Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Оборонні угоди зі США посприяють рішенню про летальну зброю для України - Чалий

Домовленості з американською стороною про підписання двох угод в оборонній сфері сприятимуть політичному рішенню Білого дому про надання Україні летальної зброї. 

chalyy.jpg

Валерій Чалий

Таке переконання висловив в ексклюзивному інтерв'ю Укрінформу посол України в США Валерій Чалий. 

"Що стосується угод, то перша – це угода про взаємні оборонні закупівлі, друга – про ведення науково-дослідних і дослідницько-конструкторських робіт. Обидва документи сприятимуть військово-технічному співробітництву, а також спростять вихід американської продукції озброєнь на український ринок і, відповідно, української – на ринок США", - зауважив український дипломат. 

Він підкреслив, що ці угоди "допоможуть імплементації політичного рішення (щодо зброї для України. – Ред.), яке на сьогодні Білим домом ще не прийняте". Водночас, за результатами зустрічі він висловив переконання, що зараз відбуваються серйозні зміни в підходах американської адміністрації.

Посол також нагадав, що потужна політична підтримка надання Україні летальної зброї існує в обох палатах Конгресу США. "Крім того, що змінилось і чого не було в останні рокі, – це офіційний запит Білого дому в бюджеті 2018 року, в якому визначається можливість саме надання летальної зброї оборонного характеру", - зауважив український посол.

Наші інтереси: 

Піддтримка США дуже важлива для України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи