Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Доки в Україні триватиме війна і як її пережити?

Багато українців цілого світу дуже переймаються війною, через це переживають хронічний стрес, хворіють і навіть вмирають. Розуміння сенсу нинішньої кризи дозволяє зберегти здоров’я і принести Україні реальну користь. 

Найперше треба усвідомити, що ця війна може тривати довго, адже в ній зацікавлено забагато гравців.

З одного боку, зацікавлена українська влада, адже завдяки війні заблокована люстрація, натомість можна далі «пиляти бюджет», наживатися на держзамовленнях і контрабанді. Кінець війни – це початок люстрації.

З другого боку, зацікавлена Москва, бо війна дозволяє придушити опозицію, консолідувати суспільство і відволікти його від внутрішніх проблем. Заодно є можливість позбутися власних пасіонаріїв: хай краще воюють проти України, а не проти Москви.

Проте найважливішим є розуміння першопричини війни, адже припинити її можна тільки тоді, коли буде усунута справжня причина. Вона полягає в тому, що Москва боїться втягнення України в НАТО, а Захід боїться втягнення України у відновлену посткомуністичну імперію. Водночас обидві сторони готові змиритися з постійно нейтральним статусом України, коли вона не належить ні Заходу, ні Москві.

Докладніше про це у статті: Новий український баланс

Нейтральний статус України означає, що відтепер її суверенітет забезпечується не тільки професійними збройними силами, а й масовою народною самообороною. А це автоматично означає звільнення України від паразитичної системи, адже організовані озброєні українці обов’язково будуть вільними.

Парадоксальність ситуації в тому, що нинішня війна на Донбасі вкупі з бездіяльністю влади сприяють мілітаризації й самоорганізації українців. Додаткові позитивні наслідки в тому, що українці зменшили інтенсивність  самознищення: тепер вони менше п’ють і курять, менше займаються розпустою та іншим непотребом, натомість більше тренуються і знайомляться з собі подібними. Гаряча війна на Сході – це гарна нагода українським кшатріям (касті воїнів) відродитися і відновити свою майстерність. 

Таким чином відбувається перетворення нинішнього українського етносу на козацьку українську націю нового циклу.

Докладніше: Майдан-3 буде революцією озброєних до зубів інтелектуалів    

Усвідомлення сказаного вище дозволяє відповісти на запитання, винесене в заголовок цієї статті.

1. Коли закінчиться війна?

Тоді, коли українці сформують націю озброєних громадян, організованих в територіальну самооборону, і заснують нову державу під Сонячно-блакитним прапором перемоги.

2. Як зберегти душевне і фізичне здоров’я в цей тривожний час?

Нема сенсу перейматися тим, на що не можеш вплинути. Перебуваючи в стані тривоги і генеруючи негативні думки, людина тільки забруднює інформаційний простір і знищує себе. Треба перебувати в бадьорому стані й робити добрі справи.  

По-перше, викиньте свій зомбоящик, тобто телевізор, бо він є головним генератором негативу. Краще почитайте розумну книжку, пограйтеся з дітьми, поспілкуйтеся зі світлими людьми, приберіть помешкання. Вже за тиждень перебування в інформаційній чистоті відчуєте значне полегшення.

По-друге, для швидкого інформаційного очищення і фізичного відновлення займіться практикою Живого Слова – це найефективніша методика самозцілення.

Докладніше: Чому саме Живе Слово

По-третє, відмовтесь від алкогольної, тютюнової і м’ясної отрути, перейдіть на легку їжу, максимально вживайте свіжі фрукти, овочі, ягоди. Більше бувайте на природі, дихайте чистим повітрям, робіть фізичні вправи.  

Докладніше: Головний ворог здоров’я людини

По-четверте, підтримуйте все, що робить Україну сильнішою і просвітленішою. Підтримайте грошима, продовольством, технікою, амуніцією українські добровольчі батальйони або місцеву територіальну самооборону – через людей, яким довіряєте.

Народжуйте дітей, підтримуйте молоді сім’ї, створюйте умови для українських дітей і молоді.

Докладніше: Народження нації: дайте героям нові тіла!

Підтримайте українські культурні проекти, розумні книжки, музичні гурти, просвітницькі сайти. Інформаційна війна зараз ще важливіша, ніж силова.

Вступайте до Української асоціації власників зброї, навіть якщо у вас ще нема гвинтівки чи рушниці: сьогодні нема – завтра буде. Зброя – це атрибут вільної людини, вона піднімає настрій і надає впевненості в майбутньому.  

Поширюйте навколо світло, гармонію, чистоту, лад! Тут вам допоможуть 5 правил поширення Царства божого. Відчуття причетності до спільної боротьби за волю додасть вам спокою і духовної сили. Не скиглити, а діяти!

Нинішня криза потрібна Україні для того, щоб українці змінилися, стали вільною нацією, змінили стару владу і створили справедливу державу. Війна триватиме доти, доки відбуватиметься це перетворення. Війна – це жорсткий стимул до перетворень.

Твердження про те, що давайте спочатку закінчимо війну, а потім змінимо себе і владу, абсолютно помилкове. Саме стара влада і старі армійські структури є гальмом розвитку і джерелом саботажу. Перетворення українського народу і зміна української влади – ключ до припинення війни і настання миру.  

І найголовніше: для досягнення перемоги треба перебувати у Просторі волі, тобто в такому світі подій, де є і перемога, і воля, і процвітання. В Євангелії – Добрій новині Ісуса Хреста, сина Божого – цей простір перемоги називається Царством божим. Щоб піднятися в нього, треба докласти великих внутрішніх зусиль. Але справа того варта: після досягнення людиною внутрішньої гармонії, зовнішня ситуація автоматично підлаштується під її внутрішній стан, до людини починають притягуватися позитивні люди і події.

А тому головна настанова для досягнення миру і процвітання звучить так: «Шукайте найперше Царства божого і правди його, а все інше вам додасться». Хай Буде!

Продовження: Постіндустріальна цивілізація Міжмор’я, США і Вільна Українська Держава: запрошуємо до стартапу

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Нема сенсу перейматися тим, на що не можеш вплинути. Перебуваючи в стані тривоги і генеруючи негативні думки, людина тільки забруднює інформаційний простір і знищує себе. Треба перебувати в бадьорому стані й робити добрі справи. - найголовніша порада. дякую!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Читаючи статтю знайшов багато відповідей на свої питання, дякую

Зображення користувача Віталій Петришак.
0
Ще не підтримано

Дякую за статтю. Вгору просування без краплі вагання...!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Нема сенсу перейматися тим, на що не можеш вплинути. Перебуваючи в стані тривоги і генеруючи негативні думки, людина тільки забруднює інформаційний простір і знищує себе. Треба перебувати в бадьорому стані й робити добрі справи. - найголовніша порада. дякую!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дякую. Обнадійливо: Інформаційна війна зараз ще важливіша, ніж силова.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Хороші настанови. Дякую!

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Ольга Олешка.
0
Ще не підтримано

Ніколи не завадить ще раз налаштуватись на позитив!Дякую за нагадування про те,що життя таке,яким ми його хочемо бачити!

Все буде так,як ми захочемо!

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Навіщо перейматися війною. Просто з'явилося трохи більше справ, тому що вся погань піднялася на поверхню.
http://www.radiosvoboda.org/content/article/25414052.html

Хай Буде!

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Війна завершилася в медіа. Зараз увагу перемкнули на Сирію. Що далі?

Миролюбність і озброєність!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Далі переходимо читати ЗМІ про Сирію.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Зараз треба зосередитися на творенні нової цивілізаційної системи: Постіндустріальне суспільство, або Яку державу ми будуємо

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!