Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Народження нації: дайте героям нові тіла!

Те, що зараз відбувається в Україні, ще три місяці тому видавалося неймовірним навіть для людей з найбуйнішою фантазією. Уважний спостерігач має стійке відчуття геніального сценарію та його рішучої, точної, розмашистої реалізації.

Ти тільки не запитуй мене, чому, друже, але хтось там, нагорі, добре до тебе ставиться (Курт Воннегут, «Сирени Титана»)

Небесна спецоперація

Ні, це не сценарій Москви, США, Євросоюзу, Ізраїлю чи ще якогось центру влади. Їхні вектори, спрямовані проти України, погасили один одного і тільки допомогли реалізації іншого – «небесного» – сценарію.

Все наче зроблено спеціально: фантастично жадібний «межигірський кабан» у ролі безумного Доктора Зло, мстиві московські карлики, «лінгвіст Азіров», комічні Допа і Гепа, гарбузоголовий банкір, який з «релігійних міркувань» не має ідентифікаційного коду, гламурні комуністичні мультимільйонери, беркути-орки, гопники-тітушки, суперпродажні судді, нардепи-кнопкодави... Покидьки, які вважають себе елітою. І це все у країні, яка з самого початку була центром цивілізації, колискою людства, матір’ю арійських народів, засновником Європи! Кричуща невідповідність, повна несумісність.

Весь цей абсурд тримався не тільки на терплячості народу, а й на його слабкості, пасивності, неорганізованості. Тисячолітнє іудохристиянське рабство і трьохсотлітня московська неволя призвели народ до розтління і деградації. Найстрашніший удар завдано українцям у XX столітті:  комуністичний терор систематично викорінював все здорове і шляхетне. Після здобуття незалежності його посилено труїли алкоголем, тютюном, вакцинаціями, неякісною їжею, інформаційним брудом, нахабною брехнею. Народ здебільшого отупів, перестав відчувати істину і сприймати правду. Здавалось би, вже нема нічого, спроможного привести його в рух і переможно завершити національно-визвольну війну, розпочату Богданом Хмельницьким у 1648 році.

Але там, де вже не працює розум, працюють інстинкти. Базовим інстинктом окремої людини і етнічної спільноти є інстинкт продовження роду. Він навіть сильніший за інстинкт самозбереження: заради захисту дітей люди готові віддати життя. Саме цей інстинкт було задіяно для пробудження народу і підняття його на вищий енергетичний рівень – з простору пасивних страждань у простір активної боротьби.

Ескалація конфлікту

Все почалося вночі 30 листопада 2013 року, коли беркутівці побили прихильників євроінтеграції, переважно студентів, проявивши при цьому немотивовану, безглузду жорстокість. Побиття дітей обурило батьків: наступного дня – 1 грудня – люди пішли на вулицю Банкову до адміністрації Президента з вимогою покарати винних. У відповідь їх жорстоко побили, причому найбільше перепало журналістам. Це викликало ще більше обурення: народ почав споруджувати барикади, на Майдані Незалежності утворили огороджену Київську Січ.

Замість покарати винних, 16 січня 2014 року влада нахабно, з порушенням усіх процедур ухвалила репресивні закони. Це викликало ще більше обурення: 19 січня на вулиці Грушевського розпочалися вуличні бої між протестувальниками і силовиками. 22 січня проти протестувальників застосовано вогнепальну зброю, двоє вбитих. Силовики почали викрадати активістів, катувати і убивати. До Києва завезли бандитів для тероризування населення. Але це викликало зворотний ефект: народ не злякався, а вчинив ще енергійніший опір.

Жертвоприношення: розстріл дітей

18 лютого – нове загострення протистояння, повстанці гинуть від бойових куль. 20 лютого силовики здійснили масовий розстріл протестувальників з автоматичної зброї і снайперських гвинтівок. Кулі наскрізь прошивали саморобні металеві і дерев’яні щити. За три дні загинуло близько сотні протестувальників. Їх назвали «небесною сотнею». Як цього дня повідомив у живому ефірі «Радіо Ера FM» лікар Майдану Олег Мусій, 90 відсотків померло від прицільних вогнепальних поранень в голову, шию і серце.

Загинули переважно молоді люди. За два десятиліття виросло покоління, не знайоме з комуністичним рабством. Вільні діти України. Кращі з них пішли на Майдан. Вони свято вірили, що гідність треба захищати, а зі злом треба боротися. Їх вело вперед гостре відчуття обов’язку.

Кожен по собі знає про те, що молоді люди мало цінують своє життя, і це дає їм силу діяти ризиковано і рішуче. З саморобними щитами і дерев’яними палицями вони пішли під кулі. Своїх поранених і убитих холоднокровно виносили з поля бою. Гинули, але не втікали. Жодної малодушності чи істерики.

За цим розстрілом спостерігав увесь світ. Це нагадувало жертвоприношення: Український національний організм пожертвував кращими своїми дітьми заради порятунку всього народу. Думаю, що так воно й було.

І тут стався злам.

Пробудження бога України

Дитячий героїзм остаточно пробудив егрегор нації. Ми бачили, як людьми керувала якась невидима сила. Вони розуміли один одного без слів, телепатично. Це нагадувало велетенський людський мурашник.

Бог явно допомагав Україні. Коли треба було – послав сніг: його насипали в мішки і робили барикади. Щоб люди не мерзли – у лютому стало тепло як у березні. Коли повстанці палили шини, то дим завжди йшов у сторону ворога. Поширилась чутка, що на Майдані побачили арійського бога війни – Індру-Тора-Перуна-Михаїла.

Енергетику пробудженої нації відчули бандити при владі. Вони зрозуміли, що після цієї бойні завтра їх просто роздеруть на шматки і спалять разом з усім їхнім кодлом. Почалася паніка. Частина відразу ж вилетіла з Києва чартерними рейсами, в тому числі генеральний прокурор Пшонка, віце-спікер Калетник, головний міліціонер Захарченко і головний податківець Клименко. Інші оголосили про свій вихід з Партії регіонів. У Києві відновили роботу метро і зняли транспортну блокаду. 

Наступного дня – 21 лютого – перелякана Верховна Рада з небаченою одностайністю зробила неймовірне – ухвалила закон про повернення до Конституції 2004 року і дострокові вибори. Бандита Захарченка зняли з посади міністра МВС. Внутрішні війська і беркут поспішно вивели з Києва.

З настанням 22 лютого пасіонарна хвиля прокотилася всією Україною. В багатьох містах України почали демонтувати пам’ятники кату Леніну-Бланку. Почала активно формуватися народна самооборона. Інтелектуали почали інтенсивне осмислення ситуації. Українські біатлоністки на зимовій олімпіаді в Сочі вперше за 20 років здобули золоті медалі, присвятивши свою перемогу українському народу та його боротьбі.

Визвольна війна інформаційної епохи

Майдан – це продовження національно-визвольної війни Богдана Хмельницького, але вже в умовах інформаційної епохи. Головним у цій війні є інформаційний компонент. Спочатку мільйони людей наживо спостерігали за палаючою вулицею Грушевського, а 20 лютого – за масовим розстрілом дітей. Це плеснуло бензин у вогонь пасіонарного спалаху. Соціальні мережі та мобільний зв’язок синхронізували дії мільйонів.

Ще 10 років тому це було технологічно неможливо. Так, у 2004 році по-суті єдиним джерелом інформації про події на Майдані були живі трансляції 5-го телеканалу. У 2014 році ми вже маємо кілька десятків джерел: окрім телеканалів, це прямі трансляції кабельними мережами та Yuotube, відеообмін через соціальні мережі, інформаційні сайти, блоги, коментарі, електронна пошта тощо. Кожен учасник подій може стати джерелом масової інформації.   

Реінкарнація героїв Небесної сотні

Українці, що полягли за нову Україну, прагнули нового, світлого, вільного життя, а не відтворення нового кола принижень і рабства. Вони добровільно обрали цей шлях, отже є не мучениками, а героями. Тому не припустимо називати їх «рабами».

Протягом кількох днів їхні душі ще будуть бачити і чути все, що навколо відбувається. Тому їх треба підтримати позитивними, радісними емоціями, а не сумними. Саме так робили наші арійські предки, які вшановували померлих героїв тризною – славленням героїв  військовими іграми і бенкетами. Плакати треба не від жалю до них, а від замилування красою їхнього подвигу і вдячності Богу за те, що нам пощастило жити з такими шляхетними людьми. Тому замість нинішніх стогонів і ридань краще би влаштували для героїв конкурс повстанських пісень або пристойний рок-концерт.  

Через 40 днів після смерті безсмертний людський дух остаточно звільняється від земних оболонок і готовий до нового земного втілення. Отже, цей 40-денний період треба використати для власного психічного і тілесного очищення, після чого зачинати дітей і запрошувати до себе духовні сутності героїв. Це найкраще, що можна для них зробити. Дайте героям нові тіла! Ті, що це зроблять, матимуть прекрасних дітей і стануть щасливими батьками.   

Простір боротьби

Головна перемога в тому, що український народ піднявся з Простору страждань у Простір боротьби. Це відкриває шлях для підняття у Простір пригод, де відкриваються на порядок більші можливості.   

Народження нації

Спільна боротьба об’єднала людей з різних соціальних груп, молодих і старих, україномовних і російськомовних. Кожен робив те, що вмів: одні билися з беркутом, другі підносили шини, каміння і їжу, треті надихали музикою і віршами, четверті поширювали інформацію, п’яті давали гроші, шості молилися, сьомі співчували... Спільно пережиті страждання – це те минуле, що об’єднує націю. Проте його не достатньо.

Спільне майбутнє

Найголовніший чинник формування нації – це ясне бачення спільної мети. Теорія свідчить про те, що для успішного застосування гнучких мережевих підходів треба мати твердий координуючий центр. Цей тип устрою першої держави інформаційної епохи ми називаємо Третім Гетьманатом. Лідерська модель дозволяє розгорнути вибуховий процес – це коли події розгортаються настільки швидко, що навколишня  система не встигає на них реагувати, а тому не чинить опору.

Ротація гадючника

Формування нової більшості у Верховній Раді означає тільки те, що паразитична система продовжила свою роботу в новій конфігурації. Досягнута стабілізація потрібна для того, щоб відновити цілісність України і зняти інформаційну блокаду з південних і східних областей України.

До нової держави  

Після відновлення цілісності держави треба починати системні зміни, інакше паразитична гідра  відновиться. Зародок цієї гідри вмонтований у нинішню Конституцію, засаднича ідея якої – безконтрольність влади. Тому до творення принципово нової держави треба приступати негайно.

Влада кращих

Рівно за три місяці антикримінального повстання – з 22 листопада 2013 року до 22 лютого 2014 року – психологічний стан України докорінно змінився. За цей короткий період українська аристократія показала, що спроможна перемагати. Отже, настав час аристократії, тобто людей, які володіють трьома базовими якостями: 1) честь, 2) націоналізм, 3) інтелектуальність.

Головним сенсом Майдану є перехід від охлократичного до аристократичного суспільно-політичного устрою. Аристократичним устроєм в Україні традиційно є гетьманат. Його мають сформувати тільки ті люди, які засвідчили свої шляхетні якості під час повстання. Натомість ті, що лише спостерігали, хай далі собі спостерігають.

Пропозиція першочергових кроків описана у статті «Проголошуємо Третій Гетьманат, обираємо Гетьмана, прискорюємо події!»

До праці, друзі!

Хай Буде!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Альберт Саїн wrote:
Публікація була опублікована 22.02.2014 - 23:40
Цікаво, хто з читачів НО станом на 29.04.2015 - 18:53 тобто на протязі з лютого 2014 по квітень 2015 вже народив діточок????

Вже народили :)

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Коментарі

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

А ось мене люди чомусь не розуміють, чому я не надто вже і впадаю у ті церковні панахиди стогони і плачи за померлим. по тій причині що я їм просто сумно співчуваю і твердо знаю, що вони знову до нас прийдуть у нових тілах.. Але і радіти щоправда я за них також чомусь не зовсім то і можу, бо дійсно бачення скрізь і всюди стогани і плачи мене мимоволі і самого доводить до цього але я стараюся тримаюся.. і мені у цьому дуже допомагає мій наркотик онлайн ігри, що і дозволяють відволіктися від церковних плачів і маленької но радісної подяки героям Майдану за їхню мужність і відданість народу України.

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Блискучий аналіз!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Гарна стаття. Особливо за ПЕРЕВТІЛЕННЯ дякую! Дружина відмітила одну неточність в аналізі. Здається 20 лютого Захід допоміг з Угодою. Янек ослаб і від нього стали відходити силовики. Це дало можливість Верховній Раді вночі прийняти Постанову (десь 230 голосів) про відведення військ у місця їх постійних дислокацій. Після цього був УЛЬТИМАТУМ Яроша щодо Якека. Гарно підмітив Поярков: МИ Й НЕ ДУМАЛИ, ЩО ВОНИ ТАКІ СЦИКУНИ. Я відмічаю, що події були узгоджені із Живим словом, особливо із Цифронами 21 і 22. Чи не так?

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Так, Поярков завжди дає дуже тонкі точні характеристики. Про ЖС - повністю згоден. Магія.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Головним сенсом Майдану є перехід від охлократичного до аристократичного суспільно-політичного устрою. Аристократичним устроєм в Україні традиційно є гетьманат. Його мають сформувати тільки ті люди, які засвідчили свої шляхетні якості під час повстання. Натомість ті, що лише спостерігали, хай далі собі спостерігають.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Здійснився перший етап революції духу — народилися кшатрії-Самооборона. Вони здолали тупе, жорстоке абсолютне Зло. Зверніть увагу - в Януковича не було жодної позитивної риси.
Поборено лиш явне зло. Нам треба пройти ще один крок - подолати зло, що криється всередині, - це підступність, хитрість, брехня. Воно є більш небезпечним. Можливо, нам доведеться боротись з такими, як Тимошенко, яка для багатьох сьогодні є білою й пухнастою. Перемога саме над таким прихованим злом і буде кінцем цього і початком нового світу. Зрозуміло, що для перемоги над таким злом недостатньо вміння володіти зброєю. Цю битву можуть виграти тільки брахмани за допомогою кшатріїв.

І деякі міркування щодо тактики. Найбільшу повагу у воїнів має капелан. Він постійно із ними, їх бойовий побратим, який не має права брати зброї. Його поважають не за вміння вбивати ворогів. Брахман взагалі не має права вбивати! Це право і обов'язок кшатріїв...

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Андрій Солтівский.
0
Ще не підтримано

«Поборено лиш явне зло. Нам треба пройти ще один крок - подолати зло, що криється всередині, - це підступність, хитрість, брехня. Воно є більш небезпечним….
Цю битву можуть виграти тільки брахмани за допомогою кшатріїв.»

Дуже точно. Потім ще треба крок за кроком з божественною любовю, виважено, без злості і ненависті, відривати паразитів з мінімальними втратами для організму А ще добре, як скоро в брахманський простір хтось прийде із кшатріїв з майдану, бо така дорога.
Поки відкрилося небо потрібно кожному, хто в силі,творити правильну дію, об’єднуючись в структуру, насамперед духовну.

Живе Слово творить і перемагає

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Деякі мовні поради:
“Найстрашніший удар було завдано по українцям у XX столітті” - Найстрашніший удар завдано українцям у XX столітті ...
“Народ у своїй масі отупів” - Народ здебільшого отупів...
“найбільше дісталося журналістам” - найбільше перепало журналістам...
“проти протестувальників була застосована вогнепальна зброя” - проти протестувальників застосовано вогнепальну зброю...
“діяти рішуче й дерзновенно” - діяти рішуче й завзято (відважно)...
“Почали говорити, що на Майдані” - Поширилась чутка, що на Майдані ...
“Теорія говорить про те...” - Теорія свідчить про те...
Дякую!

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Дякую, Оксано! Виправив!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

Учора на Майдані в м. Бориславі прозвучала цифрона 22 Новий день. Так свій виступ закінчила моя дружина, активіска Союзу Українок. Вийшло гарно. Нам необхідно добитися, щоб нову конституцію ухвалили Конституційні збори. Вибори делегатів можна об"єднати з виборами Президента України. Ні при яких обставинах не можна допустити, щоб конституцію ухвалював парламент. Вже очевидно, що опозиція не відповідає вимогам сьогодення. Контитуційні збори -головний напрямок нашої роботи. Цю ідею необхідно донести до ради Майдану. Хай Буде!

Радіймо!

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Гарна стаття.
Що до нових тіл для наших Героїв. Плануйте зачаття на другу половину квітня. Це буде період між двома затемненнями, місячним - 15.04 і сонячним - 29.04. А ще саме в цей проміжок часу на небі складеться дуже енергетична конфігурація планет: Плутона, Урана, Юпітера і Марса. Таке буває дуже рідко, раз на тисячу років. Тому, дітки зачаті в цей час, будуть мати особливі здібності.

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Все це добре, але ж потрібно перейти 10% бар"єр - для лавиноподібного поширення інформації. А чим зараз займається Юрій Збітнєв? Він же представляє якусь політичну силу, якщо не помиляюсь?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Пані Оксана, як завжди, гарно доповнила статтю. Щодо поради п. Сопілкарки зачинати дітей у квітні. Ще ніким не доказано, що зачаті у цей період діти мають ПОЗИТИВНІ унікальні здібності.

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Скоріш, зачинати треба на купальські свята, щоб діти народжувалися навесні.

VAKULA

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Чи передбачено в небесному сценарії обрання Арсенія прем'єр-міністром?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Люди, хто із вас усіх які тут залишили свій коментар дійсно будуть цієї весною зачиняти нових діточок України??? Якщо ніхто, то буде чудово якщо ви переведети свої теревені десь на якусь іншу публікацію, а цю залишите для тих хто дійсно вирішить народжувати героїв Майдану!!!
Хай буде ваше слово так, так, або ні, ні, бо все що більше то від лукавого.. =))

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Годжуся з "МАГӀЄЮ" й усім викладом.

Коли почалися бої на Грушевського, ми всі відчули особливу небезпеку.
Особисто молилася, щоби сталося якесь "чудо" і вкотре взяла в руки 23 УФ Живого Слова.

Як раптом, на другий день, у четвер 20/2/2014 р., наш чудесний лікар Олександер Філатович виготовив, а Ӏгор виклав, нову, 24 УФ ЖС. Не знаю, скільки нас почало читати її (як радили, по кілька разів на день), але вір'ю, що палко.

Бо "МАГӀЯ", про яку пише Ӏгор, здійснилася і в такому виді. Насамперед відчула її особисто: напруження після недоспаних ночей, а особливо останніх годин, почало спадати, повернулася до надзвичайно спокійного стану.

Відбулися різні події, тут описані, так, ніби запрацював над Україною Вишній Дух, якого стільки закликається саме у 24 УФ…
Відмічу ще одну ЧУДЕСНУ подію, яка мені особливо запам’яталася.

Раптом (у п’ятницю 21/2) "нізвідки" вискочив на сцену Майдану досі невідомий Володимир Парасюк. Він прославився своїм дієвим ультиматумом до опозиційних політиків, застерігши їх від переговорів з «терористом»: якщо наступного дня (субота) о 10-тій год. ранку Януковича не відсторонять, то Володимирова (окрема боєва) сотня вжиє «силових» засобів.

А наступний, суботній день, Шановні Друзі, …
було 22-го (!) (лютого) – тобто, « Нового Дня»! –
Кличко - той, хто ЧИ НЕ НАЙЧАСТІШЕ? ходив до Януковича на переговори - заявив, що зініціює відсторонення Януковича (подальші події нам відомі).

Тобто, Святий Дух післав нам світлого Володимира Парасюка, який дав політикам сильний поштовх…

Тому повністю годжуся з «Небесною спецоперацією», про яку мовить Ӏгор Каганець. Тим більше, що про перевтілення маємо вже чималий досвід!
https://www.ar25.org/article/reinkarnaciya-pry-peredchasniy-smerti.html?id=17058
https://www.ar25.org/article/reinkarnaciya-i-pryncyp-ekonomiyi-energiyi.html?id=19902

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Zirka Witochynska wrote:
24 УФ ЖС. Не знаю, скільки нас почало читати її (як радили, по кілька разів на день), але вір'ю, що палко.

Скажу за себе. По кілька разів не випало читати, але палко - це так. А потім записав на плеєр і кілька разів в русі прослуховував, подумки повторюючи.
Думаю, результат нашого практикування УФ ЖС №24 усвідомлюють усі.
Читаймо далі, щоб Небесна Ієрархія дослухалася до наших намагань і далі. Багато ще роботи...
!Хочу, тут і зараз, щоб люди були єдині в діях, щоб зник дух "отаманщини"! (Опубліковано Ігор Каганець 24 Лютого, 2014 - 13:48)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Петро Підкова.
0
Ще не підтримано

Підтримую!

Підкуємось браття, знаннями вишніми!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую! Підтримуюча стаття. Слава небесним воїнам! Важливі заохочення і поради, щоб навчитись сприймати біль спокійно. Одночасно це є збереженням енергії і міці живих. Я би побажала близьким загинутих, хай біль звільнить їх душу і вийде через сльози швидко. Хай буде їм легко, бо вся Україна гордиться їхніми синами. Так мало статися і вони повернуться до нас.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Мудро!!!
Коли моя бабуня померла, я співав її улюблену жартівливу пісню. А сама вона заповідала "Коли помру, щоб ніхто не плакав" і ще "не бійтеся, після смерті я вам снитися не буду" (тобто приходити і навіювати страхи). А коли снилася, на серці був мир і спокій.
Славимо Героїв! Їм так буде легше!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Публікація була опублікована 22.02.2014 - 23:40

Цікаво, хто з читачів НО станом на 29.04.2015 - 18:53 тобто на протязі з лютого 2014 по квітень 2015 вже народив діточок????

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Альберт Саїн wrote:
Публікація була опублікована 22.02.2014 - 23:40
Цікаво, хто з читачів НО станом на 29.04.2015 - 18:53 тобто на протязі з лютого 2014 по квітень 2015 вже народив діточок????

Вже народили :)

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Андрій Гончаренко wrote:
Вже народили :)

Вітаю з поповненням у сім"ї=)
А хто народився?)))
Хлопчик, дівчинка?))))

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Альберт Саїн wrote:
Андрій Гончаренко каже:<blockquote class="bb-quote-body">
Вже народили :)</blockquote>

Вітаю з поповненням у сім"ї=)
А хто народився?)))
Хлопчик, дівчинка?))))

Дякую друже Альберте.
Народилась дівчинка :)

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

"І назвали її М-АРІЙ-ка" Га? ;)))

Вітаю, друже!!! ))))))
РаДі(й)с(ні)ть така, що ВОНИ! народжуються знову!!!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Арсен Дубовик wrote:
"І назвали її М-АРІЙ-ка" Га? ;)))

Дякую друже Арсене!
Марійка в нас вже є :)))
Народили Ярославу.

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Ярослава, теж гарне ім"я)
Якщо вона реінкарнована з Майдану, то хто зна, може вона з медиків була, одним словом я вважаю що за неї варто буде уважно поспостерігати після того як вона навчиться ходити і говорити..)

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Ім'я пристало після народження вже. Причому не зразу.
Щодо реінкарнації, пане Альберте, всетаки сподіваюсь що перевтілиться родич, або дід по мамі, або вже покійна мама. Обоє достойні і бажані мною, часто згадувані близько зачаття. Ще можливо родичі дружини. Це ж найвирогідніший варіянт. Проте події майдану сильно вплинули не тільки на мене. Бо після майдану і початку війни багато в кого, хто зовсім не очікував, або як ми, довго очікува і не виходило - нарешті отримав дитинку. То можливий варіант перевтілення і наших сучасних героїв, бо вони заслуговують на це. Час покаже.

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Альберт Саїн wrote:
Публікація була опублікована 22.02.2014 - 23:40
Цікаво, хто з читачів НО станом на 29.04.2015 - 18:53 тобто на протязі з лютого 2014 по квітень 2015 вже народив діточок????

Саме ви почали першим придиратися щодо народження дітей.
Всі решта давно забули про цю статтю і спокійно роблять свою справу в міру власних можливостей.

Quote:
Як на мене у людей які мають і здоров"я і якісь фінанси, житло та пару для цього діла є куди більш раціональніше придатними для цієї місії, аніж діаметрально протилежні їм люди, у яких відповідно і здоров"я відсутнє, і фінансова стабільність і житлові умови)) Ну ви мене зрозуміли, що я все одно буду до вас тут завжди придиратися)))

Якби люди думали так як ви, то людство вже давно вимерло б. Маю знайому, яка зважилася народити дитину після перелому хребта. Ця жінка вже ніколи не зможе ходити, але це не заважає їй бути хорошою матір'ю.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Дзвінка Сопілкарка wrote:
Саме ви почали першим придиратися щодо народження дітей.
Всі решта давно забули про цю статтю і спокійно роблять свою справу в міру власних можливостей.

То ми на НО на ви чи на ти?
Тим не менш я ж зумисно то і придерся, бо я завжди такий)
На мою думку то є зле забувати про шлях яким варто рухатися.
Без образ, але це мені нагадує курячу пам"ять, хоча ця пам"ять і не заважає курям жити як істотам, но ця пам"ять все ж є не конкурентноспроможною..
Як на мене це навіть ще й знущально виглядає як з боку наприклад героїв Майдану, які там зараз на небесах напевно собі сидять і думають про наступне, от ми за них на Майдані стояли, і навіть по обставинам ще й загинули, а вони тут козли написали радісну публікацію про те що нам потрібно давати нові тіла, а самі вже через рік й забули про свої балачки стосовно народження для них нових тіл...
Перепрошую за грубість, але я такий факт практично майже у багатьох статтях помічаю.. Но ця мене просто особливо заділа...

Дзвінка Сопілкарка wrote:
Якби люди думали так як ви, то людство вже давно вимерло б. Маю знайому, яка зважилася народити дитину після перелому хребта. Ця жінка вже ніколи не зможе ходити, але це не заважає їй бути хорошою матір'ю.

Тож саме тому я тут у цій публікації одразу же з самого початку почав усім коментатором дорікати з цього приводу.. Адже я то себе добре знаю і тому я наприклад навіть і не дивуюся тим що природа мене зараз стерелізовує і дає безліч реально болючих болячок пов"язаних із репродуктивним ограном.. Ну я то як я, а ось як можна отак якось цинічно віднестися до мотивації даної публікації я наприклад ніяк таки не збагну.
Це ж що ж виходить, що тут такі ж самі циніки як і Петька Порошочок???
Їй бо за мене ми вже зрозуміли чого я не зробив цього діла..
А ось чого решта крім одної людини цього не зробили для героїв?
Думаю того що кожен знає що має спокійно робити свою справу)

Для прикладу ось пройде ще 3-5 років, і якщо я ще житиму, то я ще обов"язково у цій публікації вам пригадаю про те як цим ділом сі скористаються прийдешні чужинці, по завершенню війни на Сході..
А саме про те що по завершенню війни влада сама публічно буде запрошувати громадян інших країн приїжджати жити в Україну і головне народжувати тут дітей..
Хоча не факт звісно що все цілком реально може вийте і до навпаки на нашу же користь))))
Просто як на мене то одне іншому не заважає, ба навіть навпаки мало би ще більше стимулювати до світла. Адже десь тут на НО було якось встановлено що діти із собою на цей світ також ще й приносять божественне світло любові.. То чи хіба не варто його саме зараз породжувати не чекаючи поки у нас в державі ще бог зна що може тут вийти із теперішніми подіями в усьому...???

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Quote:
То ми на НО на ви чи на ти?

Сорі. Я переходжу на "Ви", коли мене зачепило і я починаю сердитись. Це свого роду запобіжник, щоб матюки не говорити.

Quote:
Як на мене це навіть ще й знущально виглядає як з боку наприклад героїв Майдану, які там зараз на небесах напевно собі сидять і думають про наступне, от ми за них на Майдані стояли, і навіть по обставинам ще й загинули, а вони тут козли написали радісну публікацію про те що нам потрібно давати нові тіла, а самі вже через рік й забули про свої балачки стосовно народження для них нових тіл.

По-перше, в цілому Всесвіті ніхто ні за кого нічого не робить. Кожен робить сам за себе і для себе. І на Майдані кожен стояв за покликом власної душі, а не "за наказом партії". І багато хто прийшов туди саме для того щоб померти. Бо люди їхали на Майдан вперше 18-20 лютого. Так само і зараз на Війні зі Сходом. Були випадки, коли люди поверталися живими після Іловайська і потрапляли під машину майже на порозі рідної хати. Кожен має померти в призначений ЙОМУ час. На жаль, безсмертними є лише віруси і бактерії.
По-друге, багато езотериків кажуть, що після переходу в Засвіття душа потребує певного часу для переосмислення пройденого етапу. Тому, ЦИМ душам може ще не час втілюватися знову.
По-третє, цілком можливо, що своєю геройською смертю вони нарешті врівноважили терези Карми, розірвали коло перероджень і не потребують більше втілень.
Зрештою, чому ці душі мають народитися саме в сім'ях читачів НО? Скоріше всього вони втіляться у своїх нащадків чи родичів. Питання, в кого з читачів НО хтось з родини загинув на Майдані?

Quote:
Адже я то себе добре знаю і тому я наприклад навіть і не дивуюся тим що природа мене зараз стерелізовує і дає безліч реально болючих болячок пов"язаних із репродуктивним ограном.. Ну я то як я, а ось як можна отак якось цинічно віднестися до мотивації даної публікації я наприклад ніяк таки не збагну.

А хто це тут скиглить із Простору страждань, ще й решту за собою тягне? Чи може влаштуємо змагання, хто з читачів НО найхворіший?

Quote:
Це ж що ж виходить, що тут такі ж самі циніки як і Петька Порошочок???

Будь-який Президент є середнє арифметичне з усього народу. І з нашого також.
От якби тут дехто не стогнав постійно "Які усі навколо погані", то може і Президент був би кращий.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Дякую!
З усім згідний і навіть сам половину з того всього про це знаю, через що власне нагадаю нижче ще раз:

Дзвінка Сопілкарка wrote:
Зрештою, чому ці душі мають народитися саме в сім'ях читачів НО? Скоріше всього вони втіляться у своїх нащадків чи родичів. Питання, в кого з читачів НО хтось з родини загинув на Майдані?

Отже повторення мого запитання:

Альберт Саїн wrote:
В такому випадку, для кого і головне для чого ця стаття публікувалася???
Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Цікаво вийшло так, з усіх читачів НО, тільки одна сім"я народила дитинку з моменту дня опублікування цієї статті..
А уявіть собі скільки ще душ з Майдану чекають на своє перевтілення.. А скільки ще загубиться з фронту, поки у нас тут за рік народжуватимуть по 1 дитині.. Як на мене то ми тут далеко зайдемо з такою ідеологією народження нових діл для героїв майдану, вже не кажучи що нові тіла для фронтовиків вже будуть давати якісь інші нації, там наприклад білоруси та поляки..
Хай буде!

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Друже Альберте, певен що перевтілення духу не привілей читачів НО :)
Після подій майдану і початку війни спостерігається великий сплеск народжуваності. Так що з перевтіленям буде все гаразд. І черги не будуть довгими :)

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Один рік між земними втіленнями - це явно замалий термін. Переважно люди там перебувають довше між життями. Думаю, справжній бум народжуваності почнеться десь в 2017. Ось тоді і повернуться всі герої вже в нову Україну, таку, за яку вони боролися.

Альберт Саїн wrote:
Цікаво вийшло так, з усіх читачів НО, тільки одна сім"я народила дитинку з моменту дня опублікування цієї статті..
А уявіть собі скільки ще душ з Майдану чекають на своє перевтілення.. А скільки ще загубиться з фронту, поки у нас тут за рік народжуватимуть по 1 дитині.. Як на мене то ми тут далеко зайдемо з такою ідеологією народження нових діл для героїв майдану, вже не кажучи що нові тіла для фронтовиків вже будуть давати якісь інші нації, там наприклад білоруси та поляки..
Хай буде!
Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Андрій Гончаренко wrote:
Друже Альберте, певен що перевтілення духу не привілей читачів НО :)

Доброслав Велесовий wrote:
Один рік між земними втіленнями - це явно замалий термін. Переважно люди там перебувають довше між життями...

В такому випадку, для кого і головне для чого ця стаття публікувалася???
Поясніть мені будь ласка, бо мені важко зрозуміти логіку подачі інформації яку активно і радісно коментують, що потім через рік вже починають від неї умовно кажучи відхрещуватися..

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Моя добра знайома, яка в силу певних обставин не має змоги виїхати з окупованого Донбасу, каже, що у них ТАМ зараз теж бум народжуваності. Це так сепаратисти зі стресом боролися.
Цікаво. які душі там втіляться?

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Дзвінка Сопілкарка wrote:
Моя добра знайома, яка в силу певних обставин не має змоги виїхати з окупованого Донбасу, каже, що у них ТАМ зараз теж бум народжуваності. Це так сепаратисти зі стресом боролися.
Цікаво. які душі там втіляться?

Чисто теоретично можна припустити, що негідні душі..
КАК ДУША РЕБЕНКА ВЫБИРАЕТ МАМУ

Колись давно коли на НО бурно обговорювали док. фільм "ДНК-Портрет нації" у якому я ще тоді запідозрив підвох у тому що той фільм є "Троянським конем", ну так ось у тому фільмі якось згадувалося одним реченням про те що у Німеччині москалі (совіти) й залишили їм типу "наших" "R"
Отож які душі там (на Донбасі) втіляться?
Чисто теоретично на мою думку як я вже вище був писав, негідні, а ось на практиці ми це вже бачимо на прикладі Німеччини. Тому якщо у нашому випадку з приводу ситуації на фронті можна в принципі бути спокійними, адже у 2-ій частині фільму "ДНК жінки" жиди вже відкритим текстом заявили нам про те що вони будуть нас покоряти війною, і тим самим запліднювати наших жінок своїм сім"ям.. Розтлумачу більш детальніше. 1. Агресор завжди гвалтує, жертви завжди угнітаються і йдуть з життя землі. 2. Агресор завжди інтелектуально є тупорилішим від інтелектуала (задрота) а тому відповідно як тільки агресор який до речі є по ДНК нашим якби воно не було те противно але таки є нашим братом, який своєю агресією ж йде на таку ж саму агресію і тим самим сам себе ж і утилізовує, опісля чого "вумні" семіти запросто на протязі якихось там хай навіть і 300 років, запросто витяснять звідціля тих дебілів москалів і навіть якщо й треба то все тією агресією. Опісля чого вони і отримають свою землю обітованну, яка їм навряд чи так насправді й легко дасться...

І ще така логіка, якщо люди до подій на Майдані і ситуації на Сході не надто то вже й народжували дітей через економічне не благополуччя в державі, то по якому принципу їм тоді зараз народжувати дітей, коли ціни на все буквально геть на очах зростають???

Тож повторюся ще раз для кого і головне для чого ця стаття публікувалася??
Може для тих хто сповідує словам бандерівців які кажуть, "як не я то хто?"=)

Ех, печалька якась одним словом і все..

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Слушне зауваження.
Нічого доброго там не втілиться.
Це будуть "люди" які на "генетичному" рівні ненавидіти все українське незалежно від виховання.

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Альберте, то може Вам варто було за цей рік бодай одружитися? І запланувати нове втілення хоч однієї хорошої душі?
А то Ви все з інших питаєте.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Доречне зауваження! :)

Дзвінка Сопілкарка wrote:
Альберте, то може Вам варто було за цей рік бодай одружитися? І запланувати нове втілення хоч однієї хорошої душі?
А то Ви все з інших питаєте.
Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Доброслав Велесовий wrote:
Доречне зауваження! :)

Абсолютно далеко не доречне.
І навіть ще й дивне з боку моєї колеги, яка чомусь не згадала про наші професійні знання у даному випадку. А саме, коли людина до когось чи до чогось придирається із зауваженням, то це насправді означає, що то у неї присутні саме ці проблеми або недоліки)
То чи дійсно може саме мені варто було зробити у цей рік якщо врахувати той факт, що добротна сім"я це фундамент нації, на відмінно від неблагополучної яка лишень обтяжує націю?? То може у нас тут у багатьох такі ж самі причини як і у мене із цим ділом? А якщо це дійсно саме так і є, то може і вам також варто над цим задуматися з приводу не тільки до мене, але ще й до себе зокрема також?))

Як на мене у людей які мають і здоров"я і якісь фінанси, житло та пару для цього діла є куди більш раціональніше придатними для цієї місії, аніж діаметрально протилежні їм люди, у яких відповідно і здоров"я відсутнє, і фінансова стабільність і житлові умови)) Ну ви мене зрозуміли, що я все одно буду до вас тут завжди придиратися)))