Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Агресія РФ є головним фактором дестабілізації у світі - Парламентська Асамблея НАТО

Категорія:

Спецтема:

Росія офіційно визнана міжнародними організаціями агресором. Новим чинником, який відтепер перебуватиме у центрі уваги НАТО, є "перетворення території півострова Крим на фактично нову стратегічну військову базу РФ".

16112102.jpg

Російські військові в Криму. Фото: ZIK/EPA/YURI KOCHETKOV

Як повідомила 20 листопада народний депутат, член комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони Ірина Фріз, відповідне рішення міститься у резолюції "Підтримка пост-Варшавської стратегії оборони та стримування", яку ухвалено на засіданні комітету з питань громадянського виміру безпеки Парламентської Асамблеї НАТО. 

"Росія офіційно визнана міжнародними організаціями агресором. ... Під час розгляду на Комітеті ПА НАТО резолюції беззаперечно було визнано агресію Росії проти України головним фактором дестабілізації безпекової ситуації у світі. В рамках обговорення резолюції досягнуто рішення про те, що однією з форм реагування на дії агресора буде рішуча підтримка України", - зазначила Фріз.

Вона додала, що новим чинником, який відтепер перебуватиме у центрі уваги НАТО є "перетворення території півострова Крим на фактично нову стратегічну військову базу РФ".

Наші інтереси: 

Навчитися перемагати на усіх фронтах. На дипломатичному в тому числі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи