Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Австралії захиcтили дисертацію, яка критично розглядає державні програми вакцинації і наполягає на їх зміні

Австралійська аспірантка, яка викликала ажіотаж в медичному світі, написала дисертацію про помилки в державній програмі вакцинації і фармацевтичної промисловості. На превелике незадоволення медичного істеблішменту, університет все ж таки схвалив текст її дисертації.

Джуді Уілиман (Judy Wilyman) - видатний діяч анти-вакцинаційного руху. Вона є рушійною силою організації "Рішення про вакцинацію і вибір вакцинації" (http://vaccinationdecisions.net/)

Прихильники програми вакцинації дітей відреагували, як укушені гадюкою, і запропонували університету Уолонгонг (Wollongong) переглянути свою позицію щодо затвердження роботи.

Проте університет свою позицію не змінив, тому що вважає гіпотези, що розглядаються в дисертації Уіллиман, "надзвичайно виправданими". При тому, що університет переглядає інші дисертації, схвалені до захисту. Але не цю.

У своїй дисертації Judy Wilyman доводить, що міжнародні організації, такі, як Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ), знаходяться в масштабній змові з фармацевтичною промисловістю для просування щеплень.

Вона представила свою дисертацію в кінці минулого року, зробивши висновок, що австралійська політика імунізації не була результатом незалежної експертизи, а сформувалася як результат тиску з боку фармацевтичної індустрії на ВООЗ.

Різні дослідники в області медицини та діячі державного сектору охорони здоров'я не визнали результатів цієї наукової роботи, що була захищена в Інституті "Школа гуманітарних наук" вищеназваного університету. Звідси і з'явилися вимоги, щоб Академічна рада Університету заново розглянула положення, висунуті на захист.

Університет до цього моменту відмовляється задовольняти будь-які вимоги про перегляд.

Наукова робота Wilyman включає в себе наступні положення:

1. Об'єктивного нагляду за протипоказаннями або оцінки ефективності вакцинації для населення, яка могла б надати важливі дані про наслідки вакцинації для населення, не існує.

2. ВООЗ не має ніякого відношення до міжнародного співтовариства і контроль над ВООЗ здійснюється, виходячи з інтересів великих корпорацій і Світового банку.

3. Не існує підтверджених наукових доказів, що ті захворювання, для яких рекомендовані щеплення, представляють серйозну загрозу здоров'ю більшості австралійських дітей.

4. У рекламній кампанії для вакцини від раку шийки матки були приведені неправильні ризики інфікування ВПЛ і захворюваності на рак шийки матки у жінок в різних країнах. Це було зроблено свідомо для того, щоб створити ринок збуту для вакцини від раку шийки матки.

5. Пандемія "свинячого грипу" в 2009 році була оголошена зусиллями таємного комітету ВООЗ, пов'язаного з фармацевтичними корпораціями, які боролися за величезні прибутки від пандемії.

У тому шквалі критики, який обрушився на Джуді Уілиман і університет Уолонгонг вражає те, що жоден критик не в змозі аргументовано заперечити положення, висунуті Уілиман.

Замість цього критики намагаються зганьбити її наукову репутацію. Її називають "анти-щепленевою божевільною", хочуть очорнити репутацію університету.

Обговорення дисертації в ЗМІ можна побачити тут. У коментарях є цікаві посилання на дослідження.

"Бананові шкурки" і "засохлий послід" як приклад риторики, використовуваної опонентами Willyman - тут.

Сама дисертація, безумовно, заслуговує прочитання, тут.

Наші інтереси: 

Нема нічого тайного, що не стає явним. Вакцинація - це геноцид і брудний бізнес. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи