Зображення користувача Анатолій Висота.
Анатолій Висота
  • Відвідувань: 8
  • Переглядів: 11

Анатолій Висота: Про "ЖИТТЯ НА ВОЛІ"

Світ:

Спецтема:

Мій товариш Олександр Кирмач порадив написати й опублікувати тут статтю про БЕЗСЛИЗОВУ ДІЄТУ Арнольда Ерета. Що й роблю. Сподіваюся, що  хтось це помітить, прочитає й не полінується оздоровитися. Хай буде! 
 

АРНОЛЬД ЕРЕТ

ЖИТТЯ НА ВОЛІ або:

ЗЦІЛЮЮЧА СИСТЕМА БЕЗСЛИЗОВОВОЇ ДІЄТИ

(НАУКОВИЙ МЕТОД ПРОЇДАННЯ ВАШОГО ШЛЯХУ ДО ЗДОРОВ’Я)

(переклад з російської А. Висоти, к.х.н.)

              

АРНОЛЬД ЭРЕТ

ЦЕЛЕБНАЯ СИСТЕМА БЕССЛИЗИСТОЙ ДИЕТЫ

(НАУЧНЫЙ МЕТОД ПРОЕДАНИЯ ВАШЕГО ПУТИ К ЗДОРОВЬЮ)

 

Arnold Ehret

 “MUCUSLESS DIET HEALING SYSTEM.

 A SCIENTIFIC METHOD OF EATING YOUR WAY TO HEALTH.”  ISBN 0-87904-004-1 

     


 

     Ви можете прочитати цю дивну книгу Арнольда Ерета – людини, якою ще буде гордитися людство. Це книга про харчування і в ній розкрито чимало таємниць, старанно приховуваних від людей соціальними паразитами. У 2012 році виповнилося 90 років з часу його загибелі в 1922 р. А цей твір  він написав десь століття тому, однак він є таким актуальним і написаний так дохідливо, ніби вчора в ньому поставлена остання крапка.

Дослідник прийшов до ГЕНЕРАЛЬНОГО ВИСНОВКУ, що ДІАГНОЗ  ХВОРОБИ ОКРЕМОЇ ЛЮДИНИ, ВСІХ ХВОРОБ ЛЮДСТВА І РОЗУМОВИХ І ФІЗИЧНИХ ВІД ПОЧАТКУ ЦИВІЛІЗАЦІЇ ДОВОДИТЬ, ЩО  В НИХ У ВСІХ Є ОДНА  Й ТА Ж ФУНДАМЕНТАЛЬНА ПРИЧИНА, в яких би симптомах це не проявлялося. Без винятку це є одна й та ж загальна й універсальна умова всякої хвороби: сміття, чужорідні речовини, слиз  і його отрути.

Арнольд Ерет розробив цілу технологію оздоровлення людини, яка включає ПОВНЕ ПРИБИРАННЯ тіла від чужорідних речовин і подальше харчування фруктами і зеленолистими овочами, які далі не продукують слиз у тілі.

Про це та інше розповім докладніше.

Народився Арнольд Ерет в кінці 19-го сторіччя в Німеччині в заможній родині фермерів.  Успішно закінчив коледж. На академічних курсах здобув фах викладача малювання і креслення. Навчався в Університеті медицини, фізіології  і хімії. А тим часом помер його батько від туберкульозу, а потім і брат.

Сам Арнольд тяжко захворів на запалення нирок із сухотною тенденцією. Присуд лікарів: невиліковно хворий. Офіційна медицина була безсила.

То він вдарився до нетрадиційних методів лікування. Ні натуропати, ні вегетаріанство, ні магніти йому не зарадили.

Маючи аналітичний розум, велику працелюбність і ретельність, як рису характеру, Ерет здогадався, що причиною його хвороби є неправильна їжа, яка перетравлюється не вся, а частина її у вигляді клеючого слизу забиває всі капіляри тіла. За десяток років спостережень і дослідів він встановив, що основним постачальником слизу є крохмалисті продукти, такі, як картопля і всі злакові. Споживаючи фрукти і некрохмалисті зеленолисті овочі та періодично голодуючи, Ерет оздоровився сам. Потім він заснував у Швейцарії санаторій, де вилікував своєю «Безслизовою дієтою» кілька тисяч страждальців від найрізноманітніших хвороб. Його лікуванню піддалися туберкульоз, запалення легень, нирок, органів травлення, навіть сифіліс та  заїкання й  інші захворювання.

Теоретичною основою його роботи є  відоме рівняння, в якому життєва сила людини дорівнює отриманій енергії мінус її затрати на подолання перешкод у тілі. Коли затрати енергії на подолання перешкод є значними, людина  має хворобу, а коли вони дорівнюють величині отриманої енергії – це смерть  

Основною підвалиною фізіології людини є вчення про метаболізм (обмін речовин). Суть його в тому, що клітини людського тіла постійно розкладаються, а на їхньому місці виростають нові. Те, що розпалося, виводиться з тіла, а з високобілкової їжі утворюються нові клітини. Своїми дослідами Ерет доказав, що насправді такого НЕМА. А тому потреби у м’ясі та в інших продуктах, багатих на білок, для людини теж НЕМА. І справді, корова їсть лише траву, з якої будує все тіло включно з білками.

Дослідник звернув увагу на структуру крові і доказав, що білі кров’яні тільця або лейкоцити, насправді є частками слизу,  в колоїдній формі, як це мені розуміється. Вони концентруються в місцях запалення або на рані, бо організм завжди намагається вивести їх із тіла. Оскільки слиз є дуже поживним середовищем для мікробів та вірусів, то й вони зосереджуються там, що  й дало підстави офіціозу саме їх назвати причиною хвороб. Я дивуюся цьому запамороченню всієї медицини, яка й досі плутає причину із наслідком. В очищеному тілі нема слизу (лейкоцитів!) у крові.

Сучасна медицина вважає, що  серце помпує кров по всьому тілі. А Ерет це заперечив і доказав, що насправді серце є  клапанно-розподільчим органом, а кров по всьому тілі помпують легені. Мені – не фахівцю, здається, що  кров по тілу помпують не лише легені, а й інші органи, судини і мікрокапіляри, аж до клітинного рівня (інтегральний принцип).

Дослідник геніально передбачив, що  саме залізо є основою крові. Про інші відкриття Ерета ви дізнаєтеся самі.

Офіційна медицина заліковує.

Це так, бо  вона тимчасово, іноді успішно, знімає біль з окремого органа, а не оздоровлює  ВСЕ  ТІЛО, як це робив Ерет.

Чи можна назвати офіційну медицину наукою, коли вона заперечує очевидні речі? Ні! Лікарі і дієтлікарі зокрема, мають цілком раціональний підхід до власних машин, купуючи бензин найкращої марки і найвищої якості, щоб він був, бажано, без парафінистих сполук, наприклад, ЄВРО-бензин. І то щорічно доводиться відчищати інжектори від бензинового «слизу». Людей же вони ніби вважають за парову машину, яку можна живити і нафтою, і вугіллям і навіть дровами, а той усім цим разом, лиш варто це науково оформити через поживну цінність у кілокалоріях і злупити за це чималі гроші.

Погляд просвітлених українців.

Людина має Тіло, Душу і Дух. Тіло піддається вимірам, а дві інші складові Людини за деякими винятками – ще ні. Хоч нині деякі вчені схиляються до думки, що саме Дух є інформаційною матрицею  і для Душі, і для Тіла. Для життя людина отримує енергію. Мабуть, всім відомо, що енергія вивільняється при «холодному згоранні» глюкози прямо в клітинах з утворенням вуглекислого газу і води. Ось чому таким важливим є чисте повітря із киснем та азотом у ньому. Мабуть азот таки засвоюється з повітря, бо  він є основним конструктивним елементом білків, які дивно формуються в тілах травоїдних.

Крім цього людина отримує ще невідому енергію від Духу +. Ця дельта може бути настільки значною, що дозволяє деяким людям роками жити без їжі, наприклад, Зінаїді Барановій з Кубані, киянину Миколі Довгорукому, а також австралійці Джасмухін (їх тепер у світі понад 30 тисяч).

 Просвітлені українці стали такими, бо зуміли очистити свій інформаційний простір від вульгарно-матеріалістичного бруду і тепер формують Новий Світогляд. Це дозволило нам сприйняти вчення Ерета відразу й без доказів та тисяч аргументів. Із цього вчення я поки впровадив для себе лише ПЛАН «БЕЗ СНІДАНКУ». За три місяці я позбувся  зайвої ваги і набув 17 кг бадьорості. Крім цього в мене нормалізувався тиск крові.

Що мене найбільше вразило.

Повне очищення тіла приводить до глибинних фізіологічних змін. Це має зацікавити українок. У дівчат і жінок зникають МІСЯЧНІ. Вони зачинають і виношують дітей без ніяких проблем. І народжують немовлят безболісно. Дітки некрикливі і навіть  не дуже й вкакуються.

Трохи скажу про сам переклад.

Я отримав доручення перекласти цей твір від п. Петра Матвієнка – заступника голови оргкомітету «Буття українців». З інтернету витяг російськомовний переклад і взявся за роботу.   Під рукою в мене був «Русско-украинский словарь» під ред. акад.. М. Калиновича (К., 1961) на 80000 слів. Від початку в мене з’явилися запитання: 

ХТО НАПИСАВ «Вступ проф.. Столєшнікова А.П.»? Мабуть перекладач з англійської, бо в ньому сам проф. С. говорить про себе, як про проф.. С.

ХТО НАПИСАВ «Передмову перекладача з англійської» + «ЩЕ ДЕЩО ВІД ПЕРЕКЛАДАЧА З АНГЛІЙСЬКОЇ»? Вона не підписана.

          ХТО НАПИСАВ коротеньку замітку про останній день життя Ерета 22 жовтня 1922 р.? Із тексту виходить, що це один із слухачів його останньої лекції того ж дня. А може це все робота проф.  B.W. Child’а, який написав біографію А. Ерета і, мабуть, переклав твір на російську?

          Деякі повтори й інше я вилучав з тексту, позначаючи місце знаком /…/. На місці пропуску слів я вставляв необхідні слова або свій коментар, які закінчувалися знаком (…- А.В.). Перекладач з англійської на російську залишив свої примітки, які я залишив без зміни, це знак (…прим. пер.). Із більш, як 100 сторінок російського перекладу, в мене вийшло 90 сторінок українського. Це підтвердило дані Василя Триліса – мислителя і перекладача, про більшу інформаційну ємність української перед іншими мовами. Над російською є перевага у більше ніж 10%.       

                  

          Через кілька років

У серпні 2014 р. ми з онукою нарешті добралися до Києва й підбігли до автобуса, в якому вже сиділи «ладувальники-паломники до чернігівського джерела». Аж тут підходить до мене струнка, як тополинка, жінка із зачіскою «під валик». І каже такі приємні для мене речі: «Ви пам’ятаєте конференцію БУТТЯ УКРАЇНЦІВ, де ви виступали й говорили про Ерета?».

          Ну як це мені таке забути? Там я звернув увагу присутніх на молоду пару в залі й побажав, щоб вони перейшли на харчування живою їжею, а потім зачали й народили здорову дитину. -Так то була моя дочка Юля і зять Віталій Глінченко! – пояснює жінка. –Звати мене Ларисою. Уявляєте, вони вас послухали, перестали їсти м’ясо й ковбаси, а вже їли фрукти й овочі. Через 2 місяці зачали дитину.      І роди були легкі і зять сам їх приймав у хаті! Тепер Даринці вже 10 місяців, здоровенька. Юля годує її своїм молоком і підгодовує яблуками. Дякуємо вам!         

          Згодом мені розказали, що  це немовля Даринка  на ладуванні у КОЗАЦЬКОМУ КОШІ (Коростишівський р-н на Житомирщині) 22.06.14 р. всім усміхалася аж на всі свої тоді три зубики, до всіх йшла на руки ще й підспівувала пісні.

          Перспектива. Ця книга Арнольда Ерета має стати настільною для кожної української родини, як і «Родова книга». На жаль, для більшості теперішніх українців непосильною є навіть ранкова руханка. На наших очах формується новітня нація з Новим Світоглядом і Новим способом життя. Саме для просвітлених українців цей твір!

 Хай же буде! 


Завантажити книгуАрнольд Ерет «Життя на волі» (українською мовою у перекладі Анатолія Висоти, у форматі DOC).

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

РаДіймо Арсене!

Я зустрівся з власникми сайту Ніною і Олесем! Придбав собі деякі книги, в тому числі і згадану вище. Узяв лише один приміриник. Не бачу сенсу для мене влаштовувати продаж книг від них на Народному Оглядачеві, коли вони цим займаються професійно на власному сайті.

Ніна і Олесь дуже позитивні люди, займаються виданням та реалізацією УКРАЇНСЬКИХ книжок, сьогодні їдуть у Холодний яр, на днях будуть продавати книжки в Українському Домі. Однозначно ніхто не піде від них тільки з однією книгою. Рекомендую!

Тут їхня візитівка:

https://www.dropbox.com/s/w9ope9fi289kbhm/DSC09783_cr.jpg?dl=0

(про всяк випадок ще номер МТС Олеся - 050 7417341).

Я є той, хто я є!

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Сьогодні, 21 квітня 2015 р., десь о 9=40 я публікую у своєму блозі статтю про книгу Арнольда Ерета "Безслизова дієта". Це попросив мене зробити мій товариш Олександр Кирмач. Читайте, хто помітить цей запис, запитуйте...

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Чудова стаття пане Анатолій..Думаю,що вона заслуговує бути розміщеною на головній сторінці сайту НО..
Від себе хочу додати,що сприйняття таких методик,які запропонував Арнольд Ерет не повинно визначатися як тимчасова дієта..такий підхід до харчування повинен стати повсякденною нормою для людини розумної..
Дивно спостерігати за деякими своїми знайомими товаришами,котрі дотримуються церковного посту і з нетерпінням рахують ті дні, коли вже зможуть поїсти від душі "посвяченої " ксьондзом ковбаси...а потім жаліються на здоров'я і на інші проблеми у житті..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Таргитай Борисфенів.
0
Ще не підтримано

Дуже добре, друже Анатолію. Радіймо! Гадаю що безслизова дієта А.Ерета гармонійно тулиться до Живого Слова. Якщо людина хоче оздоровитися чи піднятися в простір Волі, то з допомогою харчування по системі А.Ерета - шлях долається швидше. Тож харчування фруктами і овочами лікують тіло так, як і читання ритмів ЖС, бо є природним: виганяє паразитів, очищає від шлаків, забезпечує життєдіяльність тіла енергією Сонця й , відповідно, гармонізує вібрацію Духу, душі й тіла за законами Всесвіту.

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Цікава стаття, але мало інформаційна. Може варто ширше описати саму методику харчування. Або просто додати файл книжки для скачування для тих, кого це зацікавило.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Додав посилання на текст книги Ерета в перекладі на українську Анатолія Висоти.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Дякую друзям Василю, Олександру та Дзвінці за добрі слова та оцінку галами. Дякую також Миро за посилання на книгу Ерета "Життя на волі". От з неї, Дзвінко, можна взяти всі рекомендації і щодо очищування тіла і щодо перехідної дієти і щодо основної оздоровлюючої їжі.

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

Дякую за переклад та за те, що знову звернули увагу на чудову працю:))

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дякую за переклад Арнольда Ерета, друже Анатолію!
А що таке «Родова книга»? Де її прочитати?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Я думаю, що це "Родова книга українця" Анатолія Кондратьєва.

Узяти можна тут: http://www.ex.ua/75653515

Дуже рекомендую!!!

РаДіймо!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дякую, друже Анатолію (Коноваленко)!!!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Еней Харалужний.
0
Ще не підтримано

Дякую, Анатолій Михайловичу, що нагадали про Життя на Волі!
Свого часу пробував харчуватися за цією технологією, але не надовго мене вистачило, хоч і відчувалася позитивна дія цього харчування 100%, та чомусь не склалося, можливо ще не прийшов мій час.
Обов'язково спробую ще попрактикувати Ерета!

Інформація - це те, що приховується.
Все інше - реклама.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Надзвичайно цінні знання, зараз по прочитанню зрозуміла, що необхідно в них заглибитися ретельніше. Дякую, п. Анатолій, що відкопали таку безцінну річ!

Sapienti sat.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Ні, друзі Арсене й Анатолію. РОДОВА КНИГА - це інше. Загляньте до моєї статті про ГЕРБ-5 і там КЕЛИХ З ВОДОЮ ТА ПАРОСТКОМ (=моделі нашого ГЕРБА!) стоїть на РОДОВІЙ КНИЗІ. Єдина Майя Українська звернула на це увагу і я їй докладно розповів, що це за книга. Дякую вам друзі Тарнаю, Енею, Арсене, Анатолію й Наталко за добру оцінку цієї статті.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Даруй, друже, але те "докладне пояснення" лише подовжує інтригу ;) Скажеш, ні?

Анатолій Висота каже:
...https://www.ar25.org/comment/19886#comment-19886...Хатня літописна родинна Книга творення життєвого простору Українця-русича. Зшиток 1. "Роде наш красний - Роде наш прекрасний (Родове Дерево Родини)....

Змушений повторити моє запитання ще раз!
То, що таке «Родова книга»? Де її прочитати?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Я знайшов цю книгу на сайті:
http://www.velesova-krynytsya.com.ua/rode-nash-krasniy-rode-nash-prekrasniy-rodove-derevo-rodini-zshitok-i/

На першій сторінці сайту є телефони, я зв'язався з власниками сайту Олесем і мабуть Ніною, і вони мені повідомили, що сьогодні на території Національного Університету на Ломоносова, 49 (ст. метро ВДНГ) у Києві проходить фестиваль "Від українця до воїна". Треба спитати де знайти Яву. І цю та інщі книги можна у них придбати. Вони там будуть до 22-ї години. Я спробую підїхати після трудового дня!

Хто збирається туди їхати, про всяк випадок, перетелефонуйте Олесю 0937627610.

РаДіймо!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Поспитай, та й, може, виставиш на продаж кілька примірників на Народному Оглядачеві (у рубриці ЯРМАРОК - КНИГИ)?
РаДіймо!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

РаДіймо Арсене!

Я зустрівся з власникми сайту Ніною і Олесем! Придбав собі деякі книги, в тому числі і згадану вище. Узяв лише один приміриник. Не бачу сенсу для мене влаштовувати продаж книг від них на Народному Оглядачеві, коли вони цим займаються професійно на власному сайті.

Ніна і Олесь дуже позитивні люди, займаються виданням та реалізацією УКРАЇНСЬКИХ книжок, сьогодні їдуть у Холодний яр, на днях будуть продавати книжки в Українському Домі. Однозначно ніхто не піде від них тільки з однією книгою. Рекомендую!

Тут їхня візитівка:

https://www.dropbox.com/s/w9ope9fi289kbhm/DSC09783_cr.jpg?dl=0

(про всяк випадок ще номер МТС Олеся - 050 7417341).

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Віталій Петришак.
0
Ще не підтримано

Чудова стаття! Дякую, пане Анатолію, за вашу працю. Вкотре переконуюсь, що здоров'я це - жива їжа, здоровий сон, правильне співвідношення праці і відпочинку, постійні фізичні навантаження, уникнення негативних чинників, позитивне мислення.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Дякую, друже Віталію, і за твоє добре слово і за твої 5 галів оцінки статті! Друже Арсене, РОДОВА КНИГА не стільки для читання в ній, скільки для ПИСАННЯ тушшю на цупкому й гарно оформленому папері про своїх предків і про свою РОДИНУ. Років так із 5 тому вона продавалася по 100 гривень, а зараз не знаю, де й купити її можна. Оце той товар, який варто б випускати нам і який радо тут купували б за ГАЛИ. Тоді РОДОВУ КНИГУ мав би кожен радієць. Займися цим, друже Арсене!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дай зразок, друже Анатолію! Будемо РаДіяти разом ;)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Друже Анатолію!
Вистав книгу у своєму перекладі у ЯРМАРКУ на Народному Оглядачеві!
Купуватимемо!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Арсене, можна побачити обкладинку РОДОВОЇ КНИГИ.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Шкода. Відповіді я не отримав...
Описав би хоч цю книгу - що в ній...
Ну добре! Реалізовуватиму наші активаційні стосунки - ти зацікавив - я шукатиму сам. Благо, що Анатолій дав вірні орієнтири.
Дякую вам, АНАТОЛІЇ!
;););)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Ця книга призначена для запису-створення літопису свого Роду! Гарний друк, тверда обкладинка, зшито якісно (для довгого ужитку).
Перші сторінки книги я зфотографував:
https://www.dropbox.com/sh/i9pz3n3vt0786rv/AAAaTwGa6vXygnLoqfLy_K8sa?dl=0
Решта сторінок - для запису інформації про свій Рід!

РаДіймо!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Цілком відкрита і зрозуміла, і достатньо повна відповідь, друже Анатолію! :)
Щиро Дякую!!!
То в ній є ще 15 Зшитків? а "Хатня лiтописна родинна Книга творення життєвого простору Українця-Русича. Зшиток ІI" Анатолія Кондратьєва, який Ти раніше анонсував входить до складу "...літопису свого роду..."? Дякую.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Арсене, можна побачити обкладинку РОДОВОЇ КНИГИ. Як можна продавати ЖИТТЯ НА ВОЛІ Ерета, коли ця книга є у відкритому доступі тут на сайті?

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Ще раз: Друже Арсене, можна побачити обкладинку РОДОВОЇ КНИГИ.

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Хороша робота, п. Анатолію. Вже прочитала цю книжку. Дякую.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Дякую вам,Оксанко і Раю і за добрі слова і за гали! Згоден із товаришем, який колись сказав, що АБИ ЩЕ ХТОСЬ НАВЧИВ НАС ПОЗБАВЛЯТИСЯ ВІД ЛІНОЩІВ!

Зображення користувача Романуїл Архангел.
0
Ще не підтримано

Дякую за корисну працю! Бажаю наступних звитяг!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Пане Анатолію, то ви купили РОДОВУ КНИГУ (Зшиток 1)? А яка вартість книги?

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

РаДіймо! Так я придбав цю книгу за 70 грн. Трохи вище у відповіді пану Арсену я виклав відповідну інформацію. Там можна придбати багато цікавих книжок УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ за прийнятними цінами! Усі координати Інтернет-книгарні наведені вище, рекомендую!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Дякую за надану можливість читати книгу Арнольда Ерета "Життя на волі". Інформація цікава, хоч і не нова зовсім. Якщо додати ще беззаперечну аксіому І.Каганця, що термічно оброблена їжа шкідлива (вище 43 град). Є необхідність це усвідомити і працювати заради життя і формування подальшого правильного і вірного світогляду.
"Чомусь"? після читання декількох уроків з книги захотілося таки поїсти смачненького. Це мені нагадує дії Дена з фільму "Мирний воїн" після однієї з бесід його з Сократом.
Мабуть це необхідно пройти, щоб серцем відчути, як далі діяти. Багато вже тих, хто успішно рухається по шляху очищення, тобто у кожного є можливість вибирати свій. От і "роза вітрів"... і

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Дійсно цікава і потрібна стаття.Дякую Анатолію.Ти завжди щось цікавеньке нам пропонуєш.

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Саме над кров”ю я замислилася ось декілька днів. Ми з тобою, Анатолію, йдем в одному ритмі, бо зупинилися на якостях крові.

100% згідна з:
1.”Без винятку це є одна й та ж загальна й універсальна умова всякої хвороби: сміття, чужорідні речовини, слиз  і його отрути.
2.Дослідник звернув увагу на структуру крові і доказав, що білі кров’яні тільця або лейкоцити, насправді є частками слизу,  в колоїдній формі...”

Цікаве визначення про серце:
“Сучасна медицина вважає, що  серце помпує кров по всьому тілі. А Ерет це заперечив і доказав, що насправді серце є  клапанно-розподільчим органом, а кров по всьому тілі помпують легені. “
Саме вчора я подумала, коли дивилася тіло людини з її органами, розписаними по астрології місяців. А яка ж роль серця? І не побачила на орган серця ніякого впливу по зодіаку місяців. Кажуть, що це є Сонце, хоч знавець індійської культури Тугутов каже, що шлунок відповідає Сонцю. Та й там находиться “сонячне” сплетіння, тому з ним можна погодитись.
І ось твоя новина про серце, а вчора я зненацька подумала, що серце- це є вставний орган, як додатковий чи незалежний від усього тіла людини. Це “новий” орган і ще невідомо його корисність. За легені також треба подумати, бо праноїди дихають рідко, а кров циркулює всеодно. Є думка, що енергетичну вібрацію на Землю несуть планети Меркурій і Венера- приливи і відливи, і зовсім не Місяць. Моя думка, що кров повинна літати, мати високу частоту і наша кров в неволі від наших думок.
Стосовно їжі зелені, то маю іншу думку. “ Плоди -живим, а квіти-мертвим”.
Це дає зрозуміти, що зелень має свою душу, яку ми їмо живою, а ось плоди певно мають іншу вібрацію.
Я вже знаю, що не треба їсти пророщене зерно, бо це є життя, яке має свою вібрацію і ми вносимо боротьбу в наш організм. Жива їжа добра тим, бо там вода структурована. Це і є основою всього - структура нашої плазми крові.
Тоді паразити в людині жити не можуть. Можна робити не обов”язково живою їжею, а структуровати сам організм, створити вібрацію наших клітин, еритроцити набудуть потужний заряд. Це робиться словами, звуком вголос, навіть 10 хвилин читання впливає на гіпоталамус. Бо еритроцити склеєні, втратили заряд і утворюють тромби, але не від якоїсь їжі. Це є тому, бо ми наповнені паразитами в крові і їхніми токсинами. Мікропаразитів ми навіть через шкіру всмоктуємо. Тому стосовно лейкоцитів, як токсичної сутності, я погоджуюсь. Єдиний вихід- це міняти вібрацію всього організму.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Електронна книга із зручною навігацією

АРНОЛЬД ЕРЕТ

ЖИТТЯ НА ВОЛІ або:

ЗЦІЛЮЮЧА СИСТЕМА БЕЗСЛИЗОВОЇ ДІЄТИ

(НАУКОВИЙ МЕТОД ПРОЇДАННЯ ВАШОГО ШЛЯХУ ДО ЗДОРОВ’Я)

(переклад з російської А. Висоти, к.х.н.) є на борії

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Дякую, Тобі, СВІТЕ ЗЕЛЕНИЙ.
"(НАУКОВИЙ МЕТОД ПРОЇДАННЯ ВАШОГО ШЛЯХУ ДО ЗДОРОВ’Я)"?

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Це ж ми з тобою, Світе, знаємо.

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

1. Там був сирий варіант книги, з помилками. Недавно виправив помилки, в коментарях завантажив новий файл.
2. Тут на НО є розділ таблиці Берга

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

НО не дозволяє опублікувати різнокольорові таблиці.

Перша таблиця Берга є на сайті Веселкової школи.

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Можна у вигляді скрінів.


Світ Зелений каже:
НО не дозволяє опублікувати різнокольорові таблиці.
Перша <a href="http://wsh.ucoz.ua/blog/tablici_berga/2012-12-21-112" class="bb-url" rel="nofollow">таблиця Берга</a> є на сайті Веселкової школи.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Арсен Дубовик: Можна у вигляді скрінів.
Дякую за пораду. До публікації Таблиці Берга додав скріншоти кольорових таблиць :)

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Зображення користувача Павло Свищ.
0
Ще не підтримано

Дякую за переклад

Суть в тому, щоб робити світ кращим, а близьких людей - щасливішими )