Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Бізнес за $16 - українка створила популярний бренд у США

Христина Балушка з Одеси після переїзду в США створила власний бренд "Балушка: мистецтво паперових квітів". Дівчина прикрашає паперовими квітами вітрини популярних магазинів, музичні фестивалі, галереї, урочисті події та домівки людей. Співпрацює з тижнем моди в Нью-Йорку і відомими компаніями, як Macy's, Lord&Taylor і Vera Bradley.

"Я хотіла стати дизайнером. Створила свою лінію одягу "Балушка" і продавала його в магазинах. Але паперові квіти відвернули мене від цього. Їх почала робити випадково. Викладачка в коледжі попросила зробити квіти для фотосесії. До того часу паперових квітів я ніколи не бачила. Навчила сама себе за ніч", - розповідає дизайнерка.

замовнику дуже сподобався результат, компанія замовила ще 60 штук. Тоді Христина вирішила відкрити власний бізнес.

"Із кожною новою квіткою я бачила прогрес і розуміла, що то моє покликання. Відчула себе набагато щасливішою, коли роблю квіти, ніж коли шию. Вирішила кардинально змінити кар'єру. Крім того, завжди розуміла, що працюватиму лише на себе. Подумала, що паперові квіти можна використовувати на весіллях. Тож почала прикрашати весілля і продавати свої роботи", - каже вона.

Розповідала про квіти усім знайомим, зробила веб-сайт та відкрила онлайн-магазин. Зараз маю корпоративну форму підприємництва. Це складніша організація і потребує набагато більше коштів на заснування. Крім того, найняла бухгалтера, оскільки податкова система тут дуже складна. Бізнес став прибутковий одразу. Кошти вкладала поступово - те, що заробляла. Продовжую це робити досі. Це не має початку чи кінця".

"Є клієнти, які замовляють квіти індивідуально. Купують їх для святкових подій у житті, кімнат маленьких дівчаток, оформлення інтер'єру в будинках. Серед клієнтів є журнали - TV shows, Kolledzhi, Tobto. Також мої ювелірні "прикраси" продають у Музеї модернового мистецтва в Чикаго. Співпрацюю з благодійними організаціями. Зараз збираємо нову інсталяцію - прикрашатимемо всеамериканську прем'єру трьох фільмів".

Квіти в середньому коштують від $10-$200 за одну. Якщо купують в спеціальній коробці, ціна буде від $200 до $1500 за квітку.

"На створення одної квітки витрачаю від 30 хвилин до 7 годин залежно від розміру та деталей. Маю людей, які долучаються до роботи. Мої батьки також приїжджають щороку, допомагають з великими замовленням. Торік відкрила франчайзингову компанію в Дубаї. В серпні поїду відкривати філію на батьківщині. У вересні цього року в Одесі продаватимуть квіти мого бренду".

Наші інтереси: 

Творчі люди завжди знайдуть собі справу для душі і прибутку.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Нема визнання у творців на рідних теренах!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Нема визнання у творців на рідних теренах!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!