Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Гурток ментальної арифметики працює у Коломиї (відео)

Світ:

Декламувати вірші та робити складні математичні дії про себе одночасно. Таким вмінням можуть похизуватися вихованці гуртка ментальної арифметики. 

Це унікальна програма розвитку розумових здібностей та творчих компетенцій дітей. Працює група у Коломиї нещодавно.

Розвинути таланти і вміння тут можуть усі охочі діти від 4-ох до 16-ти років. Працює група “Ментальної арифметики” у центрі розвитку дітей при Катедральному Соборі Преображення Христового, на вулиці Театральній.

“Ментальна арифметика” – це програма розвитку розумових здібностей та творчих компетенції дітей. В Україні почала розвиватись у 2013-му, хоч в країнах сходу про цю методику знають вже 5 тисячоліть, – розповідає тренер ментальної арифметики Іванна Тимчій, – основне завдання методики розвиток двох півкуль головного мозку, в результаті дитина стає більш кмітливою, легко сприймає та запам’ятовує інформацію, розвиває творче мислення, – наголошує Іванна Тимчій.

Іванна Тимчій вже кілька років вчить діток засвоювати методику ментальної арифметики. За освітою пані Іванна – педагог, викладач психології. Каже, спочатку вивчення ментальної арифметики було хобі, та вже зараз – це справа усього життя. Активно працює з дітками в Івано-Франківську тепер своєрідний філіал є і в Коломиї.

Після опанування методики ментальної арифметики дитина одразу відчує позитивні зміни. Розвиток фотографічної пам’яті, креативного мислення, концентрація уваги, – переконує Іванна Тимчій.

 

 

Ментальна арифметика іншими словами – це тренування мозку, – наголошує тренер, – щоб досягти успіхів, потрібно щодня близько 20 хвилин виконувати вправи.

Необхідні завдання приходять дітям на електронну адресу. За допомогою спеціальної комп’ютерної програми тренер в режимі онлайн перевіряє, чи виконала дитина завдання та її результат.

Наші інтереси: 

Мозок потрібно тренувати все життя.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи