Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Офіс спільного користування для творчих людей: як це працює у США

У двадцять першому столітті так званий коушерінг розповсюдився на практично усі галузі. Одна з найпопулярніших - це офісні приміщення спільного користування. Вже 5 років у столиці США працює особливий офіс, який створює умови для праці виробників візуальної продукції. 

Ранок для резидентів "Лукаута" починається по-різному: хтось відразу сідає за роботу, а комусь треба трохи часу на "розігрів". Умови для цього створені, розповідає  журналіст "Голосу Америки" Наталія Леонова.

Засновник Іан Фей каже, що створюючи "Лукаут", він хотів заснувати громаду творців-однодумців. "Ми більше, ніж наша монтажна кімната, чи аудіо будка чи наша студія. Ми дбаємо про створення творчих зав’язків з громадою навкруги, ми – плем’я креативників, які допомагають один одному будувати власний мікро-клімат".

Молоді професіонали часто шукають поради у більш досвідчених товаришів.​

"Лукаут" пропонує кілька видів абонементів. Повноцінне членство (закріплене за тобою робоче місце, повний доступ до всього устаткування та комунальних послуг) обходиться у 500 доларів на місяць. Ті ж, кому треба скористатися офісним приміщенням лише на день чи кілька годин, також можуть це зробити, заплативши по годинному чи денному тарифу.

Лукаутівці кажуть – місце знайдеться для всіх. ​

"Різноманітність – ключ до нашого успіху. Якщо б всі були фотографами чи відео-інженерами, ми б всі конкурували за проекти, всі б приховували інформацію один від одного. Тут все не так. У сукупності - різноманітність та креативність дозволяє нам якісніше функціонувати. Будь-який продукт, який виходить звідси буде кращий, ніж у будь-якій типовій продакшн- компанії", - каже дизайнер-аніматор Тоні Музатті.

Робота фрілансера - постійний пошук роботи, пошук клієнтів та проектів, і це вимагає жорсткої самодисципліни та не дозволяє розслабитись ні на хвильку. Втім, кажуть резиденти Лукауту, вони навряд чи проміняли вільні хліба на стабільну роботу у великій компанії.

 

 

 

Наші інтереси: 

Нові методи роботи. Фріланс тепер популярний і в Україні. Тож скористаймося досвідом США!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
фріланс
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи