Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Глобальний світ і нова стратегія української революції - Курт Дулітл

В ефірі телеканалу Еспресо Курт Дудлітл - політичний філософ, бізнесмен (США). Головне завдання для України - оновлення судової системи. Несправедливість існує тому, що ми її дозволяємо. Потрібне озброєне організоване громадянське суспільство. 

44951.jpg

Курт Дулітл - політичний філософ, бізнесмен (США)
Курт Дулітл - політичний філософ, бізнесмен (США)

Американець Курт Дулітл - нетиповий клієнт львівських готелів. По 12 годин на день він просиджує в номері перед своїм ноутбуком, попиваючи чай і каву. Дулітл пише повідомлення - керуючи таким чином своєї технологічною компанією Reality By Chanting - і філософські тексти.

У свої 56 він прийшов до думки, що пріоритет в його житті - все-таки філософія, а не бізнес. Його основний актив - погляди, а не гроші на банківському рахунку. Свій світогляд він називає приватництвом - propertarianism - і щиро сумнівається, що багато хто здатен перетравити навіть базисні положення цього вчення.

При цьому сам Дулітл філософської освіти не має. Він вивчав мистецтво в Університеті Хартфорда і комп'ютерні технології в Університеті центрального Коннектикуту. Прочитав безліч книг, як це зазвичай буває з філософами. НВ розмовляло з Дулітл про його поглядах і вислухав його оцінки того, що відбувається в політиці і економіці. 

Наші інтереси: 

Чудово, що в Україну приїжджають світлі розумні люди. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи