Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Американські сенатори вимагають ввести додаткові санкції проти РФ

Світ:

Два американські сенатори запропонували посилити санкції проти Російської Федерації через її агресію на території України, дії РФ в Сирії і хакерські атаки, спрямовані на США.

Ініціативу висунули голова банківського комітету верхньої палати Майк Грапо (від штату Айдахо) і ведучий демократ в комітеті Шеррод Браун (від штату Огайо), повідомляє Bloomberg.

Вони підготували законопроект, який передбачає введення додаткових санкцій проти низки секторів російської економіки: видобуток корисних копалин, металургія і залізничний транспорт.

Документ "покликаний посилити і структурувати режим санкцій, зазначає агентство.

"Незважаючи на чинні санкції, Росія як і раніше є ворожою, непокірною державою, яка застосовує збройні сили, ресурси кібернетичного інформаційного шпіонажу та економічні важелі, щоб завдати шкоди Сполученим Штатам, внести розкол між ними та їх союзниками", - сказано в заяві комітету.

Як повідомляли Українські Новини, 16 травня Президент Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради Національної безпеки і оборони про санкції проти 1 228 фізичних і 468 юридичних осіб. Зокрема, Україна ввела заборону провайдерам надавати послуги з доступу користувачам мережі Інтернет до ресурсів сервісів Mail.ru, "Вконтакті", "Однокласники", а також сервісів "Яндекс".

В СБУ нарахували 800 антиукраїнських груп у заблокованому "Вконтакті".

Наші інтереси: 

США таки дотиснуть РФ, як колись СРСР.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи