагалі усього існування роду арієвого!!

Речник АТО Олексій Дмитрашківський передає привіт росіянам 06.12.14

Щось мені вже якось не приємно стало після цього вашого коментаря у якому я вже заплутався чиїм шизофреніком по національності є..=І
</blockquote>

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Олексій Дмитрашківський (речник АТО) - козак! Пишаюся нашими воїнами-захисниками. Аби ще влада не в'язала їм рук своїми "перемир'ями" та підлими здачами типу Іловайська, Кремль на сей час уже був би точно жовто-блакитним.

Sapienti sat.

Зображення користувача Петро Підкова.
0
Ще не підтримано

Ну да, як не крути, а бити будуть по морді, а не по паспорту ))))))))))))))))))))))))

Підкуємось браття, знаннями вишніми!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

За критеріями пана Ігоря,можна набирати людей для еліти і керування державою ТГ(на усіх рівнях)..Тоді вийде так,що іншим,потрібно буде тягнутись до кращих..природне змагання запустить стимул у людей до розвитку..Якщо зразу поставити для усіх високу планку,тоді може виникнути байдужість і навіть саботування ТГ..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Саме так, починати треба з простого і доступного. Пізніше ніщо не завадить Українській державі підтримувати красивих і талановитих, наприклад, як це робиться в Сингапурі: Сингапурське диво: секрети виведення кращого потомства.

Проте процес поліпшення породи відбувається природним чином: кожен прагне знайти для себе або для своїх дітей когось красивого, талановитого, розумного, успішного.

Порушення процесу природного добору відбувається тільки тоді, коли суспільній свідомості нав’язуються неприродні, збочені уявлення про красу і гармонію. Про це у статті: Реінкарнація і принцип економії енергії.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Давайте так без образ чисто теоретично для практики. Уявімо собі, що я ото глопець) а не хлопець)) який вперше в житті потрапивши на цю публікацію при цьому не знаючи що це за сайт такий НО, опісля такого запитання "А ти вже записався у сотню Третього Гетьманату?" Вирішив був у вас тут запитатися про наступне:
А куди саме записатися у цю стоню? Чи/або, а де саме цю сотню знайти ТГ мені знайти для запису???
Ось серйозно мені наприклад приємно погратися в таку от собі гру де я уявний коментатор геть нічого не знаю про ідеологію ТГ і усього що із ним є пов"язаним, і якому реально дійсно хотілося би дізнатися, а що воно отут таке на цім сайті утворюється..
Тому хто має таке бажанян аби пограти зі мною у цю гру, то прошу відпишіть мені на моє вище поставлене запитання.)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Коли будуть групи, тоді вже детально розпишемо схему для новачків, що почитати, як обрати групу, до кого звертатися.

Альберт Саїн wrote:
Давайте так без образ чисто теоретично для практики. Уявімо собі, що я ото глопець) а не хлопець)) який вперше в житті потрапивши на цю публікацію при цьому не знаючи що це за сайт такий НО, опісля такого запитання "А ти вже записався у сотню Третього Гетьманату?" Вирішив був у вас тут запитатися про наступне:
А куди саме записатися у цю стоню? Чи/або, а де саме цю сотню знайти ТГ мені знайти для запису???
Ось серйозно мені наприклад приємно погратися в таку от собі гру де я уявний коментатор геть нічого не знаю про ідеологію ТГ і усього що із ним є пов"язаним, і якому реально дійсно хотілося би дізнатися, а що воно отут таке на цім сайті утворюється..
Тому хто має таке бажанян аби пограти зі мною у цю гру, то прошу відпишіть мені на моє вище поставлене запитання.)

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Ще щось хотів додати від себе, але дуже вже повні відповіді пану Миколі написали шановні компанійці Миро Продум, Альберт Саїн, Явсе Світ і Володимир Майборода (щойно прочитав його авторську статтю).
Саме так, ближні мої! Саме так! ))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Еге ж, всі хто стверджують, що монголи мають кругле лице, вузькі очі і жовту шкіру страждають на антропологічну маячню :)

Зображення користувача Микола Пономаренко.
0
Ще не підтримано

Висловлені щойно коментарі в мою адресу підтверджують мою позицію і доказують ще раз, що ідентифікація українця не може бути такою, як пропонує ідеолог ТГ, шановний пан Миро Продум. Чому?

Тому що мене, базуючись на коментарях, ці хлопці не пропустили б в українці ніколи! Бо вони краще моєї мами знають, чи я є, чи ні, українцем! Якби мені треба було пройти УКРУТ (видумане робоче слово для процедури прийняття в українці) і встати перед “комісаром“ сотні ТГ, то мене б, скоріше всього, підвісили на гіляці? Проаналізуємо.

Я, якщо формально, відповідаю всім ТРЬОМ ознакам, які ідеолог ТГ виставив , як ознаки перевірки на українськість.
1. Я відчуваю себе українцем і ніким іншим.
2. Я розмовляю українською мовою, як своєю рідною.
3. Я маю 100% українські гени до найдавнішого коліна мені відомого.

АЛЕ, я маю власний розум і власне світобачення. А ЦЕ вже недопустимо для ознак українця по тих трьох ознаках. Напевно треба ввести ЧЕТВЕРТУ ознаку, яка абсолютно необхідна для того, щоб перші три ознаки працювати. Ознака може бути така:

4. На додаток до попередніх 3-х ознак кандидат в українці має сповідувати ідеологію ТГ, бути сироїдом, читати кожен день ЖС і ні в якому разі не сперечатися з жерцями ТГ і їх єдинодумцями!

Якщо не введете цю четверту ознаку, шановні, то ви будете змушені визнати мене українцем по тих ТРЬОХ критеріях з моїми власними ідеологічними позиціями. СТРАХ! Представляєте, ЩО я зможу натворити моїм вільнодумством увійшовши до лав “українців“ (в лапках - це ті, яких “освятив“ в “українці“ комісар ТГ)?

ЩИРО.

P.S. Я впевнений, що не всі члени громади НО підтримують сказане за мене вищеозначеними побратимами?

P.S.S. То що, продовжуємо “гратися“ в шовінізм, чи може задумаємося і обговоримо ДУХОВНЕ означення для українця?

P.S.S.S. До цього моменту НІХТО не відповів на запитання: “Для чого тобі бути українцем?“. Ніхто не задумувався? Це нормально. То ж задумайся і дай відповідь. Дякую

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Микола Пономаренко знову сперечається сам з собою. Спочатку він погоджується, що за трьома критеріями ТГ він є українцем. Тобто все нормально і нема з чим сперечатися.

Українці знову прийшли до консенсусу. Це погано. І це викликає напад люті.

Тоді він вигадує якусь процедуру УКРУТ, неіснуючого комісара ТГ і факт свого повішення на гілляці. Для пояснення цієї своєї маячні він вводить п. 4: сироїдство, читання ЖС і рабська покірність. Звісно, проти п. 4 він тут же рішуче виступає проти.

Якщо це не тупий жарт, то це ознаки психічного роздвоєння. Одна частина психіки вигадує якісь жахи, а друга їх жорстко критикує.

Питання: А до чого тут ми? Воно нам треба?

Уявляю, як відреагував би Микола Пономаренко, якби для приналежності до українства вимагалася процедура відновлення крайньої плоті. Звісно, це фашизм, шовінізм, расизм, інквізиція і полювання на відьм. Зате обрізання - це справжня духовність.

Вільнодум wrote:
Висловлені щойно коментарі в мою адресу підтверджують мою позицію і доказують ще раз, що ідентифікація українця не може бути такою, як пропонує ідеолог ТГ, шановний пан Миро Продум. Чому?
Тому що мене, базуючись на коментарях, ці хлопці не пропустили б в українці ніколи! Бо вони краще моєї мами знають, чи я є, чи ні, українцем! Якби мені треба було пройти УКРУТ (видумане робоче слово для процедури прийняття в українці) і встати перед “комісаром“ сотні ТГ, то мене б, скоріше всього, підвісили на гіляці? Проаналізуємо.
Я, якщо формально, відповідаю всім ТРЬОМ ознакам, які ідеолог ТГ виставив , як ознаки перевірки на українськість.
1. Я відчуваю себе українцем і ніким іншим.
2. Я розмовляю українською мовою, як своєю рідною.
3. Я маю 100% українські гени до найдавнішого коліна мені відомого.
АЛЕ, я маю власний розум і власне світобачення. А ЦЕ вже недопустимо для ознак українця по тих трьох ознаках. Напевно треба ввести ЧЕТВЕРТУ ознаку, яка абсолютно необхідна для того, щоб перші три ознаки працювати. Ознака може бути така:
4. На додаток до попередніх 3-х ознак кандидат в українці має сповідувати ідеологію ТГ, бути сироїдом, читати кожен день ЖС і ні в якому разі не сперечатися з жерцями ТГ і їх єдинодумцями!
Якщо не введете цю четверту ознаку, шановні, то ви будете змушені визнати мене українцем по тих ТРЬОХ критеріях з моїми власними ідеологічними позиціями. СТРАХ! Представляєте, ЩО я зможу натворити моїм вільнодумством увійшовши до лав “українців“ (в лапках - це ті, яких “освятив“ в “українці“ комісар ТГ)?
ЩИРО.
P.S. Я впевнений, що не всі члени громади НО підтримують сказане за мене вищеозначеними побратимами?
P.S.S. То що, продовжуємо “гратися“ в шовінізм, чи може задумаємося і обговоримо ДУХОВНЕ означення для українця?
P.S.S.S. До цього моменту НІХТО не відповів на запитання: “Для чого тобі бути українцем?“. Ніхто не задумувався? Це нормально. То ж задумайся і дай відповідь. Дякую

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Микола Пономаренко.
0
Ще не підтримано

Миро wrote:
Микола Пономаренко знову сперечається сам з собою. Спочатку він погоджується, що за трьома критеріями ТГ він є українцем. Тобто все нормально і нема з чим сперечатися.

Я з собою не сперечаюся. Я сперечаюся з Вами!
Пане Миро, Ви дуже добре освоїли метод хуцпи. Поздоровляю! Ви так уміло перекручуєте мої аргументи проти Вас проти мене самого, що я в захопленні! :)

Quote:
Тоді він вигадує якусь процедуру УКРУТ, неіснуючого комісара ТГ і факт свого повішення на гілляці. Для пояснення цієї своєї маячні він вводить п. 4: сироїдство, читання ЖС і рабська покірність. Звісно, проти п. 4 він тут же рішуче виступає проти.

Звичайно, що лише те, що ВИГАДАНО Ігорем Каганцем є істиною, а все, що вигадано кимось іншим - є “маячнею“. Це і є ХУЦПОЮ. Ви гарний учень, пане Миро. :)

Quote:
Якщо це не тупий жарт, то це ознаки психічного роздвоєння.

Я не буду Вас називати тупим шизофреніком, поки що. Все тут не є ЖАРТ. Все це є ГРА, як Ви самі звете. Проблема тільки в тому, що це є ВАША ГРА, в одні ворота, пане Ігорю.

Quote:
Одна частина психіки вигадує якісь жахи, а друга їх жорстко критикує. Питання: А до чого тут ми? Воно нам треба?

Я впевнений, що ВАМ це не треба. Але ж Ви не єдиний українець в Україні і не єдиний, хто знає як нам далі жити і що робити?

Скажу Вам відверто, пане Миро, я не думав що Ви станете... , не знаю яке слово підібрати(?), впертим фанатиком своїх переконань?! Ніцше назвав би Вас “людиною переконань“. Дивлячись і слухаючи все, що твориться в царині ТГ протягом багатьох років я все більше і більше бачу те, за що пише посестра Дзвінка = СЕКТУ, в якій її лідер є абсолютним авторитетом, якому ніхто не може і не сміє заперечувати! Послухайте добрий совіт старої досвідченої людини --- якщо Ви не будете прислухатися до інших і ЗМІНЮВАТИ свої думки, з якими багато-хто не погоджуєть-ся, то Ви загубите себе і багато інших невинних душ!

Чолом!

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Пане Миколо, коли я читав вашу книгу "Оріянство", був дуже високої думки про Вас. Але зараз Ви робите щось взагалі не зрозуміле. Звинувачувати пана Ігора Каганця в тоталітаризмі... це взагалі маячня. В чому цей тоталітаризм проявляється, в тому що він публікує статті, де висловлює свою думку? Ви теж маєте таку можливість, але щось не памятаю останнім часом ваших матеріалів, Ви тільки переважно займались критикою в коментарях. А це завжди робити легше.

І чому Ви думаєте, що коли щось напишете, то вашу думку зразу мають прийняти всі?

Quote:
лідер є абсолютним авторитетом, якому ніхто не може і не сміє заперечувати!

Щодо енергійності нав’язування своїх думок, останній місяць Вам тут не було рівних. Тому говорити, що насправді це робив хтось інший, трохи смішно звучить.

І з рештою, хоча не хотів цього казати, але якщо Вам не подобається цей проект, Ви можете спілкуватися на своєму, якщо тут майже всі такі погані, то що Ви тут робите? Нас не треба так агресивно просвіщати. Ми вашу думку вже давно зрозуміли, і не треба ображати кожного, хто її не прийняв. Деякі мої думки тут теж не всім подобаються, але називати когось за це "...", я би ніколи не став. Якби мені не подобалось тут спілкуватися, то вже давно би тут не було.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Яку схожі у нас думки, пане Доброславе!!! ))) Нижче я так само відповів шанованому колись пану Миколі ;) Шкода, що він уже не прочитає і не прокоментує... чи, може, це безперспективно? Сумно...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Постійне очищення - це ознака здорового організму, в тому числі соціального. Радіймо!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Пане Миколо, тут не йдеться про власну ідеологічну позицію, яка б не дозволила стати Вам українцем. Вам не треба ним ставати ви ним є. Проте Ваші заперечення стосуються не ідентифікації а світобачення, це різні речі. Будь-ласка, не плутайте їх. Українці можуть мати різні світобачення і це нормально. В мене складається враження, що Ви шукаєте не істину а суперечку. Навіщо?

Зображення користувача Микола Пономаренко.
0
Ще не підтримано

Володимир_Самотий wrote:
Пане Миколо, тут не йдеться про власну ідеологічну позицію, яка б не дозволила стати Вам українцем.

Пане Володимире, Ви не зовсім розумієте суть проблеми, яка обговорюється, на мою думку. Мова йде про моє ПРАВО мати власну думку про те, що ВИДУМАВ лідер ТГ, ким би він не був. Колись могли не погодитися з Гетьманом і прогнати його геть. В тій системі ТГ, яка пропонується і яку ми обговорюємо, чітко виступає позиція, що я не буду мати права НЕ погоджуватись з тим, щоб мене тестували на українство. Я, по перше, ніколи не допущу щоб мене якісь “комісари ТГ“ тестували, і ніколи не допущу, щоб таке робили в Україні над кимось іншим, якщо зможу. Така моя власна ідеологічна позиція, якій, на жаль, не буде місця в запропонованій системі. За це я пишу, пояснюю, диспутую.

Дякую за розуміння.

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Пане Миколо, нащо взялися фінансувати "цю секту"? )) Є свій сайт, то чому там не стаєте Гетьманом? Чи це вже "пройдений етап" і Вам "немає де розвернутися"? Зовсім скоро (як нам обіцяють, і Ви тому дуже гарно сприяєте ;) ) буде інструмент для організації гравців у сотні, Ви зможете стати Гетьманом і на сайті НО! Тільки не бійтеся, що Вас обмежують у праві мати свою думку.
Ви гарно сперечаєтесь (навіть декларуєте це вміння у своєму профілі). За сперечанням навіть не помічаєте відповідей на Ваші запитання ("для чого вам бути українцем") - пошукайте, вони тут є. Але чи бачите Ви(?), що Ваші сперечання чомусь лише налаштовують значно переважаючу більшість проти Вас. І не тому, що Ви маєте власну думку )). Зробіть так, щоб Вашу думку легко зрозуміли (а значить сприйняли). Не перетворюйте, сперечаючись, Вашу думку у думку інших! Залиште й іншим "мати свою думку".
Якомога менше ярликів! Спокійно! Ваш неспокій передається вже іншим і, природно, вони намагаються захиститися. Таким чином Ви настроюєте проти себе, а не проти Вашої думки. Задумайтесь! Ви плодите неспокій - рій уже гуде! Стимулюєте процес безконтрольного роїння? Нащо Вам це?!
А може Ваш неспокій через те, що Ви спішите втілити Вашу мудрість літ свого українства (хто ж їх заперечує? ...і мудрість, і літа, і українськість)) ), так я також "не так старий, як давній" ;) )).
Мені подобається Ваш підпис під своїми коментарями "Щиро". То я також пишу Вам у кінці цього коментаря:
Щиро! ))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

Здається, у нас накопичується все більше негативу. Від РАдісного творення майбутнього повернули до неприємної суперечки та жидівського "пошуку уявних ворогів", борсатися і потопати у боротьбі. А ми ж у "морському поході", у нас є мета. Потрібне випРАвлення курсу. Якщо нема самоочищення - пора тиснути "кнопку очищення".

Зображення користувача Микола Пономаренко.
0
Ще не підтримано

Тарнай wrote:
пора тиснути "кнопку очищення".

Попробуйте головою об стінку -- може просвітліє в мізках? :)

Ваші “роздуми“ нагадали мені Совєтскі часи, коли всі кричали “Ура! Да здравствуєт!“ І вважали всіх, хто не кричав разом з ними, буржуазними шпіонами і зрадниками.

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Вам треба піти.
Творіть щось своє.
А паразитувати на нашому мурашнику не варто.

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Микола Пономаренко тимчасово заблокований - за агресивність і порушення правил чесної дискусії.
Після формування груп ми оберемо суддю. До нього можна буде звернутися з оскарженням цього рішення.

Тарнай Стрілець wrote:
Здається, у нас накопичується все більше негативу. Від РАдісного творення майбутнього повернули до неприємної суперечки та жидівського "пошуку уявних ворогів", борсатися і потопати у боротьбі. А ми ж у "морському поході", у нас є мета. Потрібне випРАвлення курсу. Якщо нема самоочищення - пора тиснути "кнопку очищення".

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Є в українців така риса,сваритися і доказувати свою правоту до останнього козака...Одні воюють разом із Мазепою за Україну,а інші із Петром першим вбивають їх..В той же час "богообраний" народ рахує срібло...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друг Володимир запросив мене висловитися з цього питання. Ви помітили, що в різних кліматичних зонах живуть відмінні між собою народи? Це задум Божий - створити Людство з різних народів. В різноманітності сила системи Людство. Сильні світу цього намагаються знівелювати цей Божий задум, запроваджуючи ЗМІШАННЯ націй. Це видно по Америці. В кожному другому фільмі у білого копа чорний напарник, вони захищають один одного, обіймаються й цілуються. Наступним кроком є змішання чорних і білих з утворенням метисів - брунатних людей. З точки зору управління світом - це корисно - мати однакових брунатних солдатів. Ви ж подивіться. Є сад, а в ньому всяке різноманіття квітів: і барвінок і ромашка, і чебрець і материнка +(друг Володимир додасть ще з сотню сортів). Усі квіти в саду створюють неповторний життєкорисний аромат. Як поставитися до того, хто захоче, наприклад, створити якусь одну квітку-гібрид ромашки. Я скажу, що це безумство. Протягом останніх тисячі років нас, українців, намагалися і знищити, і розчинити між іншими народами-сусідами. Це безуство в квадраті. Ті ж українці, які вижили і просвітилися, а це, товариство - є ми - засновники ТГ (!) зрозуміли всю загрозу щезання української нації. Ми відчули загрозу і кращі з нас стали виробляти систему захисту на майбутнє. Хто може заперечити наше право на це? Який безумець? Запропоновані три критерії українства, які забезпечать збереження і відтворення української нації. А ось тут починаються суперечки на РІВНОМУ МІСЦІ! Аж до образ, до звинувачень у шизофренії, тоталітаризмі та в іншому. Це абсолютно не брахманський підхід. Українець має тіло, душу і Дух. Каганець запропонував усе це врахувати при оцінці кандидата в українство. Миколу не влаштовує, що береться до уваги й тіло, наприклад, колір шкіри. Але ж це право громади, з ким об"єднуватися! Він наполягає, щоб головним критерієм відбору була духовність, тобто просто зміщує акценти. Така на перший погляд дрібничка може в майбутньому призвести до щезання української нації, як Божого задуму. Ось чому так озлилися друг Альберт та інші. Я прекрасно знаю Костю - українця із зовнішністю корейця. Він справжній патріот України і роками вкладає регулярно значні кошти в розбудову ТГ. Тут є питання, чи образиться він на те, що в майбутньому він матиме статус ДУХОВНОГО УКРАЇНЦЯ? Костю, відгукнись!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Quote:
Тут є питання, чи образиться він на те, що в майбутньому він матиме статус ДУХОВНОГО УКРАЇНЦЯ?

Зважаючи на те, що "духовні українці" будуть мати всі права звичайних українців, а за статусом будуть вище, ніж ті генетичні українці, які духовно не проявляють себе, то, думаю, дійсно немає жодних причин ображатись :)

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Радіймо пане Анатолій.
Ви мене просили висловитись з приводу вашого допису про пічку, але не ображайтесь, та тема мені не близька. А тут ваш коментар видався мені вельми цікавим.
Щодо фільмів і голівуда. А чи помітили з якого часу голівуд почав просувати це "братерське" поєднання білий-чорний? Чи помітили, що до якогось часу в кіно чорний, помічник білого, завжди гинув. А зараз чорний це головний герой який доживає до кінця фільму :)
Пам'ятаю цілу "серію" голівудського агітпрому про шлюб між білий-чорна. Навпаки менше (написав так, хоч не пам'ятаю напевно). Це цікаво спостерігати, як хтось маніпулює і розуміти це. Але я часто-густо в житті зустрічаю людей які проєцують нав'язану свідомість з кіно на життя, видаючи це за реальність.
Щодо нищення української нації. То нації, яка на межі знищення, дається "карт-бланш" https://www.ar25.org/article/golodomor-daye-ukrayini-kart-blansh.html. Так що творімо своє. І ніяких гібрідів-ромашок з загальним запахом.

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Андрію, насамперед дякую, що зняв личину і відкрив для товариства своє ім"я! І тепер всім видно який українець Орій та ще й Радісний! Добре, що підтримуєш мене щодо недопустимості "гібридів-ромашок". Щодо публікації про пічку Мілано-2. Насамперед мене цікавить твоя думка щодо світоглядної гіпотези, висловленої мною на першій сторінці вказаної публікації. Сприймаєш, чи не сприймаєш?

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Quote:
Українцями є ті, що: 1) усвідомлюють себе українцями, 2) говорять українською мовою, 3) належать до європейського антропологічного типу, що вказує на наявність спільного предка (прабатьківщиною європейців є Україна). Якщо ж людина має не європейський антропологічний тип, то при виконанні п.1 і п.2 вона є «духовним українцем».

Щодо п. 3, в інших країнах це має назву "походження".Канадієць чи француз українського чи нігерійського походження. Іноді ще додають в якому поколінні. Якщо людина приїхала в країну і отримала громадянство, то це - перше покоління. Її діти, народжені вже в цій країні - друге іт.д. Так що можна було не вигадувати наново ровера.
Мене хвилює інша проблема. Як обмежити в політичних правах генетично чистокровного українця, алкоголіка в 10-му поколінні, який за все життя ні дня не працював і тричі сидів за грабіж і згвалтування.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

А який з алкоголіка платник податків? ;) З пільг, чи допомоги по безробіттю? З тими, хто сидів, здається за кордоном також просто - сидів за грабіж і згвалтування - не голосуєш. От вам і обмеження прав - а це статус ПМЖ. Як Вам таке?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

З цим все просто. При такій "крутій" біографії не приймаються в сотні, відповідно не визнаються "громадянином України", тобто не мають політичних прав.

Сторінки

  • Сторінка
  • of 2
  • >