Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 5

Сонце народжує нові планети: вчені NASA підтвердили глибинні знання про природу променистого Всесвіту

Категорія:

Світ:

На Сонці час від часу відбуваються потужні вибухи, але те, що виявили вчені - здивує всіх. Дослідники NASA дійшли висновку, що наше Сонце народжує нові планети.

Співробітники американського аерокосмічного агентства NASA стверджують, що наше Сонце продовжує народжувати планети. Цей фантастичний процес був помічений дослідниками космосу ще в 2012 році, проте природу загадкових згустків біля нашого світила тоді зрозуміти не вдалося.

Нещодавно вчені NASA оприлюднили висновки, яких вони дійшли в ході багаторічних досліджень процесу новоутворення планет Сонцем. На думку американських вчених, саме Сонце народжує планети, хоча раніше вважалося, що вони з'являються в результаті згущення пилових мас навколо новоутворених зірок.

Астрономи вважали, що саме так формується будь-яка планетарна система, яка надалі вже не зазнає серйозних змін.

Як виявилося, це далеко від істини, судячи з усього, кожна зірка, в тому числі і наше Сонце, не тільки сама народжує планети, але і продовжує цей процес протягом всього свого багатомільярдного життя.

І згустки біля світила, помічені в 2012 році – не що інше, як «діти Сонця», нові планети, які поступово віддаляються від батьків, холонуть і стають самостійними. Майже самостійними, куди ж вони без Сонця!

Саме так і здійснюється процес планетотворення, стверджують співробітники NASA, а тому будь-які планетарні системи, у тому числі і Сонячна, оновлюються і самовідновлюються. В міру народження нових планет, старі віддаляються від Сонця, в певний момент на них зароджується біологічне життя, як на Землі, потім, в міру віддалення і охолодження планети, це життя помирає або переходить в якусь нову стадію, поступаючись своїм місцем  новій планеті.

Наприклад, цілком можливо, що саме на цій новій стадії, не видимій для нас, існує життя на Марсі, а ми по своїй наївності хочемо, щоб весь Всесвіт був схожий на Землю. З іншого боку, виходить, що біологічне життя, подібне до земного, зародиться потім на Венері...

Зірки народжують планети, як курка несе яйця.
Якщо теорія вчених НАСА підтвердиться, то дослідників космосу чекає безліч нових відкриттів в галузі планетотворення і в інших областях пізнання законів Всесвіту. Нинішнє відкриття – це лише ще одне підтвердження того, що людство перебуває в дитячому віці, а тому практично нічого не знає про те, як влаштований світ навколо нього. 

До речі, згідно з езотеричними знаннями, саме так і народжуються планети, а на самих планетах своєю чергою з'являється життя.

Виходить, що вчені НАСА наблизили науку до осягнення вже наявних таємних знань, отриманих людством безпосередньо від Вищих сил, минаючи емпіричний досвід – інструмент наукового пізнання законів Всесвіту.

На жаль (а може, і на краще), чисті знання не сприймаються людьми, їм обов'язково потрібно пройти через наукове обґрунтування того чи іншого процесу, закону.

Наші інтереси: 

Пізнаємо Всесвіт! Він живий. Він розвивається і розмножується.  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Любов Фаренюк.
0
Ще не підтримано

Замість Сонячна система треба казати Сонячна сім'я.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Чудова стаття...
Якщо прийняти доводи вчених і езотериків про те,що Сонце народжує нові планети,тоді наше світило повинно втрачати вагу і енергію...або ж тоді Сонце це зворотня сторона Чорної діри...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Зірка Сонце є великим реактором, який засмоктує навколишній ефір і перетворює його на речовину. Тому втрата ваги зовсім не обов’язкова.

Подібним чином ядро Землі є реактором, який синтезує з ефіру всі елементи нашої планети. Серед іншого, наша планета синтезує повітря, воду, нафту, газ, вугілля тощо.

При цьому об’єм Землі постійно зростає.

Явсе Світ каже:
Чудова стаття...
Якщо прийняти доводи вчених і езотериків про те,що Сонце народжує нові планети,тоді наше світило повинно втрачати вагу і енергію...або ж тоді Сонце це зворотня сторона Чорної діри...

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Любов Фаренюк.
0
Ще не підтримано

Замість Сонячна система треба казати Сонячна сім'я.

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Як на мене, то всю інформацію від NASA потрібно ігнорувати.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Любов Фаренюк.
0
Ще не підтримано

Аватар Арій каже:
Як на мене, то всю інформацію від NASA потрібно ігнорувати.

Чому?

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Тому що NASA це творча студія зі створення фейкових новин (теорій). «Вчені» NASA це безсовісні «люди», які займаються лише викачуванням грошей. Мені цікаво, чи Трамп з ними розправиться.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Алекс Гун.
0
Ще не підтримано

"До речі, згідно езотеричним знанням..." Українською треба: "Згідно з езотеричними знаннями".

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Ще одне свідчення про те, що Гартленд - "пуповина" людства.

Цитата:
"Людство знаходиться під строгим контролем самої Землі" (27:40 хв.)

1) Гартленд - "пуповина" людства.
Народження рас (у Гартленді) - це приРОДна регуляторна діяльність Землі на самосцілення. Оскільки "стара" раса перестає виконувати покладену на неї симбіотичну функцію, Земля народжує нову расу. І місце народження її в Україні=Гартленді.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

Радіймо,Равуньо

Зображення користувача Стан Кучеренко.
0
Ще не підтримано

Це передрук з російських помийок

Дайте, будь ласка, посилання на першоджерело!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це треба спеціально шукати. Для нас важливе саме уявлення про те, що Сонце засмоктує з навколишнього простору ефір, перетворює його на речовину і викидає згустки цієї речовини в навколишній простір. З цих згустків і формуються планети.

Подібний процес відбувається з нашою планетою: Земля засмоктує ефір і перетворює його на речовину. Тому Земля постійно зростає, що видно навіть з того, як континенти постійно розбігаються. 

Стан Кучеренко wrote: Це передрук з російських помийок Дайте, будь ласка, посилання на першоджерело!

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!