Зображення користувача Жорж Брода.
Жорж Брода
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Луцьку презентували електрокар

Категорія:

Власник автомобіля, засновник руху і компанії «electrocars» Олександр Кравцов провів лекцію про перспективу введення електромобілів у використання на території України.

Так, чоловік переконаний, що через приблизно 30 років українці повністю перейдуть на електромобілі. Також поділився іноземною практикою «елекромобілізування».

Про вигідність електромобілів для українського споживача говорить сучасна політична та економічна ситуація: нафтопродукти ми імпортуємо, а електроенергію виробляємо самі.

Щодо налагодження вітчизняного виробництва електромобілів, Олександр радить починати з малого: спочатку виготовляти зарядні пристрої до автівок, налагодити ефективну інфраструктуру, а вже потім братися за виготовлення самих машин.

Заряджати електромобіль можна навіть від звичайної розетки. Також, за словами Олександра, недоречними є зауваження про високу вартість електромобіля. Якщо порівняти ціни на екологічно чисту автівку і хороші іномарки, покупці не відчують суттєвої різниці. 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Враховуючи матеріалозатрати на виготовлення, електрокар мав би бути удвічі дешевший за автомобіль.

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Враховуючи матеріалозатрати на виготовлення, електрокар мав би бути удвічі дешевший за автомобіль.