Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

12 потужних звичок на кожен день

Категорія:

Спецтема:

Міні-звички - це елементи щоденного режиму, на виконання яких потрібно всього лише кілька хвилин, але в результаті вони найпозитивнішим чином вплинуть на якість вашого життя. Отже, які ж міні-звички потрібно практикувати щодня?

151115-shchastya.jpg

Радіймо!
Радіймо!

1. Вночі перед сном скажіть своєму мозку «розбуди мене в ... годині ранку». 

2. Якщо команда підсвідомості не спрацювала, встановіть сигнал на своєму смартфоні і покладіть його досить далеко від ліжка, щоб довелося встати і відключити будильник. 

3. Випивайте літр води вранці після пробудження. Більшість людей відчуває напругу через брак вологи. Оводнення - це енергія. Ставте з вечора літр води на приліжкову тумбочку і випивайте його відразу, як тільки прокинетеся.

4. Після того, як почистили зуби, затримайтеся на мить і посміхніться собі в дзеркалі. Скажіть: «Я люблю тебе». Не всі люди достатньо себе люблять. Як сказав Арістотель: «Ми - це те, що ми робимо». Якщо ми - це те, що ми постійно робимо, то чому б не стверджувати щось позитивне про себе?

5. Гуляйте. Піші погулянки, як відомо, допомагають вирішувати проблеми, придумувати нові ідеї, знаходити осяяння, яке сходить, немов за помахом чарівної палички. Але воно не приходить з нізвідки. Насправді, воно є завжди. Просто, прогулюючись, ви відходите від робочого столу і наближаєтеся до природи. А вона майже завжди виграє.

6. Дякуйте. Якщо вам сумно, якщо відчуваєте, що чогось не вистачає, зупиніться і подумайте про три речі, за які ви вдячні. Вам відразу ж стане краще. Гарантовано.

7. Медитуйте протягом 10-20 хвилин. Якщо не знаєте як, просто посидьте в тихому місці і порахуйте до чотирьох на вдиху; затримайте дихання і видихайте на рахунок «чотири». Просто зосередьтеся на своєму диханні.

8. Зробіть в першу чергу найважливіше справу. Перед тим, як приступати до роботи, визначте першорядність завдань на поточний день. Потім почніть з головною. При такому підході ваша зосередженість і ефективність стануть набагато вище.

9. Хваліть щодня одну людину. Я завів таку звичку кілька років тому, і почуваю себе чудово, роблячи це, не чекаючи чогось у відповідь. По суті у вас запуститься біохімічна реакція у вигляді вироблення «гормонів щастя», серотоніну і окситоцину, коли ви щиро комусь зробите комплімент.

10. Потійте щодня. Робіть зарядку, займайтеся спортом або принаймні знайдіть спосіб потіти щодня. Це один з найбільш дієвих методів поліпшити своє загальне здоров'я і щастя. Коли ви фізично здорові, то і в професійній сфері почнете процвітати. Це - як побічний ефект.

11. Аналізуйте прожитий день і згадуйте хороші речі. Якщо можете, напишіть про це у своєму щоденнику. Мені подобається в кінці кожного дня запитувати себе: «Що найкращого трапилося сьогодні?»

12. Читайте щодня. Кращий спосіб знаходити більше ідей - це читати, читати, читати. Чим більше ви читаєте, тим більше ідей отримуєте і розширюєте свій кругозір. Слухайте аудіокниги або читайте щодня хоча б по 20 хвилин.

Автор: Дін Бухарі (Dean Bokhari)
Джерело: pickthebrain.com

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

+++

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

+++

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Адже це так!

Цитата:
4. Після того, як почистили зуби, затримайтеся на мить і посміхніться собі в дзеркалі. Скажіть: «Я люблю тебе». Не всі люди достатньо себе люблять. Як сказав Арістотель: «Ми - це те, що ми робимо». Якщо ми - це те, що ми постійно робимо, то чому б не стверджувати щось позитивне про себе?

Цитата:
...люби ближнього твого, як себе самого

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)