Зображення користувача Арсен Дубовик.
Арсен Дубовик
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Це Україна! (this is SPARTA!)

Герої серед нас!

ТАКЕ:

АБО ЩЕ ТАКЕ Розмова в автобусі (Крим)

Ірина Задніпряна, Київ, 3 квіт.
СЛАВА УКРАИНЕ!

Їду в автобусі на роботу....  Звичайний автобус, на дзеркалі прив'язана георгіївська стрічка, а на панелі прапорець РФ. І раптом заходить симпатичний хлопець, спортивної статури в жовтій куртці з українською символікою. Настрій трохи покращився, і я мимоволі посміхнулася. Хлопець спокійно сів на вільне місце. І раптом до нього звернувся мужик, який сидить через прохід (типовий ватник):

- Не боишься ходить в такой одежде? – Запитав ватник.

- А кого мені боятися? - Перепитав хлопець.

- Ну,…русские, тут в Крыму, могут подумать, что ты бандерлог.

- А в Криму є росіяни? Чи це ти про тих, зрадників, які продали себе і свою батьківщину Путіну за дешеві обіцянки!?

 

- Да мы голосовали за стабильность и процветание! Россия богатая страна позаботится о крымчанах. А Украине сейчас будет пиз… Ты посмотри, что сейчас в Киеве творится!? Там бандеровцы власть захватили, одних бандитов на других поменяли…Темошенко…Турчинов…Яценюк… дефолт будет…правый сектор - боевики (в цілому, стандартний набір фраз типового ватника).

- От бачиш, наскільки вузько ти мислиш? Для тебе Україна - це Тимошенко, Яценюк, Турчинов, Правий Сектор, міфічні бандерівці і страх дефолту. А для мене Україна набагато більше! Україна - це мій прапор, гімн, герб, паспорт, українська мова, це Львів і Донецьк, Ялта і Київ, Тернопіль і Харків, Суми та Дніпропетровськ, це весь український народ! І я, навіть під дулом пістолета, не зміг би зрадити все це! І цю куртку я ношу з ГОРДІСТЮ!

Після цих слів у мене сльози на очах стали навертаються і я зрозуміла, що поки є такі хлопці, надія не помре і Крим ще не втрачений. Боже бережи Україну і таких патріотів.

СЛАВА УКРАЇНІ !

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи