Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 5

Майбутнє України 2014-2015: прогноз Футурологічного конгресу

Категорія:

З України розпочався глобальний процес звільнення людства від кайданів паразитичної системи. Це звільнення охопить всі сторони життя: світогляд, політику, економіку, харчування, безпеку. Вільні люди стануть непереможними і надефективними. За Україною із захопленням спостерігатимуть народи планети і братимуть з неї приклад. Українці стануть першою вільною нацією світу.

23–25 березня 2014 р. у Києві відбувся Перший всесвітній український футурологічний конгрес, присвячений трансформаційній кризі в Україні та світі. У конгресі взяли участь українські дослідники з України, Південно-Африканської республіки, Англії, Шотландії, Франції, Індії та Польщі (відео початку конгресу).

Після триденної роботи учасники Конгресу дійшли консенсусу щодо ймовірного розвитку України у 5 ключових напрямках. Прогноз по кожному напрямку складається з констатації поточного стану (А) і опису тенденцій розвитку (Б). Домінуючим фактором прискореної реалізації описаних нижче тенденцій є російська військова агресія, яка примушує націю концентруватися на головному, життєво важливому і природовідповідному, натомість відкидати все несуттєве, неефективне і протиприродне.   

1. Озброєний до зубів нейтралітет

А. Поточний стан. Анексія Росією Криму і млява реакція підписантів Будапештського меморандуму 1994 року показала, що єдиним гарантом суверенітету і територіальної цілісності України є сама Україна. Громадська думка дедалі більше схиляється до Швейцарської моделі постійного нейтралітету, що передбачає спроможність до ефективного самозахисту власними силами, невходження до жодних військових союзів, відсутність на своїй території іноземних військ, наявність принаймні 5-мільйонної народної самооборони, озброєної за передовими зразками. Арсеній Яценюк вже заявив про неприєднання України до НАТО.  Нейтральний статус України є компромісом між Сходом і Заходом, завдяки якому Україна повертає собі статус планетарного Центру, духовного полюсу.  

Б. Тенденція. Прискорене формування  масової територіальної самооборони і проголошення конституційного статусу постійно-нейтральної держави як логічне продовження Декларації про державний суверенітет України (1990), Будапештського меморандуму (1994) та Закону України «Про засади внутрішньої і зовнішньої політики» (2010), згідно з яким  Україна набула статусу позаблокової держави. Нейтральний статус відкриває шлях до розв’язання кризи методами дипломатії. Орієнтація на Швейцарську модель передбачає визначальну роль територіальних громад, виборність суддів та шерифів.

2. Визнання природного права людини на володіння вогнепальною зброєю

А. Поточний стан. Відбулось військове вторгнення Росії в Крим та озброєння нею місцевих сепаратистів і бандитів. Криміналітет в Україні значною мірою злився з силовими структурами МВС, він озброєний легальною і нелегальною зброєю.

Росія завершила підготовку до вторгнення в континентальну Україну, яке може розпочати в будь-який момент. На території Україні дислоковані російські диверсійні групи (під виглядом туристів), готові розгорнути диверсійну і терористичну діяльність. Вже завтра чи післязавтра жителі українських міст можуть проснутися на окупованій території. Головні об’єкти російської агресії: Київ (адміністративний центр) і Дніпропетровськ (військово-промисловий комплекс).  

Більшість людських втрат у сучасних війнах відбувається внаслідок мародерства, яке провокується беззахисністю мирного населення. В умовах передвоєнного стану різко зросли розміри хабарів, які структури МВС вимагають за отримання дозволу на легальну стрілецьку зброю.

Імена і адреси зареєстрованих власників зброї доступні російській розвідці. Тобто після окупації власники легальної зброї є першими кандидатами на зачистку російськими силовиками. Це означає, що власник зареєстрованої зброї власноруч записує себе і свою сім’ю у «розстрільний список» та ще й платить за це хабар 300–500 доларів.

Нинішня влада вимагає від населення здачі незареєстрованої зброї. За приблизними оцінками, на руках у населення знаходиться 2 мільйони одиниць легальної стрілецької зброї і 4 мільйони нелегальної. Тобто масове озброєння нелегальною зброєю вже є доконаним фактом. Очевидно, що в умовах очікування війни ніхто не буде добровільно роззброюватися. Система МВС займається не контролем за обігом зброї, а збиранням хабарів.

Після політичного убивства керівника «Правого сектора» в Західній Україні  Олександра Музичка підрозділом МВС за наказом міністра МВС, серед населення поширюється переконання, що з початком масштабної війни силові структури МВС воюватимуть не з окупаційними військами, а з українським народом. Вважається, що влада більше боїться українського народу ніж російських окупантів.

Дії влади з блокування легального озброєння населення на тлі недовіри до неї і загрози масштабної війни заохочують населення до озброєння нелегальною зброєю, оскільки це безпечніше для сімей (непотрапляння у «розстрільні списки»), швидше (без бюрократичної тяганини) і дешевше (платиш тільки за товар без принизливих хабарів). 

Б. Тенденція. Україна йде до проголошення права людини на самозахист вогнепальною зброєю природним правом, яке не потребує жодних дозволів і довідок – подібно до природного права на життя. З високою ймовірністю на території України утвориться міська громада (а це джерело влади згідно зі статтею 5 Конституції України), яка проголосить законним вільне придбання будь-якої стрілецької зброї, в т. ч. автоматичної та короткоствольної за самим фактом українського громадянства (можливо – за фактом приналежності до цієї громади, тобто за місцевою реєстрацією). Військові склади будуть відкриті для поповнення магазинів зброї та її реалізації за прийнятними цінами.

Якщо правовий акт про природне право громадянина на самозахист вогнепальною зброєю проголосить Київська територіальна громада, яка є найбільш впливовою і авторитетною в Україні, то до неї швидко приєднаються інші місцеві громади.

Цей правовий акт підтримають виробники, імпортери та продавці зброї (різке зростання обсягів продаж), навчальні стрілецькі центри та приватні консультанти, адже відкривається великий ринок для товарів та послуг, зокрема навчальних і рекламних, адже людина, що придбала зброю, природно зацікавлена в тому, щоб нею правильно володіти і безпечно зберігати. 

Узаконення природного права людини на самозахист однозначно зменшить рівень злочинності, оскільки доведено, що навіть ймовірність наявності в людини вогнепальної зброї є потужним стримуючим чинником для агресора. Згідно з переконливою статистикою, чим більше зброї, тим менше злочинів. Масове озброєння населення буде головним чинником стримування російської агресії і уникнення масштабної війни.              

3. Скасування реєстрацій на ведення бізнесу

А. Поточний стан. Економічна діяльність, господарювання, бізнес – це природне право людини поряд зі згаданими вище природними правами на життя та його захист. Нинішня система реєстрацій перетворилася на систему узаконених податків і негласних поборів. Вона нічого не дає суспільству, нікому не допомагає і нічого не контролює, натомість блокує підприємницькі ініціативи або створює суттєві перешкоди. 

Б. Тенденція. Проголошення права людини на підприємництво природним правом, яке не потребує жодних дозволів і довідок. Громадянин України самореєструється за власним бажанням у державних реєстрах, на рекламних сайтах чи в соціальних мережах – виключно для того, щоб заявити про себе, знайти партнерів, інвесторів, кредиторів.  

Визнаються тільки чотири умови для ведення бізнесу, які виконуються точно і жорстко:

1. Корисність для національних інтересів, тобто нації в цілому, місцевої громади, довкілля.

2. Правдивість реклами: поширення неправдивої інформації про свої товари (в тому числі фармацевтичні) та послуги розглядається як шахрайство.

3.  Правильна конкуренція: перевага досягається посиленням себе, а не послабленням конкурента через спричинення йому матеріальної, інформаційної чи іншої шкоди.

4. Повна сплата установлених податків, жодної тіньової діяльності.

Порушення будь-якої з цих умов розглядається як злочин, факт якого встановлюється в судовому порядку з відповідними наслідками: штраф, компенсація збитків, закриття шкідливого бізнесу, ув’язнення тощо.

4. Скасування існуючої податкової системи

А. Поточний стан. Існуюча податкова система є паразитичним утворенням на народному тілі. Вона заплутана, громіздка, непрозора, несправедлива, репресивна, неефективна, корумпована, непродуктивна. Вона суперечить духу і технологіям комп’ютерної епохи, а також здоровому глузду.

Б. Тенденція. Неминучим є скасування всіх існуючих податків і перехід на автоматичний податок з кожної фінансової транзакції. Тобто оподатковується рух грошей. Наприклад, з кожної транзакції отримувач (тобто той, хто збагачується) автоматично сплачує 3%, з яких:

1% повертається до платника, тому він зацікавлений в обліку своїх платежів і фактично перетворюється на громадського контролера;

1% йде на рахунок держави;

1% йде на рахунок місцевої міні-громади, до якої належить отримувач (якщо не належить до жодної громади, то цей 1% йде на рахунок держави).

Для здійснення торгових операцій, в тому числі на базарах, вже нині використовуються безготівкові розрахунки з використанням мобільних міні-терміналів, безконтактних платежів з телефону на телефон, інтернет-банкінгу, SMS-банкінгу, SendMoney, фотокаси тощо.    

Перехід на автоматичне оподаткування:

1) взагалі не потребує податкового апарату,

2) в ролі контролерів виступають самі ж платники,

3) заохочується формування місцевих міні-громад (наприклад, у під’їзді будинку), долучення до них сусідів та участь у розпорядженні громадськими грошима.

Простота і справедливість оподаткування, скорочення на порядок податкового апарату та витрат на нього, різке зниження корупції, майже повна детінізація економіки, майже нульове ухилення від податків і неминуче зростання економічної активності населення дозволять збільшити наповнення у державний і місцевий бюджети. Найголовніше, що малий і середній бізнес отримає повну свободу для стрімкого розвитку.

Додаткові надходження забезпечать традиційні засоби: митні збори за експорт та імпорт, акцизи (алкоголь, тютюн, предмети розкоші), надходження від державних підприємств, платних державних послуг, за використання землі і природних ресурсів, від державних лотерей тощо. Для фінансування суспільно важливих проектів звично використовуються добровільні пожертви.

5. Скасування існуючої пенсійної системи і соціальних пільг

А. Поточний стан. Пенсійна система є ще одним корумпованим і заплутаним монстром. Найважливіше, що вона вже стоїть на порозі краху, передусім через зменшення частки працюючих щодо частки пенсіонерів. Якщо її не змінити, то люди можуть залишитися взагалі без пенсій. Так само заплутаною і корумпованою є система пільг і соціальних виплат.  

Б. Тенденція. Всі пільги, пенсії і додаткові соціальні виплати скасовуються разом з відповідними соціальними службами та пенсійним фондом. Натомість всі пенсіонери щомісяця отримують на свої карткові рахунки суму, що відповідає мінімальному стандарту життя (наприклад, 3000 гривень) і розраховується щомісяця подібно до мінімального споживчого кошика. Додаткові виплати можуть здійснювати місцеві громади, благодійні фонди, індивідуальні жертводавці, державні чи приватні накопичувальні пенсійні фонди тощо.

Розмір мінімального стандарту життя доцільно розраховувати для умов Києва як найдорожчого міста. Оскільки життя в райцентрах і селах дешевше, то такий підхід заохочуватиме добровільне переселення з мегаполісів у малі міста та села.    

ВОЛЯ – визначальна ідея Української держави

Реалізація описаних тенденцій означатиме радикальне (принаймні у 10 разів) скорочення бюрократичного апарату, звільнення людей з-під влади паразитичної «матриці» і відкриття простору для творчості. Люди, як здобули волю, захищатимуть її усіма силами, навіть ціною свого життя.

Народження України як держави вільних людей буде прикладом для всіх народів планети, в тому числі для народів Російської Федерації. Мало хто захоче воювати проти такого "простору волі", натомість виникне бажання приєднатися до нього або створити щось подібне у себе.   

Набуття Україною нейтрального статусу, визнання природного права на самозахист і господарську діяльність, скасування корумпованої податкової та пенсійної системи є неминучими. Швидкість реалізації і конкретні форми залежать від самих українців згідно з двома головними принципами футурології:  

1. Все буде так, як ми захочемо.
2. Все відбудеться не так, як ми думаємо.

Реалізація згаданих тенденцій супроводжуватиметься перезаснуванням держави: на зміну охлократичній («влада гірших») республіці Україна прийде аристократична («влада кращих») Українська держава. 

 

Від імені і за дорученням учасників Першого всесвітнього українського футурологічного конгресу

Ігор Каганець, директор Інституту метафізичних досліджень Перехід-IV

Київ, 25 березня 2014 (7522) року 


P.S. То як, гратимемо за чужими правилами чи за своїми? 

"Такі тут умови. Чесні щоразу програють, а жорстокі - ні." ("Гра Ендера")

Наші інтереси: 

Ясно бачити цілі. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це мала бути революція середнього класу. Її успішно заглушили, тому що не було організуючої сили. Тепер ви розумієте, для чого потрібна АНСДП?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дякую за думки!
1 напрямок) !Я однозначно ЗА "Озброєний до зубів нейтралітет"!
2 напрямок) Хабарі за дозвіл на зброю і "розстрільні списки" - це "обухом по голові"...
?Де купити зброю без таких ризиків? Інтернет-магазин?
"ймовірність наявності в людини вогнепальної зброї є потужним стримуючим чинником для агресора"
За зразком, що закони однакові для людей і суспільства, бачимо як відсутність атомної зброї в Україні дозволило Росії вважати українську територію своєю (загарбання Криму і подальші "апетити" на материкову Україну).
3 напрямок) "чотири умови для ведення бізнесу" - СУПЕР!
4 напрямок) не зовсім зрозумів "1% повертається до платника"... ?а нащо тоді їх сплачувати?

!ХАЙ СТАНЕТЬСЯ ТАК, ЯК МИ ХОЧЕМО! СЛАВА!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

1% повертається платнику для того, щоб він був зацікавлений в обліку цієї операції. Якщо продавець схитрує і приховає операцію, то платник викриє його, адже не отримав свій 1%. Таким чином функцію контролю здійснюють самі ж платники.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Зрозумів. Дякую. Справедливо!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Не зрозумів п.5 яким чином буде здійснено реформування пенсійної системи?

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Пенсії скасовуються, всі отримують однакові щомісячні виплати згідно з розрахованим мінімальним стандартом життя (модернізований споживчий кошик). Жодних пенсійних фондів, все робиться автоматично.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Читаючи дану статтю уявив Україну як той Лотос,який виростає із болота..Хай буде так..Але відповідально вам заявляю,що без цінування життя в усіх його проявах,ми нічого нового не побудуємо...Ми повинні старатись побудувати країну,у якій убивство любої живої істоти повинно стати крайньою необхідністю..Дякую..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Сірко Богданович.
0
Ще не підтримано

Відмінна стаття, приємно читати і радіти що є люди які мислять конструктивно як творці. Хочу також поділитися деякими своїми думками.

4. Інфраструктурні проекти можна також фінансувати як акціонерні товариства, які потім будуть приносити дивіденди своїм вкладникам.
5. На рахунок виплати пенсій я не зовсім згідний. Як ви думаєте на рахунок наступного: Ніякі пенсії з державного бюджету не виплачуються. Чому ті хто виховував і ростив дітей мають отримувати таку ж саму пенсію як і ті хто пиячив, наркоманив і підрасив? Пенсію батькам зобов'язати платити їхніх дітей як процент від доходу. Якщо батьки виростили і виховали гідних нащадків будуть мати щасливу старість. Крім того такий підхід буде стимулювати людей робити інвестиції (інфраструктурні проекти, своя справа...) та заощадження. Наприклад людина може купити нерухомість і отримувати орендну плату за цю нерухомість.
6. Система правопорядку. Викинути в сміття всі теперішні закони. Всі судові справи мають розглядати суди присяжних. Члени суду присяжних не повинні спілкуватися ні з позивачем ні з відповідачем, навіть не знати їх імен (імена міняються на фіктивні, для уникнення можливості підсуджування). Збирачі доказів також вибираються з народу, як і члени суду присяжних - випадковим чином. Збирачі доказів збирають докази, зустрічаються зі свідками, позивачем, відповідачем і передають всі докази в суд. Необхідно ліквідувати органи міліції, так названі спец. служби, СБУ... Всі силові функції виконує Самооборона. Загони самооборони виконують рішення судів присяжних. Сотники тільки відповідають за вирішення організаційних питань (розклад патрулів, матеріальне забезпечення).

Тільки постає питання. А як це все реалізувати? Не думаю що існуюча влада підтримає внесення таких змін.

націоналісти всіх країн єднайтеся

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

4. Інфраструктурні проекти можна також фінансувати як акціонерні товариства, які потім будуть приносити дивіденди своїм вкладникам.

Саме так і планувалося.

Хай Буде!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

А пан Сірко таки має рацію щодо пенсій. Давня українська традиція - старі батьки живуть коштом своїх дітей! У Лівані такий підхід і нині є. Там нема ні покинутих дітей, ні покинутих батьків. Я вам скажу ще й таке: щасливе майбутнє України - це ПРАВИЛЬНО, В ЛЮБОВІ ЗАЧАТІ ДІТИ!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Гроші на дітей краще давати не батькам, а виховним закладам: садкам, гурткам, будинкам дитячої творчості, спортивним школам..., причому з безкоштовним харчуванням. Річ у тім, що дуже часто батьки, обтяжені старими стереотипами, тягнуть дітей донизу і псують їх.
Якщо говорити про автоматичний податок, то є сенс відрахування на державу збільшити до 3%: 1% - загальнодержавні потреби, 1% - на дітей, 1% - на армію.
Оскільки 1% йде на місцеву громаду, то з кожного платежу зніматиметься 4%.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Сірко Богданович.
0
Ще не підтримано

Повністю згідний, що грошей на дітей нікому не давати. Зараз видно до чого це призводить.
У людей старими стереотипами або буде мало дітей, або взагалі не буде і рівень виживання у них буде нижчий. Таким чином буде відбуватися самоочищення нації.
На рахунок освіти маю наступну пропозицію:
Держава фінансує тільки наступний курс навчання:
1. Вивчення системи соціального устрою і права, що включає здобуття теоретичних і практичних навиків (тобто вивчення того як себе правильно вести в суспільстві, як функціонують суди, самооборона).
2. Українська мова і культура
3. Арифметика.
Людина отримує громадянство тільки після успішного проходження цього курсу навчання.
Все інше за свій рахунок. Це буде вмотивовувати людей серйозніше ставитися до освіти, так як прийдеться самому платити. Створить здорову конкуренцію між навчальними закладами. Само собою збалансує кількість спеціалістів. Крім того одні не будуть вчитися за рахунок інших і відтік спеціалістів в інші країни не вдарить по кишені платників податків.

націоналісти всіх країн єднайтеся

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Які заходи пропонуються щодо зайнятості населення? (тих хто хоче і не хоче працювати)

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Сірко Богданович.
0
Ще не підтримано

Олег Подорожній wrote:
Які заходи пропонуються щодо зайнятості населення? (тих хто хоче і не хоче працювати)

Прості, хто не працює той помирає з голоду. Для тих хто хоче працювати робота завжди буде.

націоналісти всіх країн єднайтеся

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Якщо про гроші говорити,то доцільно зробити окреме відрахування,яке буде йти суто на відновлення екології і розвиток технологій,які дадуть нам можливість зберегти сучасний комфорт життя і дати можливість нашій природі відновитись від того варварського підходу споживання ресурсами..Згоден на 100% з Миро Продум на рахунок розвитку дітей і фінансування..взагалі то потрібно вводити ліцензію на народження і виховання дітей..Дякую..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Сірко Богданович.
0
Ще не підтримано

А хто буде видавати ліцензії народження і виховання дітей? По яким критеріям будуть оцінювати? От вирішить якийсь чиновник що ви недостатньо “кошерні”, будете пропонувати хабаря щоб отримати ліцензію якщо дитинку дуже хочеться? А якщо народилася дитинка без ліцензії, тоді як? От якщо батьки покинули дитинку то на перший раз відбирати громадянство, на наступний каструвати.

націоналісти всіх країн єднайтеся

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Про ліцензію я трохи узагальнив.Сучасний розгорнутий аналіз крові і розмова із сімейним психологом високого класу дає відповідь на питання,чи можуть батьки народити здорову дитину і дати виховання..Так чи інакше кількість перейде у якість..Ми порушили закон природного відбору,тому біла раса приречена..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Сірко Богданович.
0
Ще не підтримано

Шановний Явсе Світ, я розумію ваше бажання покращити генетичний фонд. Але чи варто настільки вірити у всі ці аналізи крові і психологів. Ви ж знаєте хто попреться у психологи вишукувати “психологічні відхилення” навіть у повністю здорових людей.
Природній відбір якраз відбувається на наших очах. Хто не встоїть перед пияцтвом, наркоманєю і зламається під пропагандою неправильного способу життя той не виживе. Хто не зможе виростити нащадків і правильно їх виховати про того забудуть. Але ті хто зможе згуртуватися, зрозуміти як влаштоване життя, розробити правильну соціальну систему і втілити її в життя зможуть не тільки вижити але і процвітати. Тому ми і зібралися на цьому сайті, щоб ділитися думками, досвідом, можливо навіть організуватися і допомогти один одному вдосконалюватися і творити. Я також хочу подякувати всім відважним людям які уже багато років підтримують цей сайт. Дякую за натхнення, цікаві статті і можливості спілкування з однодумцями.

націоналісти всіх країн єднайтеся

Зображення користувача Сірко Богданович.
0
Ще не підтримано

На рахунок екології хочу поділитися наступними думками.
Я вважаю що найбільший поганий вплив на екологію спричиняють наступні причини:
1. Недосконала система житла що породжує нераціональне використання транспорту і земельних ресурсів. З екологічної і економічної точки зору самим ефективним є проживання в багато поверхових будинках в так званих житлових районах. Я розумію що багато людей мене в цьому не підтримають але я би попросив цих людей просто взяти калькулятор і порахувати скільки коштує провести до кожного індивідуального будинку дорогу, водопровід, каналізацію, електрику, кабельний зв'язок, забезпечити поштові послуги, освітлення на дорогах, магазин поблизу, роботу поблизу, втрату корисної землі під забудову. Крім того проживання в індивідуальному будинку обумовлює використання автомобіля для кожної дорослої людини. Розповідати про вплив автомобілів на екологію і якість життя я думаю вже не потрібно.
2. Людська жадоба до нових і часто не потрібних речей. Це лікується забороною непрошеної реклами і вихованням.
3. Виробництво неякісних речей. З цим можна боротися прийняттям стандартів і єдиною системою де користувачі діляться своїми враженнями про вироби. Ну і само собою ніяких державних дотацій для бізнесу.

націоналісти всіх країн єднайтеся

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Систему податків можна вдосконалити. Загальна кількість - 5% з кожної транзакції, з них:

1% повертається платнику для його саморозвитку, тобто людина знає, що це та сума, яку вона зобов’язується потратити на себе, щоб зраділа її внутрішня божественна сутність.

1% - на державу,

1% - на місцеву громаду (якщо людина не належить до громади, то на державу),

1% - на армію (якщо людина належить до територіальнї самооборони, то 0.5% йде на самооборону),

1% - на дітей (якщо місцева громада має дитячі заклади, то 0.5% йде на них).

Таким чином, структура податків спрямована на виконання настанови Білого Вепра: Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

"5% з кожної транзакції"-можете підказати про яку суму йдеться приблизно у гривнях на рік..Хтось робив підрахунки..Дякую..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Бачу, відсоток податку постійно збільшується. Наскільки пам'ятаю, все розпочиналося з 1,5%. Гадаю, це хибний шлях. Адже 1% податку, що йде на державу, і формує державний бюджет, в якому і закладаються витрати: на армію, освіту, виховання дітей тощо. Тому не бачу необхідності на кожну статтю держбюджету додавати ще додатковий один відсоток податку. Бо вийде, що коли в держбюджеті буде сто статей витрат, той податку буде 100%. ;)
Ну, це я трохи спрощую, але суть зрозуміла.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Це все поки що дуже умовно, реальні відсотки треба буде прорахувати. Тут головна ідея в тому, що сама структура податку має стимулювати рух у правильному напрямку: нагадувати людям про власне самовдосконалення та освячення, формування місцевої самооборони, розвитку дитячих виховних закладів...

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

3% базова. Далі - інвестування в тому чи іншому напрямку. Не податки, а бажання людей. Податок має бути один і постійний. Інвестування, повинні теж бути на автоматі, але за власним бажанням....

Хай Буде!

Зображення користувача Сірко Богданович.
0
Ще не підтримано

Думаю також важливо визначитися з функціями держави, на мою думку вони мають бути наступними:
1. Створення стандартів. Наприклад: 220 вольт в мережі, “Хліб Житній Карпатський” має випікатися по конкретному рецепту. Відхилення від норми вважаються шахрайством. Ви можете випікати і продавати свій хліб, але якщо ви захочете назвати його “Хліб Житній Карпатський” то будь ласка випікайте його згідно рецепту. Магазини які продають продукти харчування мають бути зобов'язані продавати мінімальний набір стандартних українських продуктів харчування, наприклад: Хліб пшеничний білий, Хліб Житній, Масло, Сало, Сметана, Квас.
2. Організаційна діяльність. Координація роботи груп самооборони та місцевого самоврядування. Інформаційна підтримка я не фінансування.
3. Координація інфраструктурних проектів і військових розробок, які в подальшому фінансуються і контролюються громадянами як відкриті акціонерні товариства.
4. Базова освіта. (прошу подивитися мій коментар про освіту).

В загальному треба уникати функції розподілення коштів державою.

націоналісти всіх країн єднайтеся

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Так, згоден. Головна функція держави - спрямовуюча. Заохочення до розвитку у правильному напрямку.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Сірко Богданович.
0
Ще не підтримано

Пропоную також обговорити як будуть працювати ЗМІ. На мою думку державними мають бути наступні теле/радіо канали: Погода, Новини (самооборона та органи місцевого самоврядування інформують що де сталося, офіційні державні оголошення...). Всі інші частоти віддаються під засоби комунікацій (мобільний зв'язок, інтернет, зв'язок самооборони). Таким чином уникається монополізація радіо ефіру, кожен тоді отримує можливість відкрити свій сайт/інтернет радіо/телебачення.

націоналісти всіх країн єднайтеся

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Чи встигне Україна зробити Перехід ІV у 2015 році?

Миролюбність і озброєність!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Подивіться, останній коментар до цієї публікації був 22.8.14 р. Футурологічний конгрес зробив висновок: Набуття Україною нейтрального статусу, визнання природного права на самозахист і господарську діяльність, скасування корумпованої податкової та пенсійної системи є неминучими. Зараз грудень-15 і бачимо, що нічого з прогнозованого не сталося. Ігоре, як на твою думку, на які часи відсувається втілення вказаних у статті прогнозів?

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Якщо переглянути всі матеріяли конґресу, то можна помітити, що деякі тенденції вказані істинно. Зокрема, динаміка цін на нафту.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це мала бути революція середнього класу. Її успішно заглушили, тому що не було організуючої сили. Тепер ви розумієте, для чого потрібна АНСДП?

Все, що робиться з власної волі, – добро!