Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Віктор Бронюк з Анастасією Приходько записали патріотичну пісню (Відео)

Категорія:

Слідом за композиціями "Люби ти Україну!" і "Запах війни"  пісня "ІсторіЯ" є присвятою від гурту ТІК всім небайдужим і активним українцям. 

Віктор Бронюк та Анастасія Приходько презентували композицію "ІсторіЯ" напередодні Дня Пам’яті та Примирення. 

Цей День, як відомо, відзначається в Україні 8 травня, як в усіх європейських країнах, вже другий рік.

Новою піснею Анастасія Приходько та Віктор Бронюк нагадують: Історію ніколи не зможуть творити абстрактні ВОНИ. ІсторіЯ – лише у руках мільйонів наших Я, пише ВінницяОК.

"Великі перемоги завжди складаються з маленьких, - наголошує Віктор Бронюк. - Мене неодноразово просили командири бригад, з якими ми на зв’язку протягом всього часу буремних подій на сході України, написати мотиваційну пісню для наших воїнів. І хоч справа добра, «на замовлення» я писати ніколи не вмів. Ті потрібні слова, що потім вилилися у пісню, знайшлися саме тоді, коли прийшло розуміння, що мотивація і чергове усвідомлення найвищої мети і ціни свободи потрібне нині навіть не стільки нашим героям на фронті, скільки всім тим, хто у мирних містах продовжує розповідати, як втомились від війни, якої, по великому рахунку, і ніколи не бачили зблизька…Як і кожен громадянин, який сьогодні живе в інформаційному потоці, я теж не раз ставив собі запитання: що змінилося, на кого надіятись, у що вірити? Ми бурхливо обговорюємо відсутність очікуваних реформ на кухнях і у соцмережах, обурюємося відсутності політичної волі у влади, часом зневірюємося, а ще частіше - самі собі боїмося зізнатися, що не готові до змін. Простіше всього сказати, мовляв, я втомився. І продовжувати жалітися на всіх і вся… І все ж, коли питання відкидаються, залишається усвідомлення: коли особисто ти маєш бажання йти до обраної мети, не сподіваючись на державу чи ще когось, перемога обов’язково настає. Докази тому - тисячі щоденних простих переможних історій: добровольців на фронті, волонтерів, матерів, небайдужої молоді, дітей... Всі ми щодня маємо шанс почати зміни з себе, перебороти паніку, страх і своїх внутрішніх демонів перед прийняттям рішень. Та нарешті взяти на себе відповідальність за власне життя. Світова історія доводить: все це реально, якщо є головна мета. У нас вона незмінна: з нами Бог, Перемога і Україна. По-іншому не може бути!"

 

 

Наші інтереси: 

Пісня доромагає у війні!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи