Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Міноборони України змінює оргштатну структуру згідно з вимогами НАТО

До кінця 2018 року посаду начальника Генерального штабу – головнокомандуючого розділятимуть двоє людей. У найближчі два роки буде змінена оргштатна структура Міністерства оборони згідно зі стандартами НАТО. Про це в ефірі "5 каналу" в програмі "Час. Підсумки дня" заявив радник Президента України, радник міністра оборони України Юрій Бірюков.

1.jpg

Юрій Бірюков,радник міністра оборони України

"Причому буде  зміна оргштатної структури як вищого керівництва, тобто Генерального штабу і Міністерства оборони, так і зміна оргштатної структури власне бойових підрозділів", – сказав він.

Бірюков уточнив: "Зокрема, процес переходу на стандарти НАТО передбачає, що у 2018 році посада начальника Генерального штабу – головнокомандуючого буде розділена на двох людей.

Тобто окремо у нас буде головнокомандуючий, а окремо – начальник Генерального штабу ... на рівні підрозділів змінюється система керівництва. Наскільки я знаю, дається більше повноважень "донизу" – більше свободи у застосуванні зброї і більше свободи у віддачі наказів більш нижчим командирам.

Також змінюється логістична система, змінюється система підготовки".

Наші інтереси: 

Армія повинна вдосконалюватись.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи