Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Windows 10» і «Windows 10 Mobile» – сестри-«ЧИПізатори» населення планети

Світ:

«Наша кінцева мета – домогтися того, щоб всі були «ЧИПовані». Щоб контролювати все суспільство, щоб банкіри і еліта контролювали світ».
(Ніколас Рокфеллер, січень 2007 р)

Переважна більшість сприймає це висловлювання відомого мільярдера з гумором, розмірковуючи на кшталт: «Хм-м… яким таким чином мені в голову вживлять ЧИП?!»
А ніхто і не збирається насильно вживлювати ЧИПи в голови людей! Є інший шлях, більш ефективний – дати людині в руки гаджети, які роблять людину «ЧИПованою»!


 


 

Залежність людей від комп’ютерів, а особливо від смартфонів і планшетів, вже визнається майже всіма. Таким чином залишається тільки одна проблема для остаточного контроля над психікою – поєднати комп’ютер, планшет і смартфон в єдину систему, яка буде контролювати людину, ТОТАЛЬНО збираючи про неї інформацію і пересилаючи цю інформацію в спеціальний «мозковий центр» для обробки і накопичення; а також ТОТАЛЬНО нав’зуючи людині вибір інформації в потрібних межах і асортименті…

Шлях до створення такої системи лежить через розробку єдиного програмного забезпечення для трьох компонентів:  комп’ютера, планшета, смартфона.
Цим і зайнялася компанія Microsoft!

Першим кроком стала розробка і впровадження нової версії операційної системи: т.зв. «Windows 10»… Як вона шпигує за людиною написано вже багато (на нашому сайті також є матеріали на цю тему), тому повторюватися не буду…

Одночасно розроблялася і впроваджувалася операційна система для смартфонів: т.зв «Windows Phone»…

Платформа Windows Phone є молодою, вона з'явилася пізніше, ніж iOS, і дещо пізніше, ніж Android. В силу того, що вона не є пріоритетною ні для кого з розробників програмного забезпечення, тут ігри та програми з'являються з затримкою.

До кінця 2013 року на ринку майже не було розумних аксесуарів, які б працювали з платформою Windows Phone. Рахунок йшов на одиниці, всього було до десятка таких аксесуарів, і до того ж, не найпопулярніших.  Для Microsoft було важливо будь-якою ціною довести, що Windows Phone нітрохи не гірше інших платформ, і тому розробникам добре платили за адаптацію своїх програм. Але при цьому ніхто не обумовлював того, щоб їх функціональність була такою ж, як на iOS / Android. Як результат, програми з однаковими іменами, від одних і тих же розробників мають вельми різний функціонал – на Windows Phone він бідніший. Якщо на iOS / Android можна знайти десятки програм для однієї функції і на будь-який смак, то на Windows Phone – від сили одну-дві. Більш того, довгий час на платформі не було навіть Instagram, що змусило Microsoft промотувати сторонню програму.

Також слід відзначити, що виробників телефонів на Windows Phone не так багато, можна впевнено сказати, що на 2015 рік залишилася одна компанія – Nokia. Нещодавно її придбав Microsoft і можна сміливо говорити, що виробник Windows Phone і продуктів на цій системі – це одне і те ж обличчя. Цікаво, що в Microsoft купили збиткову компанію, яка втрачала  продажі з кварталу в квартал по причині того, що ніхто не хотів робити Windows Phone. Від цих смартфонів послідовно відмовилися такі виробники як Samsung, Sony, HTC та інші. Microsoft змушена була пропонувати величезні бюджети, щоб ці виробники представили хоча б один Windows Phone смартфон і створили враження, що Microsoft не один просуває власну платформу!

Microsoft втрачала гроші, але наполегливо просувалася на шляху реалізації своєї ідеї, яка полягає в тому, що на всіх пристроях у вас одні і ті ж, максимально схожі додатки, один досвід їх використання.



І, нарешті, Microsoft досягла своєї мети… Ось цитата з реклами нових смартфонів:

«Lumia 950 наступает по одному из фронтов двойной атаки Microsoft на рынок высокотехнологичных смартфонов. Устройство не является лучшим из лучших, но в плане «железа» аппарат отнюдь не обделён. Смартфон может похвастаться следующим: процессор Snapdragon 808, 3 ГБ оперативной памяти, 32 ГБ встроенной памяти, и задняя камера с разрешением 20 МП – все это позволяет Lumia 950 идти нога в ногу с лучшими представителями этого сегмента рынка. Добавьте к этому AMOLED дисплей диагональю 5.2 дюйма с плотностью пикселей 562ppi и разрешением 2560×1440, и Вы получите прекрасный телефон. Текущая версия Windows 10 Mobile все еще немного странная и работает не совсем так, как надо. Но Lumia 950 обладает одним неоспоримым достоинством – это функция Continuum. Используя технологию Miracast или специальную док-станцию, Вы можете преобразить свой телефон практически в полноценный ПК. И на данный момент эта функция – эксклюзив для обладателей телефонов на базе Windows 10».



«У нас буде світовий уряд, хочемо ми того, чи ні. Єдине питання: чи буде він створений насильно або добровільно».
(Джеймс Варбург, творець Федеральної резервної системи США)


Як вже відзначалося, операційна система Windows 10 відразу починає збирати всі дані, які тільки може отримати. Ось список їх основних типів.

Біометричні:

  •     зразок голосу і вимови певних слів;
  •     зразок почерку (рукописного введення);
  •     зразки текстів, які набираються в будь-якій програмі.

Геолокаційні:

  •     інформація про поточне місцезнаходження;
  •     історія пунктів з вказівкою тимчасових міток.

Технічні:

  •     дані про обладнання, включаючи ідентифікатори пристроїв;
  •     відомості про підключені мережі (проводові та безпроводові);
  •     відомості телеметрії;
  •     дані від будь-яких вбудованих датчиків.

Поведінковий аналіз:

  •     історія пошукових запитів;
  •     історія відвіданих веб-сторінок;
  •     час старту Windows і завершення роботи;
  •     час запуску і закриття кожної програми.

Купівельна активність:

  •     завантаження додатків з фірмового магазину;
  •     перехід по посиланнях контекстної реклами;
  •     перехід по посиланнях персоналізованої реклами.

Смартфони Microsoft на базі Windows 10 Mobile безумовно розширять список інформації, яку вони можуть зібрати, шпигуючи за власником!



"Ми живемо у такий час, коли для контролю над людським розумом широко застосовується сучасна техніка".
(Мілтон Вільям Купер, співробітник розвідки США).



Наші інтереси: 

Знати все про сучасні інформаційні технології!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Якщо людина у Просторі боротьби, то вона є ресурсом для соціальної мегамашини, в т. ч. для глобальних корпорацій.

Якщо людина у Просторі волі, то її ресурсом є соціальна мегамашина, в т. ч. глобальні корпорації.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Дякую за аналіз.
В засобах масової (дез)інформації є повідомлення про розробку Ґуґлом нової операційної системи Фуксія: http://ua-format.com/2016/08/programist-zapustiv-novu-operacijnu-sistemu-google-fuchsia/
Програміст Гарі Сімс вважає, що ця операційна система буде універсальною, тобто зможе працювати на різних видах пристроїв (комп’ютерах, смартфонах, шоломах віртуальної реальності, тощо).
Які є міркування що до того навіщо Ґуґлу нова ОС, якщо в них є Андроїд?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Ідея спільної операційної системи для тріади "комп'ютер - планшет - смартфон" розумна. Проблема тільки в межах вторгнення у приватність! Користувач повинен мати можливість інсталювати програмні продукти без доступу в Інтернет; працювати без доступу в Інтернет; мати можливість 100% відключати функції, які на його думку порушують приватність.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Настала ситуація, коли корпорація знає про людину більше, ніж вона сама про себе. Але людина може вчитись у корпорації і отримувати відомості, отримані від корпорації, на свою користь.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Якщо людина у Просторі боротьби, то вона є ресурсом для соціальної мегамашини, в т. ч. для глобальних корпорацій.

Якщо людина у Просторі волі, то її ресурсом є соціальна мегамашина, в т. ч. глобальні корпорації.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Тут я повністю погоджуюся із думкою Миро.

Стосовно статті,то все гарно розписано.Та друзі,чому Ви думаєте,що чіп в голові чи то якись девайс обов'язково мають бути із куска заліза.Також,чому Ви не допускаєте,що "чіп" нам уже давно встановлено і він має біогенну природу.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Цим біогенним чіпом є світоглядна модель, нав’язана паразитами. "Світоглядна модель" - це фізична структура головного мозку, великий нейронний комплекс.

Явсе Світ каже:
Тут я повністю погоджуюся із думкою Миро.
Стосовно статті,то все гарно розписано.Та друзі,чому Ви думаєте,що чіп в голові чи то якись девайс обов'язково мають бути із куска заліза.Також,чому Ви не допускаєте,що "чіп" нам уже давно встановлено і він має біогенну природу.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Один містичний пан ввів таке поняття як "Кундабуфер"."Кунда" в перекладі із санскриту означає таємничий.Видно це і є той фізичний нейронний комплекс у мозку людини,що мішає їй стати Людино-богом.Цікаво,що японці дітей до певного віку рахують маленькими богами через напевно ще не сформований "чіп".

Миро Продум каже:
Цим біогенним чіпом є світоглядна модель, нав’язана паразитами. "Світоглядна модель" - це фізична структура головного мозку, <a href="https://www.ar25.org/node/32737" class="bb-url" rel="nofollow">великий нейронний комплекс</a>.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

На мій погляд, людина з народження має програму самореалізації, закладену в неї Творцем. Але сатанинські сили намагаються перепрограмувати людину...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!