Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 5

Правий сектор Яроша є технологією руйнування націоналістичного руху - Олексій Кутєпов і бійці ДУК

Журналіст-аналітик Олексій Кутєпов вважає, що "Правого сектору" хочуть позбутися, адже ПС виконав свою задачу як страшилка для обивателів РФ і ЄС. Агент Ярош перекидається на інший фронт. Про те ж саме розповіли бійці Добровольчого Українського Корпусу на прес-конференції 25 січня 2016 р. 

160206duk.jpg

Прес-конференція бійців ДУК на телеканалі 17tv 25 січня 2016 р.
Прес-конференція бійців ДУК на телеканалі 17tv 25 січня 2016 р.

5 лютого 2016 р. Олена Білозерська - відома блогерка і соратниця Дмитра Яроша - повідомила у Фейсбуці про те, що Дмитро Ярош зустрівся з активістами у Красному Лимані та Краматорську, і серед іншого повідомив, що балотуватиметься у Президенти України.

Що це? Чергове відволікання уваги від проблем, які виникли у "Правого сектора" після виходу з нього Яроша? Від вбивства СБУшніками одного з активних правосеків Лісника? Це початок нової спецоперації?

Ярош створює новий націоналістичний рух для чергового задурювання наївного електорату, що симпатизує націоналістам, а бійці, які не пішли за Ярошем, оголошуються бандитами і ліквідовуються. Нещодавно військовий прокурор Матіос вже заявляв про те, що "Правий сектор" є незаконним збройним формуванням. 

Журналіст-аналітик Олексій Кутєпов вважає, що Правого сектору хочуть позбутися. Справді, ПС виконав свою задачу як страшилка для обивателів РФ і ЄС. Агент Ярош перекидається на інший фронт. 

У своїй передачі "Версії" на 17 каналі Кутєпов каже, що ПС намагаються розформувати або знищити. Згадуваний ним Лісник - це Олег Мужчиль, він же ж Сергій Аміров, який був розвідником Добровольчого Українського Корпусу Правого Сектора. Його вбили співробітники СБУ на квартирі у Києві у ніч на 10 грудня 2015 року. Потім це назвали спецоперацією з припинення діяльності диверсійно-розвідувальної групи. 

Бійці Правого сектору розповіли в ефірі 17 каналу про Яроша, Лісника та інших бійців ПС, намагаючись довести, що Ярош зовсім не той, яким себе видавав. 

Повний запис прес-конференції бійців ДУК про "Правий сектор" від 25 січня 2016 р.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Невивчені уроки історії мають властивість повторюватися.

ДУК - це УПА, ПС - це бандерівська партія (спецпроект НКВД).

Хто ще не в темі: Проект «Бандера» і наступні статті.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Невивчені уроки історії мають властивість повторюватися.

ДУК - це УПА, ПС - це бандерівська партія (спецпроект НКВД).

Хто ще не в темі: Проект «Бандера» і наступні статті.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Друзі! Зусиллями певних політтехнологів досягнуто повного абсурду в розумінні ЩО таке "Правий Сектор", звідки він виник і ХТО до нього належить!
Почнемо з того, що до Євромайдану, який потім гучно назвали Революцією Гідності, ніхто про таку організацію, як "ПРАВИЙ СЕКТОР" взагалі не чув!
Я про це можу говорити з повною відповідальністю, оскільки в націоналістичному Русі перебуваю з 1987 року! Був одним з співорганізаторів Українського Культурологічного Клубу (УКК) - разом з Сергієм Набокою, Ольгою Матусевич, Леонідом Мілявським і іншими. В 1988 році я був одним з організаторів і учасників демонстрації проти замовчування впливу Чорнобильської катастрофи на населення України; був затриманий "міліцією" і моє прізвище, як одного з "антисоветчиков", було названо в інформації про демонстрацію в газеті "Вечірній Київ".
З 1987 по 1993 рік я працював керівником УЦІС (інформаційна агенція ОУН-р) і, за посадою і роботою, знав про всі націоналістичні організації, які існували в Україні.
Націоналістичних організацій було багато... Основними (крім відомих партій) були: ДСУ, УМА, УНА, УНСО, КУН, СУМ, СНУМ, СНПУ та інші, менш чисельні і менш відомі. Прізвища керівників перераховувати не буду, оскільки вони відомі загалу. Десь на початку 90-х років в результаті ряду розколів/об'єднань молодіжних організацій виник "Тризуб" ім. Степана Бандери. В той же період "Тризуб" випустив друком теоретичну працю С. Бандери "Перспективи української революції", у вихідних даних якої значився "полковник Ярош"... Хто присвоїв хлопцю трохи старшому за 20 років гучний титул "полковник" мені невідомо. Хоча я з кінця 1980-х років підтримував дружбу з Корчинським, Лупиносом, Вахнієм, Бобровичем та багатьма іншими праворадикальними діячами націоналістичного руху, прізвище Ярош в розмовах не чув.
Словосполучення "Правий Сектор" було введено в обіг зимою 2013-2014 року і розпіарено під час сутичок майданівців з "беркутівцями" тв ВВшниками.
Я ні з ким з т.зв. "Правого Сектору" стосунків не підтримував, тому щось повідати про діяльність цієї структури у 2014-2015 рр. не можу.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Так..Миро має рацію...
Націоналізм повинен опиратися на інтелектуалів із "холодною головою"..інакше прості ярі Герої можуть бути використані ворогом в своїх інтересах..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

"Правий сектор" - це типова спецоперація тотальної війни. Для її проведення була використана організації "Тризуб", створена для виявлення активного елементу і його утілізації. Дмитро Ярош - маріонетка (тіпа Степана Бандери, тільки дрібніше).

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Щодо "правого сектора". Все було очевидно із самого початку.

Саме "правий сектор" забезпечив не проходження у ВР України бандерівської ВО "СВОБОДА".

Саме тих самих двох відсотків голосів, відданих обдуреними за "правий сектор", не вистачило щоб не дати змоги зменшити масовими вкиданнями на "сході" реальні шість свободівських відсотків до 4,7 відсотка.

Бог все бачить.

Слава Нації!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Думаєте Бога цікавить політична метушня на маленькій планеті.???

Вірю в те, що розумію.