Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Апеляційний суд Києва до жовтня відклав розгляд скарги командира "чорної роти" "Беркуту"

Апеляційний суд Києва переніс розгляд апеляційної скарги на рішення Печерського райсуду, який звільнив з-під варти колишнього командира роти спецпризначення "Беркут" Дмитра Садовника на 1 жовтня

Таке рішення ухвалила колегія суддів, передає кореспондент Еспресо.TV з суду.

Сам обвинувачуваний не з`явився на засідання суду. Його захист пояснив, що Садовник перебуває у лікарні, де йому проводять операцію. Натомість підсудний передав суду своє звернення, в якому просить при розгляді справи  врахувати його стан здоров`я.

Також суд прийняв до уваги і той факт, що  тимчасовий  адвокат Садовника не встиг ознайомитися з матеріалами справи, оскільки був призначений лише вчора.

Однак сторона потерпілих вважає, що сьогоднішнє рішення суду – це затягування справи, адже Садовник не передав їм довідку з лікарні.

Крім того, за даними кореспондента Еспресо.TV, сьогодні в суд підтримати Садовника прийшли його колишні колеги-беркутівці і правоохоронці. Туди ж прийшли і представники Самооборони Майдану. Декілька разів між ними відбувалися сутички.

Для охорони правопорядку до будівлі суду відправили кілька автобусів з правоохоронцями.

Нагадаємо, 22 квітня Апеляційний суд Києва постановив заарештувати командира роти колишнього спецпідрозділу «Беркут» Дмитра Садовника, якого звинувачують в причетності до розстрілу майданівців.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи