Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Психологічні методи, які допоможуть позбутися зайвої ваги, оздоровитися і омолодитися

Категорія:

Спецтема:

Енергетичний баланс – це ті калорії, які ви отримуєте, проти тих калорій, які ви витрачаєте. Наше тіло потребує певної кількості калорій для свого існування. Як тільки ви зрозумієте енергетичний баланс, ви матимете менше спокуси їсти більше, ніж вам потрібно.  

Процес схуднення може бути справжнім викликом, особливо якщо ви не настроєні на здоровий спосіб життя, пише Independent . Науковці пропонують психологічні трюки, які додадуть сили і натхнення.

Не дієта, а правильне харчування

Дієта недієва, якщо ви сприймаєте її як тимчасове харчування, після якого повернетесь до звичного раціону. Вам варто вибудували власний здоровий раціон і слідувати йому все життя. Адже дієта – це стрес для організму, що може призвести до уповільнення втрати ваги. Лише при здоровому харчуванні ви зможете отримати бажаний результат, а головне тривалий, і зайві кілограми не повернуться через декілька тижнів.

Не піддавайтесь спокусам

Якщо у вас виникає бажання перекусити, перекусіть хрусткими овочами або фруктами. Таким чином ви втримуєте голод, а потяг до нездорової їжі зменшиться. Мало того, що вони мають менше калорій; вони мають більше клітковини і змусять вас почувати себе ситими швидше.

Займайтесь спортом розважаючись

Оберіть той вид спорту, який дійсно вам приносить задоволення. Якщо вам не подобається бігати – оберіть інші вправи, якщо вам не подобається заняття в тренажерному залі – подумайте про заняття в басейні. Особливо добре займатися фізичними вправами разом з друзями або у групі. 

Зрозумійте, що призводить до ожиріння

Люди, які розуміють, що ожиріння викликане шкідливими звичками, ймовірно, переосмислять свої дії і будуть швидше займатися фізичними активностями.

Полюбіть себе

Для того, щоб уйти від залежностей, ви повинні побачити себе в позитивному світлі. Побачте себе через півроку:  уявіть, як гарно ви будете виглядати і почувати себе.

Спіть більше

Коли ми позбавлені сну, дуже жирна їжа та їжа з великою кількістю цукру здається більш привабливою. Але це тому, що вона дає швидку енергію. Щоб запобігти спокусі, стежте за тим, щоб кожної ночі ви спали принаймні 7 годин. 

Наші інтереси: 

Знати потреби організма і не піддаватися спокусам, багато рухатися і займатися спортом - ось мінімальний набір для схуднення.  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи