Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Франція і Німеччина пропонують створити європейську супердержаву замість ЄС - ЗМІ

Категорія:

Спецтема:

Німеччина і Франція підготували план реформ Євросоюзу, який передбачає глибоку інтеграцію країн-членів ЄС. Планується створити єдині силові служби, загальну податкову систему. Держави-члени фактично втрачають контроль над своїми кордонами і процедурами прийому та переселення біженців на своїй території.

Про це повідомляє польський телеканал TVP Info, у розпорядженні якого опинилася копія документа, підписаного МЗС Німеччини та Франції.

За даними телеканалу, в понеділок глава МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр має намір надати цей 9-сторінковий документ колегам з "Вишеградської четвірки" на зустрічі в Празі.

"Якщо запропонований документ буде реалізований, то замість Європейського союзу буде створена єдина європейська держава, яке залежатиме від найсильніших на сьогодні європейських гравців", - зазначає телеканал.

Країни-члени фактично не матимуть права на свою власну армію, власні спецслужби, окремий Кримінальний кодекс, національну валюту.

Планується створити єдині силові служби, загальну податкову систему тощо. Крім того, держави-члени фактично втрачають контроль над своїми кордонами і процедурами прийому і переселення біженців на своїй території.

Проект також передбачає введення єдиної візової системи, ведення спільної зовнішньої політики, а також обмеження ролі НАТО на європейському континенті.

"Франція і Німеччина поділяють спільну долю і загальний набір цінностей, які призводять до ще більш тісного союзу між нашими громадянами. Тому ми будемо прагнути до політичного союзу в Європі і запросимо європейців взяти участь в цьому проекті", - йдеться в преамбулі документа.

Наші інтереси: 

Створення союзу Міжмор'я з країнами Балтії, Польщею Словаччиною, Чехією, Угорщиною і Румунією стає для України нагальною необхідністю!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

А президентами/канцлерами будуть по черзі...
ЦЕ вже старечий маразм!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Все стає на свої місця.Це логічне завершення існування ЄС в сьогоднішньому вигляді.Надіюся країни Скандинавії не вляпаються у це нове політичне утворення,якому також як кров із носа будуть потрібні ресурси із Московії і слабкі країни Міжмор'я.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Новий Євросоюз - це відверто союзний щодо Московії ультраіндустріальний проект, цивілізаційний глухий кут. Спроба зупинити колеса історії. Останній сплеск напередодні краху.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

А президентами/канцлерами будуть по черзі...
ЦЕ вже старечий маразм!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!