Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Док-станція для iPhone в стилі ретро стімпанк телефону

Популярність ретро стилю взагалі і нарочито старовинних стилів, на кшталт стімпанк зокрема, загальновідома. І людей, здатних оцінити цінність і красу рішень в подібних стилях, стає все більше і більше. Саме в цьому ключі і працює Скотт Фріленд (Scott Freeland), з'єднавши в результаті в своєму творінні мистецтво і функціональність. Його творіння носить промовисту назву iRetrofone і являє собою особливу док-станцію для смартфонів Apple iPhone, виконану у вигляді ретро стімпанк телефону.


Кожен iRetrofone виконаний повністю вручну самим Скоттом з товстого, міцного і надійного поліуретану, після чого також пофарбований, теж повністю вручну. Незважаючи на свій зухвалий зовнішній вигляд, iRetrofone є повністю функціональним – класична дротова телефонна трубка дозволяє здійснювати телефонні розмови, коли апарат встановлений в дану док-станцію, при цьому апарат може бути підключений по USB для зарядки і синхронізації в iTunes.

Док-станція виконана таким чином, що є сумісною з усіма скільки-небудь актуальними моделями iPhone, в тому числі iPhone 3G, iPhone 3GS і, звичайно ж, iPhone 4. Єдиним «недоліком», якщо його можна назвати таким, док-станції iRetrofone є її вартість, яка перевалює за 200 доларів, без урахування доставки – демократичною подібну вартість назвати складно, навіть для покупців iPhone, в іншому не варто забувати, що унікальні дизайнерські речі, виготовлені повністю в ручну (тим більше виготовлені в США), ніколи не коштують дешево.


Наші інтереси: 

Знати про світові тенденції в розвитку виготовлення красивих і функціональних речей власними руками. Творити красиві і функціональні речі своїми руками!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи