Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
Тимур Де-Бальзак
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

За що росіяни ненавидять українців

Спецтема:

У них глибоке відторгнення саме нашої культури і способу жити. Нашої ідентичності і критеріїв вибору. Манери спілкуватися і будувати відносини. Саме тому, більша їхня частина, хтиво хекаючи, рубала руки нашим бійцям з українськими татуюваннями, топтала і шматувала прапори і "...мочила укропів".

Ось, що написав Арестович на Обозревателе:

"Побутує у нас забавне переконання, нібито добрі російські люди не люблять нас тому, що їх обдурила жахлива путінська пропаганда.

А от якби вони дізналися, які ми толерантні та хороші, які у нас насправді європейські прагнення, який ми талановитий та щирий нарід, як ми нікому не бажаємо лиха, вони б негайно ж одумалися і припинили б війну проти нас.

Любі мої.

Саме за європейські прагнення вони вас/нас і ненавидять.

За щедрика, за віночки, за вишиваночки, за толерантність.

У них глибоке відторгнення саме нашої культури і способу жити.

Нашої ідентичності і критеріїв вибору.

Кухні та організації дому.

Манери спілкуватися і будувати відносини.

Саме тому, більша їхня частина, хтиво хекаючи, рубала руки нашим бійцям з українськими татуюваннями, топтала і шматувала прапори і "...мочила укропів", а ще більша - хтиво це схвалює і підтримує.

Саме тому, а не тому, що вони вірять у фашистів, хлопчиків і снігурів.

Фашисти, хлопчики і снігурі, просто дозволяють їм зручніше влаштуватися - з цією своєю ненавистю, "вони ж - цивілізований народ", нелегко зізнатися собі, що ти просто, чистою ненавистю, ненавидиш цілу культуру і бажаєш її знищити.

Шоб все було, як у них.

Ксенофобія, в режимі від здивування до повного неприйняття - це явище, яке у людстві існує.

Нелегко буває пережити і прийняти відмінності інших від себе, тим паче, часто ці відмінності бувають гострими.

Але російська людина, вона цю фобію переживає окремим, спеціальним чином.

Зовсім спеціальним - у випадку з Україною.

Київ же - мати міст руських, ні?

А чому ним володіють ці незрозумілі хохли?

Чом це вони розмовляють на цій своїй мовє?

Російська людина не може так говорити!

Це явно австрійський генштаб.

Чому це вони не хочуть бути росіянами і протистояти разом бездуховному Заходу?..

Пропаганда має значення, але вона тільки роздмухує вже наявні патерни, установки і вподобання.

Пісні про те, що їх обдурив злий Путін, вони вам співатимуть потім, коли ви їм будете видавати гуманітарні оонівські пайки на руїнах (їхньою ж ненавистю) їхньої "...великої і могутньої країни".

Але ви і тоді - не вірте.

Наші інтереси: 

Погляд з психологічної точки зору.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дорогі мої друзі НО! Замість того щоби брати нові знання ви мусолите росіян. Кожне слово вертається нам. Тому вважаю статтю Тимура руїною, сама назва статті каже. Тимур найбільш досвідчена людина в володінні словом, має швидкий політ думки, напакований досвідом читання і писання і, в той же час, несе низькі вібрації енергетики. Чи не здається це дивним?
Тимуре, я впевнена, що ти не пройшов 2х місячного освячення ЖС. Не той дух, хоч і пишеш українською. Знайшов собі Арестовича, то сам і тішся, а ми його вивчили 2-3 роки тому. Доганяй!! Хоч, може, тобі спочатку треба пройти шлях руйнування, щоби навчитися будувати.
Повністю підтримую Альберта, молодець!
Я таки здивована безмежно, як же це так, що ніхто не вчиться у передових людей якихось навиків, а тільки плещете язиками непотріб.
Чи всі очманіли, що навіть собі майбутнього скласти не вмієте і за вас хтось це робить. Пишіть казки, то буде більше толку.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Коментарі

Зображення користувача Все Випадково.
0
Ще не підтримано

+++ Так, москалі знають правду. Потім будуть прикидатись, коли ми їх будемо годувати. Вже годуємо. Якось привезли від нашої парафії гуманітарку на донбас, москалі голодні, накинулись на гречку, сиру почали їсти, між собою битись, потім нажерлись, і давай обзивати тих, що привезли. Скільки вовка не годуй - в ліс дивиться.

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

Еххх, схоже, там на повну потужність працює агресивний комплекс вищості щодо всього світу. Українці живуть під боком (ну, така географія!..) - отже, Україна є найпершою мішенню. З покоління в покоління...

До того ж, саме звідси вкрадена вся історія, всі князі й слава. Отже, цілком логічний висновок: обікрадених треба морально розчавити, приборкати, найнепокірніших - просто вбити... щоб не було кому свідчити про крадіжки.

Все це вкладається в єдиний контекст, на превеликий жаль...

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Дурнi тi, хто повiз туди гуманiтарку.

Повна, тотальна блокада окупованих територiй.

Хто хоче вижити iз тамтешних мешканцiв повинен звiдти втiкти.

Не купуйте товари та харчi, зробленi у Донецьку та Луганську - тим самим ви платитите бандитам.

Хай Буде!

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

Заспокойтесь, у тексті йдеться лише про майбутню гуманітарку з ООН в Росію...

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Я спокiйний. Моя вiдповiдь "Брейвiку", який щось возив бандюкам та бандпопихачам.

Сам текст менi не цiкавий.

Хай Буде!

Зображення користувача Все Випадково.
0
Ще не підтримано

Я нічого не возив. Від нашої парафії, розуміти, як від місцевої парафії.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Насправді їжа і жінки їм подобаються. Вони ненавидять саме нас.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Тимуре дай 5!
Ще таких пару невтішних роздумів в сторону нашого агєнта Арестовича, і у тебе виникне великий ризик втратити тут свій авторитет на НО.. XD
Ох, же і недалекоглядними тут бувають читачі.. Ще мало не наїжали на мене коли я в розстановці відображав Арестовича в лихому лиці..
Ух почитав би ти Тимуре нашу розстановку то певно би побачив Арестовича у всій своїй красі яку ти до нього неоднозначно відчуваєш..
До речі я навіть якось в листопаді задумувався над тим, а чи не провести ще одну розстановку-2 у якій я навіть вже і твою роль там прям як на лодоні бачу)) Но! Відаючи про те що вона перша розстановка нікому геть зовсім нікому не стала в нагоді то я особо то так і не старався провести такий то й підсумок на протязі пройденого часу та демонстрації того що розстановка як на мене мало не 80-90% співпала в дійсності (вже не згадубчи що розстановка самого Арестовича взагалі ні на йоту не співпала і на яку тут усі як вівці мило повелися) для того щоб на основі того всього й провести заклик до розстановки-2.=)

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

Альберт Саїн каже:
Ще таких пару невтішних роздумів в сторону нашого агєнта Арестовича, і у тебе виникне великий ризик втратити тут свій авторитет на НО.. XD

Альберте, мій дорогенький! У мене по життю давно вже настільки суперечлива репутація, що я встиг звикнути до полярних оцінок. Бо у одних я мало не святий, у інших - велика падлюка...
А що вже говорити за "НО", де я аж ніяк не намагаюсь вийти у великі авторитети?! Я ж дивлюсь на речі реально )))
Але при цьому зовсім нещодавно сорока на хвості мені принесла таку історію... Одна письменниця, яка вважає мене мало не янголом, сперечалася з інший письменником, який вважає мене земним втіленням диявола. Звісно, ніхто нікому нічого не довів... Але насамкінець письменниця спитала: "А от чи можеш ти навести приклад, коли Тимур когось зрадив чи підставив?!" - і знаєш... мій недоброзичливець через губу визнав, що таких прикладів навести не може.
І знаєш, друже Альберте... З мене вистачить і цього!
Отак.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Щодо святості та несвятості то це і мені на собі також відомо по життю)

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

Що ж до Арестовича...
Ніхто з нас не ідеальний.
Але він - відома медіа-персона. На нього дивляться тисячі.
Погодься: людина, яка веде за собою тисячі, просто не має права пускати шмарклі й писати, що "фффсьо пропало"!!! .треба знайти гідні формулювання й не вселяти у серця людей зневіру, яка би хрінова ситуація не була.
Отак.
І якщо людина не права - я завжди скажу їй це в очі, не зважаючи ні на статус, ані на будь-які ризики для себе.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

А ти точно упевнений що конкретно він немає такого права це робити?
Як на мене то людина досконало володіючи психологією маніпуляції ще як зобов"язана це робити на догану своєму рідному народу руському.
Нє ну реально, істинний психолог розуміючий що мова це менталітет і т.д. і т.п. вже давним давно би перейшов на спілкування тією мовою до якої нації він би сі хтів би втертися.. Отже він або хоче бути ментально з руськіми, або він просто.. та одним словом неважливо..

Я наприклад НЕможу погодитися із тим що людина немає права такого робити. Напрочуд людина навіть ще й зобов"язана таке робити коли бачить реальну ситуацію. Адже без адекватної оцінки ситуації так можна звести все нанівець.
Наприклад якщо гарантовано відомо що от ну наприклад завтра має там має зірватися наприклад знову Чорнобиль, то чого б тоді у такому разі не проіформувати про таку подію аби заздалегідь людей підготувати до відповідної реакції??? Ще один приклад якби ті нюні які він тоді розспускав були б істинними, а не маніпуляційними, то так і мало б дійсно бути.. Але! Так як він тут грає свою роль у нашій державі то він краще знає як діяти у ворожій державі аби допомагати своїй рідній якійсь явно у всьому нефортовій державі..

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

У цій статті Арестович висловився правдиво і влучно. Дякую, Тимуре, за публікацію.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

Завжди радий! Прошу пана!

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Допоки Арестович не почне у своїх публікаціях і виступах висловлюватися українською мовою, доти його думка нічого не важить. Хай там буде найгеніальніша влучність і не менш вагома правдивість. Тому не бачу доцільності у втраті часу на читання і переклад даних матеріялів. Хай відчує ігноранцію зі сторони україномовного читача. Хай з його голови щезне думка: "І так фффсє паймут". Не існує російськомовних патріотів України. І рихт.

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Російськомовних Арестовичів потрібно використовувати як зброю для знищення московської імперії в такому вигляді якою вона є зараз..

А те що не існує російськомовних патріотів,то потрібно думати що пишеш..Бо тисячі російськомовних добровольців лягли в сиру землю і дальше продовжують стримувати орків,поки деякі україномовні позабивалися у нори і вчать як воювати на фронті своїми коментарями..

Андрій Ясун каже:
Не існує російськомовних патріотів України. І рихт.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Шановний Явсе! Дякую за розуміння!
Так, багато загинуло добрих хлопців. А чому так сталося? Бо якби вони розмовляли українською мовою, то їх би не прийшли "визволяти", як "рускоязичноє насєлєніє". Та й т.зв. АТО більше нагадує бандитський дерибан.
Хлопці й далі гинутимуть, бо знаходяться у російськомовному ворожому просторі. До речі, не тільки у Донбасі, а й по всій Україні, і за кордоном теж. Інформаційний простір довкола кожного українця дзиджить "каканям" і "штоканям". Це - чудово розуміти мову ворога, але спілкуватися на його мові, всеодно, що перейти на його бік.
Перемогою у війні має бути тотальна українізація, інакше - це програш. Якщо десь в Україні залишиться російськомовний простір, то через 1-2 покоління там знову виникнуть проблеми.

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

На цій війні зіграла роль генетика,"зов крові"..Просто уявіть собі явище:російськомовні почали воювати із тими,хто несе "рускій мір"..ну це ніяк не вкладається путінцям у голову..А те що мова стала одною із причин цієї війні,то це правда..потрібно викорінювати комплекс малороса із свідомості наших людей..чим швидше тим краще..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Російськомовні - це і є рускій мір. Почитай доповідь національного інституту стратегічних досліджень.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Тоді давайте у всіх російськомовних солдатів та добровольців заберемо зброю на фронті,бо вони за визначенням кількох алкоголіків є "руськім міром"..

Арій Хрестовий каже:
Російськомовні - це і є рускій мір. Почитай доповідь національного інституту стратегічних досліджень.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

По перше: спробуй-но відібрати зброю в озброєного нетолерантного російськомовного.
По друге: міністр МВС, губернатор Одещини, багато генералів генштабу, а, можливо, сам головнокомандуючий - російськомовні. Якщо відібрати зброю у молодших офіцерів, то старші наймуть інших.
По третє: обережніше з висловлюваннями. Арій уже багато років, як відмовився від трунку. За працівників інституту не ручаюсь, але з їх висновками щодо оцінки явища "рускій мір" згоден. Якщо в тебе нема довіри до працівників цієї установи, то почитай статтю Каганця про те, хто є українцем. Водевидь, російськомовні українцями - не є.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

У високому просторі подій усе просто і зрозуміло..А коли діло доходить до реальних справ то часто все по іншому.Тому існує певний розрив між ідеологами та дійсністю на нижчих просторах..Легше написати як створити новоросію,а на практиці вийшло по іншому завдяки Героям..
Мовна політика нашої влади у мене викликає огиду..але російськомовні добровольці і волонтери заслуговують на повагу..Думаю,що багато хто із них своїх дітей віддадуть до українських навчальних закладів..

Якщо російськомовні громадяни України не являються українцями,то тоді чи є Україною та земля котру вони населяють..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

До речі: деякі ярі прихильники "уского міра" віддають дітей вчитись до англомовних вищих навчальних закладів...

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Явсе Світ каже:
Якщо російськомовні громадяни України не являються українцями,то тоді чи є Україною та земля котру вони населяють..

У тому то і річ, що там де москальська мова то там і земля Русская. Через що Расєя і почала їх визволяти від ярих бендерівців які снідають русскогаварящімі дєтямі.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

"У тому то і річ, що там де москальська мова то там і земля Русская."

Якщо так,тоді на даний момент "вітаю" із Україною у межах Галицько-Волинського князівства..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Що ж і на цьому дякую!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

До речі у нас молдовани та румуни розуміють українську но при цьому просто так ні за що нею НЕ балакають. Так що молдовани з руманами куди краще себе позиціонують у мовному питанню по відношенню до української причому державної, на відмінно від москальськомовних украєнцов.

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Арій Хрестовий сказав -

Цитата:
Насправді їжа і жінки їм подобаються. Вони ненавидять саме нас.

Аріє, дотепна цитата, я посміялась від душі.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дорогі мої друзі НО! Замість того щоби брати нові знання ви мусолите росіян. Кожне слово вертається нам. Тому вважаю статтю Тимура руїною, сама назва статті каже. Тимур найбільш досвідчена людина в володінні словом, має швидкий політ думки, напакований досвідом читання і писання і, в той же час, несе низькі вібрації енергетики. Чи не здається це дивним?
Тимуре, я впевнена, що ти не пройшов 2х місячного освячення ЖС. Не той дух, хоч і пишеш українською. Знайшов собі Арестовича, то сам і тішся, а ми його вивчили 2-3 роки тому. Доганяй!! Хоч, може, тобі спочатку треба пройти шлях руйнування, щоби навчитися будувати.
Повністю підтримую Альберта, молодець!
Я таки здивована безмежно, як же це так, що ніхто не вчиться у передових людей якихось навиків, а тільки плещете язиками непотріб.
Чи всі очманіли, що навіть собі майбутнього скласти не вмієте і за вас хтось це робить. Пишіть казки, то буде більше толку.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

Зоріно )))

Я років 20 писав "сучасні казки" - фантастику. Причому в найрізноманітніших піджанрах. На будь-який смак. Але біда в тім, що:

  • любителі фантастики вважали, що в моїй фантастиці замало тієї фантастики, яку вони... очікували знайти (на кшталт того, що "на Марсі будуть яблуні квітнути" чи "погані гобліни починають, але добрі ельфи виграють");
  • нелюбителі фантастики зазвичай ігнорували мої книги, бо теж очікували, що я пишу, "як на Марсі будуть яблуні квітнути" або про боротьбу ельфів з гоблінами.

От навіть взяти одну з останніх моїх фантастичних книг - роман "Приречений жити":

Нібито "тверда" НФ... а люди читають і тільки руками розводять! Бо навіть не знають, з чиїм творчим доробком цей роман співвіднести! Цей роман нібито "висить у космічному вакуумі" окремо від усього. Ті чи інші нюанси твору розібрати ще можна, натомість в цілому, концептуально не виходить...
Саме тому я років 10 тому зробив різкий кульбіт і переорієнтувався на мало кому тоді цікавий (в межах сучасної української літератури) історичний жанр: бо мої (а тепер і наші з дружиною) авантюрно-історичні романи сприймаються читацькою аудиторією на порядок краще, ніж моя фантастика...

Те саме станеться і з моїм баченням майбутнього, якщо я викладу його на "НО". Я його маю - але вам воно однозначно не сподобається! То навіщо його тут викладати - щоб тільки завсідників "НО" дратувати?! Та не хочу я зі своїм статутом в чужий монастир пхатися!!!
Наздоганяти вас, кажеш?.. А тобі не спадало на думку, що ми йдемо паралельними курсами?! Наш світ поки що недостатньо турбулентний чи навпаки - занадто евклідовий, щоб наші курси злилися. Моє перебування на "НО" можеш розглядати як спробу філософічного й культурного обміну. Ви (всі ви - завсідники "НО") зрозумієте з моєї позиції те, що захочете. Я спробую зрозуміти все у вашій позиції, що зможу. І це вже добре, погодься!
Але щоб вливатися у вашу спільноту остаточно?.. Я бачу певні вади з категорії системних у вас. Ви бачите не менш масштабні вади у моїй позиції. Ці вади завадять нашому подальшому зближенню - отакий каламбур )))
Та й не дуже я впевнений, що всім рухам завжди й неодмінно треба зливатися в моноліт! Це вже на тоталітаризм скидається. Не в тому сила, щоб бути однорідним монолітом, а в тому, щоб діяти в одному напрямі - заради оновлення України! Мета має бути:

  • спільною;
  • визначеною.

А до визначеної спільної мети рухатися можна й на паралельних курсах.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Без образ Тимуре але мені чомусь вирощування яблучок на Марсі та вічна війна між орків проти ельфів також симпатизує, хоча сам я особо то і не читав вже так і багато тої фантастики, від сили там приблизно 5 книг, одна з яких відношення до орків з ельфами немала так само як і вирощуваня яблучок на марсі, но з польотами у просторах космосу таки пов"язана та ще й за якими польотами) ну і ще якось був прочитав 3 книги Гаррі Поттера теж круть) але фільми куди цікавіше дивитися)

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

Друже! Я не проти ні яблучок на Марсі, ані ельфів з гоблінами також. Просто це настільки заяложені штампи, що й передати важко! А перетравлене нецікаво )))

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

"Не в тому сила, щоб бути однорідним монолітом, а в тому, щоб діяти в одному напрямі", - саме про це багато думав. Повністю погоджуюсь!

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

Дякую )))

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Тимуре, цю статтю Арестовича я прочитав ще на ОБОЗРЕВАТЕЛЕ. Вона нам з дружиною сподобалася. Саме за те, що чітко окреслив Миро. І те, що ця стаття опублікована там російською теж правильно, бо може до російськомовних щось і дійде щодо москалів. Тут мені є близькою думка Василя (Явсе). Звісно, що росіяни ненавидять нас, українців, за ІНАКШІСТЬ. Схожа їхня ненависть поширюється і на інші народи. І Зоріна правильно каже щодо поширення НЕГАТИВУ, навіть у назвах. Влучно вона сказала і щодо тебе, Тимуре, а саме про твій талант і політ думки. Треба терміново змінювати текст Гімну, де вже в першому рядку говориться про смерть (ЩЕ НЕ ВМЕРЛИ...). Згоден, що до спільної великої мети люди йдуть іноді й паралельними курсами.

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

Анатолій Висота каже:
Треба терміново змінювати текст Гімну, де вже в першому рядку говориться про смерть (ЩЕ НЕ ВМЕРЛИ...).

Якщо "Ще не вмерли..." - то йдеться про життя!!!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Коли кажуть, ЩЕ НЕ ВМЕРЛА, то значить можливі всякі варіанти, друже! Треба Життя!!

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

Я-то згоден...
Але...
Jeszcze Polska nie zginęła!!!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

А Московія тільки й чекає - коли вже "згинуть воріженьки на вічні віки"

"Ще не вмерла" - це таки очікування смерті...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

Друже Анатолію! Я так думаю, час оголошувати на "НО" конкурс на складання нового Гімну України замість "Ще не вмерли..." )))

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Отже друзі Арсен і Тимур мене зрозуміли. Вдумайтесь, радійці: "ЩЕ НЕ ВМЕРЛА...", Це таки очікування смерті, друже Арсене! А як вам такий варіант:
"Відродилась України і слава і воля,
Вже нам, браття українці, усміхнулась доля..."? А польський гімн - це теж очікування загибелі Польщі. Це якась мана на народи!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Було таке, було... Що скажеш - Простір боротьби... Треба ж якось струсонути народ!

Друже Анатолію, Ти трохи відстав від життя" )))

Юрій Дмитрович Дідевський, "Відкритий лист до Президента України..." - коментарі можна не читати.
У Рівному, Донецьку, Івано-Франківську та Львові (з посиланням на НО) -
Автором віршів є Анна Валенса, столичний психолог і философ за освітою -
Громадянський гімн України (співаймо разом)

Разом з тим - щиро дякую за нагадування! )) Бо ця тема на НО вже піднімалася - В Донецьку та Івано-Франківську з'явилися білборди з переробленим славнем України (09.01.2014 - 13:13)
Славень Арійської України (23.12.2013 - 17:25)

Анатолій Висота каже:
Отже друзі Арсен і Тимур мене зрозуміли. Вдумайтесь, радійці: "ЩЕ НЕ ВМЕРЛА...", Це таки очікування смерті, друже Арсене! А як вам такий варіант:
"Відродилась України і слава і воля,
Вже нам, браття українці, усміхнулась доля..."? А польський гімн - це теж очікування загибелі Польщі. Це якась мана на народи!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Зведу в купу лише кілька цитат! ))

Цитата:
...на північ від Скитської держави (с. т. на просторі теперішньої Московщини. — П. Ш.) живе нарід андрофаґи (що означає «людожери»). Він пише, що той нарід є якийсь особливий, цілком відмінний від скитів, говорить не скитською мовою, не має ніяких законів, має найдикіші звичаї, вони є мисливці–кочовики і людожери. Не тяжко вгадати в тому народі прапредків нинішніх москвинів. Факт людожерства прамосквинів підтверджує і сучасна археологія. ... "106. Серед всіх племен самі дикі вдачі у андрофагів. Вони не знають ні судів, ні законів і є кочівниками. Одяг носять подібну скіфському, але мова у них особлива. Це єдине плем'я людоїдів в тій країні."...(Цитують грецького історика Геродота (484–425 до Р. X.)

Цитата:
...Саме тому, більша їхня частина, хтиво хекаючи, рубала руки нашим бійцям з українськими татуюваннями, топтала і шматувала прапори і "...мочила укропів", а ще більша - хтиво це схвалює і підтримує. Саме тому, а не тому, що вони вірять у фашистів, хлопчиків і снігурів.
Фашисти, хлопчики і снігурі, просто дозволяють їм зручніше влаштуватися - з цією своєю ненавистю, "вони ж - цивілізований народ", нелегко зізнатися собі, що ти просто, чистою ненавистю, ненавидиш цілу культуру і бажаєш її знищити....(Алєксєй Арєстовічь)

Цитата:
...То, як повели себе наші дорогі росіяни, із яким захопленням вони прийняли державне мародерство (це я про Крим), із якою ненавистю значна частина росіян стала ставитися до своїх братів по крові, по мові, по вірі, по загальній історії, по спільній перемозі у спільній війні… Жахливе видовище. Але це було лише зривання масок....(Стратегічні студії від Марка Солоніна)

Як там у тій пісні співалося? ;-) "Думайте самі, Вирішуйте самі..." )))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Дякую, друже Арсене, за текст переробленого Гімну! Отже ми на одній хвилі з багатьма просвітленими українцями!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Сьогодні в черговий раз замислився чого ж нічого давно як не чути про чурок мігрантів, ані у нас ані в Європі.. І тут ти даєш посилання..
Напевно всі місцеві правоохоронні органи держав Європи бережно оберігають від громадськості будь-які негативні дані та події про них... =І

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дорогі молодці НО, (маю на увазі, що знаєте мову )). )
Анатолій також проснувся через 2 роки, після того як хором придумували слова у гімні. Тому навіть не читаєте, а відразу ж пропонуєте. о ГРіх робите ))). лінькуваті чи не молодці?
Тимуре, а твою книгу прийдеться мені прочитати. Якщо вона для дорослих. Бо фантастику я читала в підлітковому віці до 25 років. А потім перейшла на хіромантію, астрологію, психологію, та інше. Цікаві вислови розумних людей записувала у свій зошит. Так самотужки вдосконалювалась. Сьогодні люблю сучасну наукову фантастику у фільмах.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Про що ми думаємо, і пишемо, те і буде в нашому житті. Тому я вам допомагаю ополоником ))), щоби кожний писав те,що хотів би мати на своїй землі. Пишіть мрії, похвали деревам, річкам, предметам творчості. Закрийте очі і придумуйте,чого ваша душа бажає. Запитайте в неї. Щось таке, щоби корисне було і для інших, твір для колективу.. Якщо понаписували про війни- то самі і підете це виконувати, можливо в іншому втіленні.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Давайте писати гімни Україні- це прекрасна ідея! Хай і 10 їх буде, для землі і людей. Гарних слів ніколи не буває багато.
2016 рік закликанийдля творчості. Це контактери кажуть у Крайоні. Рік- каталізатор, бо вже внесені вищі енергії на землю для допомоги людям.Певно будуть якісь важливі відкриття. Так у кажуть, що сюжети ми пишемо для себе як сценарій подальшої реалізації

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Сторінки

  • Сторінка
  • of 2
  • >