Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Шляхом Білого Вепра: Розвиток «Народного Оглядача» у травні 2017. Прошу підтримати енергією!

Діяльність нашого сайту – це передусім активна самоосвіта, причому в невимушеній, ігровій формі. Коли ми щось публікуємо чи обговорюємо, то здійснюємо певне інтелектуальне зусилля, отже – розвиваємось. Що найцікавішого відбулося у квітні – і що нас чекає у травні?  

170509-no.jpg

Слідуй за Білим Вепром!
Слідуй за Білим Вепром!

Почнімо з найважливіших подій минулого місяця.

Протягом квітня успішно працював наш телеканал Intermarium.TV. Кожна чергова передача дивує чимось новим. Щоразу підвищується якість картинки і відеомонтажу.   

Відбувся інтелектуальний прорив у розумінні солідаризму. Понад те, відбулося поєднання метафізики з політологією. Символічний бик Дгарма, який уособлює космічний закон буття (Логос, Дао) став на чотири ноги і пішов уперед. Кожна його нога має своє ім’я: Особистість, Народ, Держава, Бізнес. Про це у статті: Національний солідаризм, або Коли бик Дгарма стоїть на чотирьох ногах.

Іншим важливим результатом наших досліджень стало усвідомлення того, що для взаємодії психіки з духовною сутністю потрібно виростити спеціальний орган – «духовне серце», а для взаємодії з божественною сутністю – виростити орган «божественне сонце». Про це у статті: Серце нації, або Як українцям організувати керування своїм життям.

У цій статті також розповідається, в чому полягає колективне «духовне серце», а в наступній статті дається його структура: Структура Серця нації, або Постіндустріальні варни – які вони?

Триває робота над тонким очищенням Євангелія від фарисейських вставок:

Це супроводжується осмисленням поняття «релігія» в контексті наших поточних практик з оздоровлення, омолодження, самовдосконалення:

Щодо теми оздоровлення і самовдосконалення варто особливо відзначити публікації Ірини Чорної, Володимира Федька і Оксани Колосовської.

Що цікавого буде у травні?

Цей весняний місяць традиційно відзначається особливим інтересом до Другої світової війни та ідеологій XX століття. Ця тема має для нас не лише академічний інтерес. Пізнання історичних закономірностей конче потрібне для переходу до постіндустріального суспільства.  

Наш відеоканал далі робитиме геополітичні огляди і досліджуватиме прояви в Україні постіндустріальних тенденцій. При цьому йдемо «шляхом Білого Вепра»: за зовнішньою метушнею світового хаосу прагнемо побачити «підводні течії» цивілізаційних процесів – щоб їх зрозуміти і «осідлати».

Тривають дослідження криптовалюти Золотої ери – про це у статті Ельфійський денар – постіндустріальна децентралізована криптовалюта цивілізації Міжмор’я. Можливо, протягом одного-двох місяців визначимося з  механізмом автоматизації випуску і обігу денара.

Триває розробка програмного забезпечення мережі Інституту Міжмор’я –Intermarium.Institute. Зараз група розробки зосереджена на вирішенні питань автоматичного оновлення (апгрейду) всієї системи і резервування її сайтів.

Як бачимо, травень 2017 також буде насичений цікавою і творчою працею. Але лише за умови дружної енергетичної підтримки. Тому прошу підтримати нашу спільну справу щедрими дарами!

Якщо вдасться суттєво поліпшити фінансування, то розширимо групу розробки, активізуємо роботу Радіо Міжмор’я, а також почнемо видавати журнал «Нова Європа» в електронному і паперовому варіантах.  

Творимо!

Наші інтереси: 

Перетворюємо себе, творимо нову цивілізацію.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Сьогодні вночі провели модернізацію сайту з метою прискорення його роботи. Проте система доволі велика і складна, тому повноцінна робота сайту ще не відновилася.

Поки що відсутній доступ до медіа файлів. Проте все можна нормально читати і коментувати.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Сьогодні вночі провели модернізацію сайту з метою прискорення його роботи. Проте система доволі велика і складна, тому повноцінна робота сайту ще не відновилася.

Поки що відсутній доступ до медіа файлів. Проте все можна нормально читати і коментувати.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!