Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ще 38 фізичних та юридичних осіб підпали під санкції США через агресію РФ в Україні

Спецтема:

У зв'язку з агресією РФ в Україні, США ввели санкції ще проти 38 фізичних та юридичних осіб, серед яких російські офіційні особи, "чиновники" анексованого Криму та так званих ЛНР/ДНР, російські банки, та проти 20 "дочок" "Транснефти". Про це по повідомляється на сайті Мінфіну США.

Під санкції США, які були розширені 20 червня Управлінням з контролю за іноземними активами Казначейства США (OFAC), потрапили 19 фізичних та 19 юридичних осіб, й 20 дочірніх компаній російської "Транснефти".

До списку фізичних осіб, щодо яких США ввели санкції, потрапили заступник міністра економічного розвитку Росії Сергій Назаров та заступник голови Комітету Ради Федерації РФ з міжнародних справ Олександр Бабаков.

Зазначимо, що Бабакову належить українська група компаній "VS Energy", а також готель "Прем'єр Палац" в Києві і ялтинський готель "Ореанда". Він є мажоритарним акціонером низки українських енергетичних підприємств, у тому числі "Київобленерго".

Під санкціями опинився також Андрій Мельников, глава "Міністерства економічного розвитку" підконтрольного Кремлю уряду анексованого Криму.

Також до списку секторальних санкцій OFAC потрапили російські банки, які діють на території анексованого Криму  й окупованого Донбасу.

Мінфін США розширив санкції щодо 20 дочірніх компаній російської транспортної монополії "Транснефть", яка знаходиться під секторними санкціями з 2015 року. 

Окрім того, США додали до санкційного списку ТОВ "Байк. В. Центр", засновником якого є лідер російського клубу "Нічні вовки" Олександр Залдостанов, та компанії російського бізнесмена-ресторатора Євгенія Пригожина - "Конкорд Кейтеринг" та "Конкорд Менеджмент й Консалтинг". 

"Санкції США щодо Росії, які пов'язані із ситуацією на Сході України лишатимуться в силі доки Росія повністю не виконає свої забов'язання відповідно до Мінських угод. Санкції США пов'язані із Кримом не будуть зняті доки Росія не припинить окупацію півострова", - йдеться в прес-релізі на сайті Мінфіну США.

Наші інтереси: 

Зашморг затягується все сильніше...

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи