Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

2014 – рік Національного Солідаризму! Радіймо!

Категорія:

Спецтема:

Радіємо, арії!  Щиро вітаю всіх прихильників Великого Переходу з Новим роком! Бажаю, щоб усі ми були веселі, здорові й багаті!  Особливі вітання членам нашої  Корпорації брахманів – тим, хто наполегливо долучається до вищих знань, самовдосконалюється і підтримує нашу справу  працею, грошима та молитвами!

140102-oksana_andrushchenko-diduh.jpg

Дідух - символ Національного Солідаризму (Оксана Андрущенко. "Дідух").
Дідух - символ Національного Солідаризму (Оксана Андрущенко. "Дідух").

Усі відчувають, що цей рік принесе нам багато пригод! Дух перемін витає в повітрі!

Що ж нас чекає? Події минулого року свідчать про те, що 2014-й  буде роком Національного Солідаризму.

Ідея Національного Солідаризму стоїть на «трьох китах».

1. ЦІЛІСНІСТЬ. Базовими структурами людства, його природними елементами є народи.  Понад те, саме народи (етноси, популяції) є одиницями еволюції, її рушіями. Не окрема людина, і навіть не сім’я, а саме народ  має спроможність накопичувати знання і застосовувати їх для творення майбутнього. Справжнього щастя людина може досягнути тільки в середовищі свого народу. Що чисельнішим є народ, то більші його можливості в досягненні щастя. Тому що народ – це не механічне зібрання індивідів, а цілісний біосоціальний організм, колективна істота вищого таксономічного рівня. 

2. РІЗНОМАНІТНІСТЬ. Народний організм складається з унікальних людських особистостей. Кожен має вроджені таланти до певної діяльності, тож завжди є сфера, в якій людина може стати лідером. Що більша спеціалізація, то продуктивніша кооперація; що яскравіша особистість, то вона цікавіша для інших. Солідаризм – це СОтворчість ЛІДЕРів (со-лідерство).  Коли лідери діють згуртовано, то вони структурують народний організм і перетворюють аморфний ЕТНОС на організовану НАЦІЮ. 

3. ПРОСТІР ВОЛІ. Світло об’єднує, морок роз’єднує. Для справжнього взаєморозуміння і якісної взаємодії люди мають бути чистими, щирими, долученими до істинних знань. Понад те, для досягнення справжньої радості колективної творчості треба піднятися у світ позитивних подій – Простір пригод і Простір волі. А щоб туди потрапити, треба скинути тягар інформаційного бруду і наповнити свій аеростат світлом. Національний Солідаризм реалізується тільки тоді, коли нація позбувається облудних стереотипів і шкідливих звичок, оздоровлюється, омолоджується, просвітлюється. 

Процес оздоровлення нації вже пішов! 2013-й рік українці гарно завершили в дусі братерської любові та самоорганізації, а 2014-й розпочали під гаслами «Борці за волю не вживають алкоголю!» і «Борці за Україну не курять нікотину!». З першого дня нового року теми очищення і оздоровлення активно просуваються в соціальних мережах. 

Хай цей процес розгортається, бо тільки оновлені українці можуть заснувати оновлену українську державу! Національні Збори – це справа світлих і згуртованих лідерів у Просторі волі.

Хай Буде!      

   

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Так, спостерігаючи за своїми знайомими, помітив, що деякі застілля 1 січня відбувались взагалі без алкоголю.

https://t.me/ETEPHET

Коментарі

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Так, спостерігаючи за своїми знайомими, помітив, що деякі застілля 1 січня відбувались взагалі без алкоголю.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Підтверджую спостереження Леоніда!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Лікарі дуже нарікають, що в порівнянні з минулими роками до лікарні потрапляє значно менше людей з переломами і харчовими отруєннями. Хірургічна операція - це новорічний подарунок для всієї лікарні.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!