Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Музичне літо-2017 в Україні: Depeche Mode в Олімпійському, The Prodigy, Guano Аpes, Брати Гадюкіни, "Друга Ріка" на опен-ейрах України

Легендарні британці завітають до Києва вже втретє. Цього літа вони знову збирають "Олімпійський", де відіграють концерт на підтримку свого нового альбому Global Spirit. За свою історію Depeche Mode продали понад 100 млн. записів і відіграли концерти для понад 30 млн. фанів по всьому світу.

depechemode.jpg

Depeche Mode

В їхньому арсеналі – 13 студійних альбомів, 44 сингли і велика кількість збірок. Їхня музика вплинула та надихнула багатьох музикантів, а критики вважають Depeche Mode вічними новаторами і трендсеттерами, пише на Еспресо Дар'я Тарасова.

Коли: 19 липня
Де: Київ, НСК "Олімпійський"
Скільки: 890-4990 грн.

Чи не найкрутішою музичною подією цього літа обіцяє стати Atlas Weekend. У його лайн-апі заявлені справжні зірки рок-, поп-, електро-музики світової величини.

Протягом 5 днів на 8 сценах ВДНГ виступлять 200 артистів. Вже відомо, що на Atlas Weekend будуть The Prodigy, John Newman, Three Days Grace, John Newman, The Hardkiss, Nothing But Thieves, "Бумбокс", Pianoбой, O.Torvald, СКАЙ, Vivienne Mort, Dakh Daughters, Kozak System, Жадан і Собаки, Брати Гадюкіни, Тартак, Melovin, Сергей Бабкин, The Elephants та багато інших.

На території паралельно відбуватимуться перформанси, майстер-класи, цікаві дискусії. Облаштується наметове містечко. 

Коли: 28 червня - 2 липня
Де: ВДНГ
Скільки: 300-5000 грн.

Майже одночасно з Atlas Weekend проходитиме вже 5-ий Ostrov Festival. Але на відміну від фестивалю на ВДНГ, Ostrov зосередиться на електронній музиці. 

Серед заявлених хедлайнерів - символ берлінського техно Ben Klock, частий гість клубів по всій Західній Європі Rødhåd, KiNK та HVOB. 

Коли: 30 червня - 2 липня
Де: Київ, Труханів острів
Скільки: 540-1190 грн.

Ще один опен-ейр, який обіцяє запалити літо, це "Файне Місто". Цього року фестиваль відбудеться вп'яте. "Файне Місто" є одним з небагатьох українських фестів, на якому перетинаються практично всі сучасні напрямки музики. 

На головній сцені фестивалю співатимуть Guano Аpes, Poets Of The Fall, Брати Гадюкіни, "Антитіла", "Друга Ріка", Bloom Twins, On-The-Go, "Один в каное" та інші. 

Вже традиційно на фестивалі розташується наметове містечко з фудкортами, душовими кабінами, пунктами підзарядки телефонів та камерами схову. 

Коли: 20 - 23 липня
Де: Тернопіль, Тернопільський Іподром
Скільки: 200-780 грн. 

Carpathian Alliance Metal Festival, який минулого року проходив у Києві, повертається в Карпати. "Важка" музика знову лунатиме серед українських гір, де також розташується і наметове містечко. 

Протягом 3 днів на фестивалі виступатимуть White Walls (Румунія), Horna (Фінляндія), Animus Mortis (Чілі), 1914 (Україна), Slaughtercult (Німеччина), Shadow Flag (Велика Британія), Cruachan (Ірландія), MartYriuM (Мальта), Disarm (Україна), Aura Noir (Норвегія). Лайн-ап наразі доповнюється. 

Коли: 28 - 30 липня
Де: Львів, спорт-база "Тисовец" 
Скільки: 120-1200 грн.

Фестиваль, який позиціонує себе як найбільш патріотичний опен-ейр, відбудеться на початку серпня. Тут розташують важку, тиху та головну сцени, спеціальні локації для майстрів, музикантів та літераторів. Працюватиме також наметове містечко. 

Серед артистів, які вже затвердили свою участь, - "Воплі Відоплясова", Vivienne Mort, "Бумбокс" та австрійський колектив All Faces Down. Повний список хедлайнерів обіцяють оприлюднити незабаром.

Коли: 4 -6 серпня
Де: Луцьк, с. Рованці
Скільки: 400 грн.

Ще один опен-ейр проходитиме на Львівщині. Його хедлайнерами стануть Editors, Breaking Benjamin, We Butter The Bread With Butter, Chelsea Grin, Pain, Noize MC, O.Torvald, Тартак тощо.

На території, оточеній лісом, ставками та полем, розташуються три сцени, фестивальне наметове містечко та паркінг. Також тут діятимуть фудкорти, душі, камера схову, пункти підзарядки мобільних телефонів.

 

Коли: 18 - 20 серпня
Де: Львівська область, с. Родатичі, комплекс "Чарівна Долина"
Скільки: 250 - 4000 грн.

А на Сході України розгорнеться інший опен-ейр з наметовим містечком та драйвовою музикою. Серед артистів, які виступатимуть на фестивалі "Схід-рок" - Сергій Бабкін, Антитіла, Pianoбой, Le Basour (Italy), Space Of Variations, Bahroma, Mountain Breeze, KADNAY, Halcyon Hope (Denmark), Roll Models та інші музиканти.

Коли: 25-26 серпня
Де: Тростянець (Сумська області), фортеця "Круглий Двір"
Скільки: 300-350 грн.

Наші інтереси: 

Україна є привабливою для музичних фестивалів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
музика
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи