Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Києві поліція зупинила кортеж Суркіса

У Києві поліція зупинила кортеж з кількох машин, який, за повідомленнями свідків подій, належить одному з братів Суркісів.

Про це повідомляє Facebook-спільнота "Київ автомобільний" з посиланням на бізнесмена Олексія Тамразова.

"На Окружній дорозі поліція зупинила кортеж Суркіса. Сам він не виходить з броньованої машини. Зупинили нібито за використання спецсигналів", - повідомляється на сторінці спільноти.

На сторінці патрульної поліції у Facebook підтвердили зупинку авто саме Григорія Суркіса: Прес-служба поліції прокоментувала оприлюднені фото так: "Поліцейські Юрія Зозулі, заступника командира 3-го батальйону Патрульної поліції Києва, того самого, який виписав штраф нардепу Мельничуку, чемно спілкуються із віце-президентом УЄФА Григорієм Суркісом із охороною".

Згодом у поліції повідомили: "Склали протокол за ст. 122-5 КУпАП "Порушення порядку встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв", порушник підписав протокол. Вилучили пульт керування спецсигналами. Суркіс пообіцяв завтра привезти під офіс патрульної поліції авто із вже демонтованими спецсигналами".

Нагадаємо, нещодавно патрульна служба оштрафувала народного депутата Володимира Парасюка за проїзд на червоне світло. Сам нардеп потім назвав випадок "експериментом". Хотів, мовляв, перевірити, як працює нова поліція міста.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Так що Альберте, не полишай своїх спроб влаштуватися в Поліцію. Будеш крутим дядьком. Навіть всякі Суркіси і їм подібні будуть тебе боятися :)

Коментарі

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Так що Альберте, не полишай своїх спроб влаштуватися в Поліцію. Будеш крутим дядьком. Навіть всякі Суркіси і їм подібні будуть тебе боятися :)

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Питання) не у тому хто мене буде боятися) а у тому де мені розум дістати аби успішно пройти тест на здатність до логічного мислення) який я провалив був у Львові)
І все таки приємно, що туди беруть розумних осіб.