Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Запрошую 22 квітня відвідати перший в Україні музей гетьмана Івана Виговського, столицю Білої Хорватії та долину диких тюльпанів

Світ:

Це одноденна мандрівка зі Львова з туроператором Відвідай у складі збірної групи. Киянам пропоную організований виїзд 21 квітня нічним поїздом, повернення до Києва зранку 23 квітня. Можна залишитися на ночівлю у Львові і наступний день провести у цьому чудовому місті.

17030702.jpg

фото: Віталій Ільницький

План туру: 

виїзд зі Львова (08:00) – Дуброва (огляд печерного комплексу білих хорватів та камінь-диравець) – Жидачів (екскурсія центральною частиною міста, екскурсія по краєзнавчому музеї та обід) – Кохавино (огляд монастиря та молитва до чудотворної ікони) – Руда (екскурсія музеєм та маєтком) – Лівчиці (огляд палацу) – Надітичі-Пісочна (огляд долини диких тюльпанів) – Львів (повернення о 20:30).

Дуброва

Село знаходиться під пагорбом на якому колись розташовувалася столиця Великої (Білої) Хорватії – Стільсько. Від наших предків хорватів залишилися скелі, печери, жертовники, які є частиною унікального історико-культурного комплексу (VIIІ-Х ст.).

Жидачів

Це славне місто зберегло понад 30 пам’яток історії та культури, найвидатнішими з яких є залишки давньоруського городища і замку (ІХ-ХІІІ ст.), костел Успіння Діви Марії (1612р.) та чудотворна ікона Богоматері Воплочення-Жидачівська Оранта (1406р.) в церкві Воскресіння Господнього.

Кохавино

Зараз повертає своє давнє визнання “Жидачівський Люрд” – Кохавина одне з найбільш відомих паломницьких міжконфесійних місць Галичини у XVIII-XX ст. Велику славу цьому місцю приніс чудодійний образ Матері Божої Кохавинської (1646р.). Ікона знаходиться в розкішній неороманській церкві монастиря Святого Ґерарда (1868-1894р.), до комплексу також входять готична каплиця (1902р.) та джерело з чудовою благодатною водою. Запрошуємо і Вас помолитися до чудотворної ікони і отримати від неї Боже благословення і ласку.

Руда

Колишнє містечко, що було у власності українського гетьмана, який переміг російську армію під Конотопом, – Івана Виговського. На місці укріпленого давньоруського городища знаходиться маєток власників села, неподалік якого росте старий дуб, який за місцевими переказами, посадив сам гетьман. Деякі дослідники стверджують, що Іван Виговський був похований в Руді. Так це чи ні, можна дізнатися у першому в Україні музеї гетьмана Івана Виговського.

Лівчиці

В цьому підгірському селі знаходиться палацово-парковий комплекс із палацом (ХІХ ст.), збудований в стилі австрійських мисливських замків.

Надітичі

Тут у заплавах Дністра та Рибниці знаходиться заповітна долина диких тюльпанів. Дикі тюльпани (рябець великий) занесені в Червону книгу. 

Ціна туру - 245 грн. в складі збірної групи.

У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом, супровід гідів-екскурсоводів, екскурсійне обслуговування в музеях, страхування на час подорожі.

Додатково оплачуються: вхідні квитки в музеї та харчування (за бажанням).

Вартість вхідних квитків:
- музей мистецтва та історії Жидачівської землі: загальний, пенсійний – 10 грн., студентський, учнівський – 5 грн.
- музей І. Виговського: загальний, пенсійний – 10 грн., студентський, учнівський – 5 грн.

Прошу писати у коментарях або мені на приватну скриньку. 

Наші інтереси: 

Подорожуймо Україною! Це так цікаво і приємно. Особливо у компанії добрих друзів та однодумців.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
Мандри
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Планую приїєднатися до групи у Львові.Внучна-бандуристка дуже чекає мого прїзду Можливо її візьму у подорож.

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Планую приїєднатися до групи у Львові.Внучна-бандуристка дуже чекає мого прїзду Можливо її візьму у подорож.