Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Львові цього року побудують IT-парк

Світ:

Про це офіційно повідомили 24 червня. Проект називається Innovation District IT Park, в нього владуть $ 95 млн. Ініціювали проект Lviv IT Cluster, а головним розробником буде компанія Galereja Centre (найбільш відомі з будівництва львівського ТЦ Forum Lviv).

 

Ця ж компанія є і головним інвестором проекту. Innovation District IT Park створюється для компаній IT-бізнесу і займатиме квартал площею 10 га, повідомляє AIN.

Буде побудівано кілька бізнес-центрів різної поверховості (від 8 до 22 поверхів), корпус університету (його займе факультет інформаційних технологій Українського Католицького Університету), лабораторії, готель, торгово-розважальні центри, дитячий садок, магазини та інші об'єкти інфраструктури.

Зазначається, що  першими резидентами стануть компанії SoftServe, Global Logic і N-IX.

Квартал побудують на перетині вулиць Стрийської та Івана Чмоли.

Раніше у Львові також анонсували будівництво інноваційного парку LvivTech.City. Його будуватиме компанія UDP Василя Хмельницького, яка працює над створенням UNIT.City в Києві.

Наші інтереси: 

IT бізнес зможе витягнути економіку України, якщо йому не заважати.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи